כותרת
תודה
|
|
נטול טעם, כלומר טעם של וודקה רגילה, כמו כל וודקה.
ואן גוך בלו נחשבת לוודקה איכותית מאוד, גם אם אין לה טעם.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אז מה ההבדל בינה לבין הקלאסית ?
ומה לפי דעתך הטעם הכי טעים ?
נערך לאחרונה על ידי LFighter; 20-10-2011 בשעה 22:12.
הטעם הוא אותו טעם אחי, לשניהם יש טעם של וודקה.
אני חושב שההבדל ביניהם הוא שהואן גוך בלו הוא מזוקק יותר מהואן גוך הרגיל, או שבאיזושהי צורה הבלו פשוט יותר טוב.
אני יכול להגיד לך שהבלו ממש טוב, את הואן גוך הרגיל לא טעמתי, לכן אני לא יכול להגיד לך מניסיון מה ההבדלים, אבל בכללי הבלו נחשב לאיכותי יותר.
טוב תודה אחי עזרת לי מאוד...
אבל סתם שאלה מכל הואן גוחים שטעמת מה הכי טעים לפי דעתך ?
אף אחד לא יכול לדבר על שאטים של וואן גוך קפה
Double Espressoבכלל לא משהו לפי דעתי
ואמרו לי שאסאי משהו כזה הוא סבבה אחושרמוטה
בנוסף למה שג'וקר רשם, ואן גוך הרגילה מזוקקת פעמיים, הבלו מזוקקת שלוש, בת זונה של וודקה נקודה.
מה זה בכלל אומר זיקוק ובמה זה עוזר (חחח איזה חופר אני)
אתה לא חופר אחי, בשביל זה יש את הפורום הזה. חיפשתי לך בויקיפדיה מה זה זיקוק של אלכוהול.
תהליך שמגדיל את אחוז האלכוהול בתמיסה מותססת.
מאדים את התמיסה, היות שטמפרטורת האידוי של כוהל יותר נמוכה משל המים בתמיסה כשמאדים כחצי מהתמיסה מאדים כ-80 אחוז מהאלכוהול. ככל שהמכשירים שמשתמשים בהם יותר טובים היכולת לרכז את התמיסה טובה יותר, אבל זה קרוב מאוד לגבול. כך שאם הייתה תמיסה עם כ-12 אחוז כוהל, לאחר זיקוק אחד התמיסה תכיל כ-20 אחוז כוהל.
בתעשיית משקאות מגיעים לריכוז של 43 אחוז ברוב המשקאות שכן זאת נקודת שיווי המשקל בין מים לכוהל שמעבר לה צריך לעשות את הזיקוק בואקום. לריכוז זה מגיעים לאחר שני תהליכי זיקוק.
ע"מ לבצע זיקוק יש להרתיח את התמיסה בסיר לחץ עם יציאה אחת לאדים, שתעבור למתקן קירור כדי ליצור עיבוי, יש לזכור שכאן טמפרטורה הרתיחה הנמוכה של הכוהל עובדת נגדינו, ואם נשאר גז בצינורות הוא מכיל בעיקר כוהל. כך שיש לנסות לעבות את הגז בטמפרטורה נמוכה ככל האפשר ולאחר מכן להעביר את הנוזל למכל אחר.
מאחר שאי אפשר לאטום את המכל האחרון (לחץ) כל גז שמגיע אליו צפוי להתנדף.
קיצור זיקוק נועד לעדן את הטעם, הוודקה פחות תישרוף בגרון ותעבור חלק יותר.
זה לא רק הזיקוק זה גם שילוב של חיטה
החיטה מיובאת משוויץ וצרפת וגם חיטה הולנדית אם אני לא טועה
אחלה וודקה במיוחד עם מיץ אוכמנוית ופרוסת לימון מומלץ
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער