קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-05-2010, 07:01
  2. [בעיה] אני לא מצליח להזמין כלום
    על ידי tictactoe בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-01-2010, 14:54
  3. עזרה! לא מצליח להזמין כלום
    על ידי effi89 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-01-2010, 00:47
  4. בעיה | לא מצליח לשמוע כלום מהמחשב!!
    על ידי ThEkInG5454 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 18:00
  5. מחר מבחן ואני לא מצליח לזכור כלום ..
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 08:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לא מצליח לסגור כלום!

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

ברירת מחדל לא מצליח לסגור כלום!

שלום לכולם , אני מתעניין מאוד בפיקאפ וקראתי פה מלא דברים ואני חייב לומר שהם עזרו לי בחיים וכל הגישה השתנתה , אני מרגיש שאני יודע הרבה , אבל שזה מגיע למעשי לא הולך לי..
    בן 19 נראה טוב .
    אז אני יתן פה 2 מקרים שקרו לי לאחרונה שניסיתי לסגור ולא הלך..

מקרה ראשון - השבוע עם עוד שני חברים אוכלים במסעדה על האש , שמנו לב לאיזו מלצרית ממש יפה חמודה כזאת נגיד 7.5-8 , התחלנו לדבר איתה ככה בין לבין שהיא עושה דברים , נגיד ביקשנו ממנה לבוא רגע ושאלתי אותה(מבט ישיר בעיניים) איך המשכורת שלה פה אם באמת הכל זה מטיפים...והיא ענתה סבבה , וגם היא אמרה שהיא עוברת לעיר שאני גר בה בקרוב , ואם נגיד היא כעסה על איזה עובד היא באה לו כזה "כל הגברים אותו דבר" , אמרתי לה היא צודקת אבל לא כולם (עשיתי טוב חח ?) .
    בקיצור בסופו של דבר שילמתי לה בשטר ורציתי שהשאר (העודף) יילך אליה כטיפ היא לא רצתה , ואז שאלתי אותה טוב אז לפחות תביאי לי מספר , היא אמרה שהיא לא יכולה התיישבה בין חברה שלה לעבודה לעוד איזה עובד שמה אמרתי אבל למה אז היא אמרה לי לא כזהה כאילו מביישנות..אמרתי לו חבל שהיה לך מישהו שיעזור לך בעיר החדשה ...חח נשמע מעפן אבל זה מה שהיה לי בראש..

מקרה שני - היום באיזה סוג של מסעדה , אני וחבר יושבים ואוכלים ומידיי פעם רואים ששולחן ליידנו יושבות 2 בחורות בגילאים שלנו ומסתכלות עלינו..
    עכשיו אמרתי לו טוב נסיים לאכול ונלך אליהם..
    בקיצור המלצרית שמכירה אותנו ישבה איתנו לסתם שיחה , ושבאנו לקום היא לא האמינה שקמתי והלכתי אליהם , בקיצור קמתי לבנות עם הכיסא , אמרתי כזה "שלום .. אפשר להצטרף לשבת" , אחת הייתה נבוכה ואמרה לא כזה חלש , השנייה אמרה הסתכלה עלייה בחצי מבט ואמרה לא , אז שאלתי למה ? היא אמרה היא מחכה למישהו , (שיט טסט?) , בכל מקרה ממש אחרי ששילמנו איזה שמן הלך ישב ממש לידם והם פשוט קמו ונכנסו לאיזה מכונית..

בקיצור אני קצת מבולבל אני אשמח אם מישהו יגיד לי מה הוא חושב , איפה טעיתי (ואני יודע שטעיתי) ואיפה אפשר להשתפר.
    נערך לאחרונה על ידי TheHomeLess; 21-10-2011 בשעה 05:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    שלום לכולם , אני מתעניין מאוד בפיקאפ וקראתי פה מלא דברים ואני חייב לומר שהם עזרו לי בחיים וכל הגישה השתנתה , אני מרגיש שאני יודע הרבה , אבל שזה מגיע למעשי לא הולך לי..
    בן 19 נראה טוב .

מקרה ראשון - השבוע עם עוד שני חברים אוכלים במסעדה על האש , שמנו לב לאיזו מלצרית ממש יפה חמודה כזאת נגיד 7.5-8 , התחלנו לדבר איתה ככה בין לבין שהיא עושה דברים , נגיד ביקשנו ממנה לבוא רגע ושאלתי אותה(מבט ישיר בעיניים) איך המשכורת שלה פה אם באמת הכל זה מטיפים...והיא ענתה סבבה , וגם היא אמרה שהיא עוברת לעיר שאני גר בה בקרוב , ואם נגיד היא כעסה על איזה עובד היא באה לו כזה "כל הגברים אותו דבר" , אמרתי לה היא צודקת אבל לא כולם (עשיתי טוב חח ?) .
    בקיצור בסופו של דבר שילמתי לה בשטר ורציתי שהשאר (העודף) יילך אליה כטיפ היא לא רצתה , ואז שאלתי אותה טוב אז לפחות תביאי לי מספר , היא אמרה שהיא לא יכולה התיישבה בין חברה שלה לעבודה לעוד איזה עובד שמה אמרתי אבל למה אז היא אמרה לי לא כזהה כאילו מביישנות..אמרתי לו חבל שהיה לך מישהו שיעזור לך בעיר החדשה ...חח נשמע מעפן אבל זה מה שהיה לי בראש..

מקרה שני - היום באיזה סוג של מסעדה , אני וחבר יושבים ואוכלים ומידיי פעם רואים ששולחן ליידנו יושבות 2 בחורות בגילאים שלנו ומסתכלות עלינו..
    בקיצור המלצרית שמכירה אותנו ישבה איתנו לסתם שיחה , ושבאנו לקום היא לא האמינה שקמתי והלכתי אליהם , בקיצור קמתי לבנות עם הכיסא , אמרתי כזה "שלום .. אפשר להצטרף לשבת" , אחת הייתה נבוכה ואמרה לא כזה חלש , השנייה אמרה הסתכלה עלייה בחצי מבט ואמרה לא , אז שאלתי למה ? היא אמרה היא מחכה למישהו , (שיט טסט?) , בכל מקרה ממש אחרי ששילמנו איזה שמן הלך ישב ממש לידם והם פשוט קמו ונכנסו לאיזה מכונית..

בקיצור אני קצת מבולבל אני אשמח אם מישהו יגיד לי מה הוא חושב , איפה טעיתי (ואני יודע שטעיתי) ואיפה אפשר להשתפר.
    אני יגיד לך מה אני חושב.

במקרה הראשון, דיברת עם הבחורה על דברים שטחיים כמו משכורת, לא יצרת שום עניין בך, לא יצרת משיכה ועוד אחרי זה רצית להשאיר לה טיפ נדיב, את הקטע של הטיפ אני יכול לדמות לזה שבחור קונה שתייה לבחורה בבר היא תיקח את השתייה אבל הבחור לא יקבל שום דבר, חוץ מזה שאם היא מלצרית ונראת טוב כנראה שאתה לא הבחור הראשון שהתחיל איתה שם וכנראה שדיברת בידיוק על מה שכל שאר הבחורים דיברו תבדיל את עצמך מכולם..

במקרה השני, בגלל שלקח לך לפחות רבע שעה עד שסיימת לאכול וניגשת אליהם מה שאומר שהבנות ראו אותך במשך הרבה זמן, כשקמת אליהם (לפחות לפי דעתי) הבנות הרגישו שכל הזמן הזה דיברת על איך אתה הולך להתחיל איתם, חוץ מזה שאני אישית לא הייתי שואל אם אפשר להצטרף לשבת, פשוט הייתי הולך לשולחן שלהם מריץ איזה פתיח, מתיישב אחרי כמה שניות וממשיך להריץ משחק.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

בן 19 נראה טוב .

אני יגיד לך מה אני חושב.

במקרה הראשון, דיברת עם הבחורה על דברים שטחיים כמו משכורת, לא יצרת שום עניין בך, לא יצרת משיכה ועוד אחרי זה רצית להשאיר לה טיפ נדיב, את הקטע של הטיפ אני יכול לדמות לזה שבחור קונה שתייה לבחורה בבר היא תיקח את השתייה אבל הבחור לא יקבל שום דבר, חוץ מזה שאם היא מלצרית ונראת טוב כנראה שאתה לא הבחור הראשון שהתחיל איתה שם וכנראה שדיברת בידיוק על מה שכל שאר הבחורים דיברו תבדיל את עצמך מכולם..

במקרה השני, בגלל שלקח לך לפחות רבע שעה עד שסיימת לאכול וניגשת אליהם מה שאומר שהבנות ראו אותך במשך הרבה זמן, כשקמת אליהם (לפחות לפי דעתי) הבנות הרגישו שכל הזמן הזה דיברת על איך אתה הולך להתחיל איתם, חוץ מזה שאני אישית לא הייתי שואל אם אפשר להצטרף לשבת, פשוט הייתי הולך לשולחן שלהם מריץ איזה פתיח, מתיישב אחרי כמה שניות וממשיך להריץ משחק.

Only god can judge me האוואטר של -David-
    לייקים
    767
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    או שכן או שלא, מה שבטוח זה אולי, וגם זה בספק.

או שאפשר לחסוך במילים ולהגיד, בחור, אתה מכוער, אתה לא נראה טוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

רועי תודה על התגובה .
    ודוד מכוער אני לא...אם אתה רוצה אני ישלח לך בפרטי את הפרופיל פייסבוק שלי ותחליט בעצמך..

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

לא דיברתה על דברים מעניינים לא הראתה שאתה שונה מכולם שאתה מיוחד שאתה מעניין ,מצחיק עם ביטחון לא הראתה את התכונה שמייחדת אותך
    פשוט לנהל סמול טוק לא יוצר משיכה למרות שקרו לי הרבה מקרים שסתם הייתי חברותי והייתי אני ודיברתי עם בנות והן הראו משיכה אבל קרו לי גם הרבה מקרים שלא ככה שאל תסתמך על זה
    בכל מקרה אני לא רואה שהשתמשתה בפיק אפ כדי להתחיל איתה ואפילו עשיתה מה שאומרים לך לא לעשות בפיק אפ
    כשהבאתה לה את הטיפ בצורה כזאת אתה אמור להשאיר לה טיפ ומי כמוני יודע אני מלצר אבל עדיף שהייתה עושה את זה בשקט ולא "משוויץ " ואומר לה שמרי את העודף אלה שם את זה על השולחן או משהו ולי נראה שהיא קלטה שאתה נדלקתה עליה ובגלל זה הבאתה לה את הטיפ אז ביגלל זה היא לא לקחה כי לה היה לה נעים להשלות אותך או משהו כזה וזה יפה

היא הרגישה לא נעים / לחוצה כשביקשתה את המספר שלה ובגלל זה היא התיישבה בן האנשים האלה לדעתי הייתה צריך ליצור נוחות לפני זה ומשיכה (תאמין לי שקוקי-פאני ונגים עושים פלאים בעניין של המשיכה )
    ואז אתה מתחנן אליה ? "אבל למה" "חבל שיהיה לך מישהו שיעזור לך בעיר החדשה"
    בחיים אל תתחנן למישהי זה כלל אף אחת לא שווה את זה .

בקשר למקרה השני:
    אז ככה דבר ראשון לדעתי כשהן ראו שקלטת שהן עשו לכם עניים ולא עשיתם כלום והמשכתם לדבר בטח הן חשבו כמו שרוי אמר
    שתכננתם אך להתחיל איתם משמע אין לך ביטחון ופה גם הוא צודק אתה אף פעם לא שואל אתה לוקח אבל לוקח באלגנטיות
    "אלפה אף פעם לא צריך אישור" זה נכון לא סתם משפט של סטיקר אתה לא צריך לשאול אם אתה יכול לשבת אתה יכולתה לשבת אחרי הפתיח ולהביא זמן שיקרי או אך שלא קוראים לזה "חברים שלנו מחכים לנו אז יש לנו 5 דקות לדבר איתכם" וככה הן לא חושבות שבאתה להתעלק ואתה כבר הולך.
    זה ששאלתה למה לדעתי מראה חוסר ביטחון זה כאילו ששאלתה " מה לא בסדר בי למה אתן לא רוצות שנישב איתכן?"
    זה שהיא אמרה שהיא מחכה למישהו לא היה שיט טסט היא פשוט לא הייתה בעניין ולא רצתה לפגוע בך
    חח בסוף נמאס להן שכל רגע מתחילים איתן אז הן הלכו

בכל מקרה אל תקח ללב זה דבר ראשון
    דבר שני לא ראיתי שהשתמשתה בפיק אפ בכלל ,למה?
    דבר שלישי אל תתייחס לדוד לבן אדם יש בעיות נפשיות כועס על כולם כועס על העולם לך תדע למה... על אנשים כאלה צריך לרחם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מקרה ראשון - השבוע עם עוד שני חברים אוכלים במסעדה על האש , שמנו לב לאיזו מלצרית ממש יפה חמודה כזאת נגיד 7.5-8 , התחלנו לדבר איתה ככה בין לבין שהיא עושה דברים , נגיד ביקשנו ממנה לבוא רגע ושאלתי אותה(מבט ישיר בעיניים) איך המשכורת שלה פה אם באמת הכל זה מטיפים...(שאלת כי זה עיניין אותך? ) והיא ענתה סבבה , וגם היא אמרה שהיא עוברת לעיר שאני גר בה בקרוב , ואם נגיד היא כעסה על איזה עובד היא באה לו כזה "כל הגברים אותו דבר" , אמרתי לה היא צודקת אבל לא כולם (עשיתי טוב חח ?) .
    הטעות שלך היא שלא פיתחת את זה לשיחה יותר עמוקה.
    הייתה יכול להמשיך בקלות מפה ל
    "תכלס אילו תכונות את חושבת הכי חשובות בגבר/אישה/חייזר?" (" שבי פה בינתיים לא נוח לדבר עם מישהו עומד " ופאקינג תציג את עצמך ותיצור מתח מיני).
    אני לא יודע מה הייתה השפת גוף שלך ככה שאני לא יכול להגיד על זה כלום.
    למה נתת לה טיפ כדי לשכנע אותה?! (אם זה סתם כי לא חסר לך כסף תן לי אותו פעם הבאה : D , כאילו היית נותן את הטיפ לכולם ולא רק לה ואם זה הולך שהטיפ למלצר תן את זה בצניעות כאילו , כולה טיפ).
    היא הרגישה כאילו אתה קונה אותה.

יכלת שגילית שהיא מהאזור לשאול אותה אם היא מסתדרת בעיר ומשם להכיר אותה יותר .
    לדוגמא: " תכלס איך בעיר? את אוהבת אותה? חחחח רואים עליך בטח את כל היום עכשיו בקניון "
    " את נראית לי אחת שדווקא מסתדרת בקלות במקומות חדשים נגיד אני בלה בלה בלה "
    המטרה שלך היא לגרום לה להשקיע באינטרקציה ומשם ליצור מתח מיני.

עכשיו אמרתי לו טוב נסיים לאכול ונלך אליהם..(למה חיכית שתסיים לאכול? נראה לי יכול ליהיות יותר נחמד לאכול איתן : D )
    בקיצור המלצרית שמכירה אותנו ישבה איתנו לסתם שיחה , ושבאנו לקום היא לא האמינה שקמתי והלכתי אליהם , בקיצור קמתי לבנות עם הכיסא , אמרתי כזה "שלום .. אפשר להצטרף לשבת"(שוב לא יודעים מה השפת גוף והטון , חוץ מזה שאתה לא אמור לבקש רשות אבל ניחא, עם שפת גוף נכונה ותוך כדי התישבות זה עוד בסדר) , אחת הייתה נבוכה ואמרה לא כזה חלש , השנייה אמרה הסתכלה עלייה בחצי מבט ואמרה לא , אז שאלתי למה ? היא אמרה היא מחכה למישהו , (שיט טסט?) , בכל מקרה ממש אחרי ששילמנו איזה שמן הלך ישב ממש לידם והם פשוט קמו ונכנסו לאיזה מכונית..
    היא: אנחנו מחכות למישהו?
    אתה: " והוא נחמד?, תכלס אני בקטע של בנים"-> הן מתלהבות מזה כי כל אחת רוצה ידיד הומו/אומרות שהוא סטרייט-> וואלק אני לא מאמין שזה עבד מתאים לי שחקן תיאטרון"/"בסדר נישב איתכם קצת עד שהוא יגיע"
    זכור כלל לחיים כל עוד הן לא הלכו הן בקטע!

עזוב נאגים קוקי פאני ושטויות פשוט תיהיה עם ביטחון אמיתי וזה יבוא לבד.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 21-10-2011 בשעה 16:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

וואלה אתם צודקים במאה אחוז תודה רבה עזרתם לי מקווה להשתפר בהמשך..!

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

היי, יש לי כמה דברים שיוכלו לעניין אותך ולעזור לך, אם תרצה אני בפרטי, וכמו שהרבה אמרו פה, אתה לא הראתה עניין, וזה בסדר כי אתה מתחיל, קודם כל יפה בכלל שניגשת!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,944 | הודעות: 8,198,537 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect