קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] טוב חברים עד כאן.
    על ידי -TiMoNi- בפורום סרטונים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 18-11-2010, 12:49
  2. טוב חברים. זמני הגיע
    על ידי humi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 22:39
  3. טוב חברים השביתה יצאה לדרך!
    על ידי David_magal בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 22:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לילה טוב חברים חדשות לילה :)

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile לילה טוב חברים חדשות לילה :)

שלום חברים יקרים וחג שמח.

מי מושעה על הפרת תוכנית הוולנס הפעם?
    מתגלה כי הית' סלייטר הושעה ל-30 יום, אחרי שהוא הפר את תוכנית הוולנס.

שם ראשון ב-HOF 2012
    אמש בהקלטות סמאקדאון, טריפל H הכריז שמיל מאסקרס יהיה השם הראשון ב-HOF בשנה הבאה.
    הנה הקטע:
    ...

עוד תוכנית לערוץ של ה-WWE
    נראה שערוץ ה-WWE שיעלה ב-2012 צפוי לכלול יותר תוכניות ריאטלי מכל דבר אחר.
    היום מתגלה כי בערוץ תעלה תוכנית בסגנון "האח הגדול" שתעקוב אחרי אגדות היאבקות שיגורו יחד באותו בית למשך תקופה של כמה חודשים.
    נראה ששם התוכנית צפוי להיות House of Fame.

חדשות TNA

שינויים ב-BFG
    ביום שלאחר האירוע "הגדול" של TNA ,מתגלה כי היו לא מעט שינויים שהוכנסו לתוקף רק בסופ"ש האחרון.
    מתגלה כי ביום שישי האחרון, הולק הוגאן רשם בטוויטר כי לפי דעתו בובי רוד עדיין לא מוכן, והוא מאמין שאנגל צריך להישאר להיות האלוף, כי המתאבק של העתיד של TNA עוד לא נמצא. רבים האמינו כי זה וורק, והוגאן משחק אותה היל בטוויטר. מעריצים רבים היו בטוחים שהסיום של אנגל-רוד הוא ברור מעליו, ואין סיכוי שאנגל ייצא אלוף.
    אייג'יי סטיילס הגיב לדברים שהוגאן רשם ואמר שאי אפשר שלא להתבאס מכך שאנשים בארגון עצמו מנסים בכוח לקבור את הארגון בו אתה עובד כל כך קשה כדי שהוא יצליח. אנשים עדיין האמינו שכנראה מדובר פה בוורק.
    הוגאן הגיב לסטיילס, ואמר שהוא עסוק כרגע להופיע בכל מיני ערוצים בטלוויזיה חשובים מכדי לענות לאייג'יי, שעסוק מדי בלנסות להוציא קרב 5 כוכבים.

מקור ב-TNA חושף היום כי התכנון המקורי ל-BFG היה שרוד ינצח את קורט אנגל, ויצא אלוף TNA החדש. משום מה, הולק הוגאן החליט להתערב בתוצאה של הקרב, ושינה אותה, וכך יצא שאנגל שומר על התואר, ובכך TNA דפקו את רוד, ודפקו את המעריצים שציפו לזכייה של רוד.
    קורט אנגל עצמו הודיע אמש בבוקר, כי הוא סובל מכאבים עזים בשרירי מיתר הברך (נמצאים בחלקה האחורי של הירך), וכנראה מדובר בפציעה שספג בשבוע שעבר. למרות זאת אנגל התאבק בקרב, למרות שאפשר היה לראות שהוא באמת סובל מכאבים, ואחרי הקרב, הוא היה צריך עזרה כדי לצאת מהזירה.
    נראה שלמרות כל ההייפ וכל הקידום של בובי רוד בחודשים האחרונים, TNA החליטו לירוק לאוהדים ישירות בפרצוף ולהרוס את כל הבנייה.
    מספר אנשים מאמינים שהסיבה שרוד לא זכה בחגורה בסופו של דבר רק בגלל ש-TNA שוב פעם בונים על ג'ף הארדי בתור אלוף עתידי, והם רוצים שהארדי ייתאבק נגד אנגל על החגורה כבר באירוע הבא.
    בין אם כל הדברים האלה נכונים או לא, מתגלה כי אחרי האירוע, המורל מאחורי הקלעים לא היה גבוה במיוחד, למרות שאמש היה האירוע הגדול של TNA. הרבה מתאבקים הרגישו שרוד נדפק ונפל בין הכיסאות, ומאמינים שלהנהלת TNA לא באמת איכפת יותר מהמוצר ומהמתאבקים שעובדים בארגון. נראה כי התחושה היא שלא משנה כמה אנשים יקרעו את התחת שלהם, בסופו של דבר "השמות הגדולים" הם אלה שיקבלו את הפוש.
    הרבה אנשים כועסים על הוגאן, ועל ההחלטות שהוא עשה לקראת BFG.
    יש אפילו סיפור מאחורי הקלעים, שהקרב של אייג'יי ודניאלס הסתיים בצורה מחורבת בגלל שהוגאן שינה את סוף הקרב ברגע האחרון, וזה בתור נקמה על כך שאייג'יי העז לצאת נגדו בטוויטר.
    מבקרי היאבקות רבים ברשת אמרו שבסה"כ BFG לא היה אירוע רע, ואפילו היה מהנה, ואפשר היה אפילו להחליק את הזוועה של הוגאן נגד סטינג, רק בגלל התגובות שהקרב הזה קיבל מהקהל. אבל עצם העובדה שהמיין איבנט הסתיים בצורה שכזו, ועצם העובדה שרוד לא ייצא אלוף, כשזה היה הדבר הכי מתבקש, דפק את האירוע לחלוטין, והשאיר לכולם טעם מר מאוד בפה. המבקרים הוסיפו, כי לפי דעתם היה פה משהו מסריח, וברור שמשהו שונה לפני האירוע, מאחר והאירוע היה אמור להסתיים בצורה שונה.

הוגאן עצמו מאוד גאה בעצמו אחרי האירוע אמש. הוגאן ירד על המארקים בטוויטר, ואמר לנו לאכול קקה כי הוא הוכיח שגם אחרי 8 ניתוחי גב הוא יכול לספק את הסחורה (מישהו חי בסרט). מה שכן הוא שרף את עצמו, אחרי שהוא רשם שכל הגב כואב לו, והוא לא יכול לשכב בגלל הכאבים. (אז אולי הוא זה שצריך לאכול קקה?).
    מתגלה כי סטינג ניסה להיות עדין במיוחד בקרב שלו נגד הוגאן, ואפילו ממש ראו את זה בקרב. היה חשש שמהלך אחד לא נכון, יכול לגרום לכך שהוגאן יצטרך לעשות את ניתוח הגב ה-9.

אולם חצי ריק ב-BFG
    מתגלה כי אמש TNA עשוי חיקוי של סמאקדאון, והציגו אולם חצי ריק. מצחיק שזו "הרסלמניה" של TNA.
    נראה שבאולם היו פחות מ-3000 איש.
    מתגלה שכאשר TNA גילו אמש שהקהל הולך להיות מאוד מצומצם, הם החלו לחלק לאנשים כרטיסים בחינם, רק כדי שהם ייכנסו לאולם (דבר שה-WWE עשו בפעמים שהאולם של סמאקדאון היה חצי ריק).
    נראה שאחרי שמעריצים גילו על הקומבינה הזו של TNA, היה בלגאן גדול, ומעריצים רבים דרשו את כספם חזרה, מאחר וזה לא היה הוגן שהם שילמו על כרטיס, ואחרים נכנסו פשוט בחינם.

קורט אנגל מתכונן לפרוש?
    אנגל חשף בראיון לפני כמה ימים שהוא מתכוון לפרוש בעוד 3 שנים, בסוף 2014 או בתחילת 2015.
    בראין הוא הוסיף את הדברים הבאים, כשהוא מדבר על העתיד של TNA, ועל איך מתאבקים צעירים יתקדמו האלה ואפילו על להעביר את הלפיד:
    "הלוואי וב-TNA תהיה יותר היאבקות ופחות דיבורים. אני מנסה לשכנע את TNA כבר כמה זמן לעשות את זה. לפעמים יש לנו בתוכניות אנשים שרק מדברים ובכלל לא מתאבקים. הפרומואים האלה תופסים יותר מדי זמן בתוכנית, וזה פוגע בזמן של ההיאבקות. אנחנו חייבים לגלות מי אנחנו בתור ארגון ואנחנו חייבים להבין איך לפתור את הבעיות שיש בארגון. המתאבקים הצעירים צריכים למצוא דרך לנצנץ. אני אחד מהמתאבקים הבכירים בארגון, ואני לא ממש רוצה להיות כזה. אני לא יודע מי הוא העתיד של הארגון, אבל אני מאוד אשמח להעביר את הלפיד לאותו מתאבק, ולתת לו להנהיג את הארגון.
    לאחרונה חתמתי על חוזה חדש ב-TNA, ואני מתכוון לפרוש בעוד 3 שנים. כשהחוזה מסתיים, אני מסיים, ופורש. חתמתי על החוזה הזה כדי לעזור ל-TNA להצליח. אני רוצה ש-TNA תצליח להתחרות ב-WWE, זה ייקח זמן, אבל זה יקרה בסופו של דבר."

לילה טוב חברים יקרים וחג שמח.
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 17-10-2011 בשעה 23:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

JR פוטר לעזאזל
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי Display צפיה בהודעה
    JR פוטר לעזאזל
    אל תדאג אחי זה סטורלין

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הוגאן נמצא בTNA מינואר 2010 ותחלאס לא עשה עדין שינוי ענק וההחלטות של BFG מוכיחות עד כמה הוא בעצמו לא יודע את העבודה כמו שצריך כי הוא לא מבין שאי אפשר להיות תלוי תמיד בכוכבים הגדולים! כמה אפשר לראות סטינג נגד קורט אנגל, ולמה לעזזל עולה למשהו בראש שג'ף הארדי אמור לקבל שוב חגורה אחרי מה שעשה. עם כול הכבוד ואני באמת אוהב לראות אותו בזירה- על מה שעשה הוא לא צריך לראות חגורה בשנה הקרובה.
    הוגאן ופלר צריכים לעוף מTNA או להפסיק להראות את הפרצוף שלהם כול שנייה ובמיוחד לא להתאבק כי לא אנחנו נהנים מהקרבות שלהם ולא הם אחרי שיכנסו לכיסא גלגלים. הוגאן כול הזמן חושב שאם הוא ופלר יעשו קרבות אז בוםםםם כול העולם יבוא ויראה וישתגע מהקרב אבל מה שהוא לא מבין שיש כמות ענקית של אנשים שלא מעוננים לראות 2 זקנים מתאבקים עם כול הכבוד הם נתנו מספיק ונמאס שהם דוחפים את העף לכול ME וסטורילין שיש - אני מקווה שהמצב ישתנה בTNA והם יורידו פרופיל. הקרב שלו עם סטינג היה צולעה, רואים שהוא לא יודע למכור אגרופים ... האגרופים שלו נראו כמו ליטופים וכול סיום הקרב היה על הפנים וטמטום מוחלט.
    זה לא נראה שהוגאן מאמין כול כך בכוכבים הצעירים שיש לו שם וזה ממש אדיוטי כי אם הוא היה מנהל את הWWE עוד מלה....הייתי אומר קשה למצוא אבל בTNA יש את מי לעלות פשוט צריך להביא לי כאפה שיתעורר.

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

ציטוט נכתב במקור על ידי -Edge- צפיה בהודעה
    אל תדאג אחי זה סטורלין
    בכל זאת,לך תדע מתי יחזירו אותו(עם בכלל)
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,083 | הודעות: 8,200,676 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect