נכתב במקור על ידי
TheHomeLess
מקרה ראשון - השבוע עם עוד שני חברים אוכלים במסעדה על האש , שמנו לב לאיזו מלצרית ממש יפה חמודה כזאת נגיד 7.5-8 , התחלנו לדבר איתה ככה בין לבין שהיא עושה דברים , נגיד ביקשנו ממנה לבוא רגע ושאלתי אותה(מבט ישיר בעיניים) איך המשכורת שלה פה אם באמת הכל זה מטיפים...(שאלת כי זה עיניין אותך? ) והיא ענתה סבבה , וגם היא אמרה שהיא עוברת לעיר שאני גר בה בקרוב , ואם נגיד היא כעסה על איזה עובד היא באה לו כזה "כל הגברים אותו דבר" , אמרתי לה היא צודקת אבל לא כולם (עשיתי טוב חח ?) .
הטעות שלך היא שלא פיתחת את זה לשיחה יותר עמוקה.
הייתה יכול להמשיך בקלות מפה ל"תכלס אילו תכונות את חושבת הכי חשובות בגבר/אישה/חייזר?" (" שבי פה בינתיים לא נוח לדבר עם מישהו עומד " ופאקינג תציג את עצמך ותיצור מתח מיני).
אני לא יודע מה הייתה השפת גוף שלך ככה שאני לא יכול להגיד על זה כלום.
בקיצור בסופו של דבר שילמתי לה בשטר ורציתי שהשאר (העודף) יילך אליה כטיפ היא לא רצתה , ואז שאלתי אותה טוב אז לפחות תביאי לי מספר , היא אמרה שהיא לא יכולה התיישבה בין חברה שלה לעבודה לעוד איזה עובד שמה אמרתי אבל למה אז היא אמרה לי לא כזהה כאילו מביישנות..אמרתי לו חבל שהיה לך מישהו שיעזור לך בעיר החדשה ...חח נשמע מעפן אבל זה מה שהיה לי בראש..
למה נתת לה טיפ כדי לשכנע אותה?! (אם זה סתם כי לא חסר לך כסף תן לי אותו פעם הבאה : D , כאילו היית נותן את הטיפ לכולם ולא רק לה ואם זה הולך שהטיפ למלצר תן את זה בצניעות כאילו , כולה טיפ).
היא הרגישה כאילו אתה קונה אותה.
יכלת שגילית שהיא מהאזור לשאול אותה אם היא מסתדרת בעיר ומשם להכיר אותה יותר .
לדוגמא: " תכלס איך בעיר? את אוהבת אותה? חחחח רואים עליך בטח את כל היום עכשיו בקניון "
" את נראית לי אחת שדווקא מסתדרת בקלות במקומות חדשים נגיד אני בלה בלה בלה "
המטרה שלך היא לגרום לה להשקיע באינטרקציה ומשם ליצור מתח מיני.
מקרה שני - היום באיזה סוג של מסעדה , אני וחבר יושבים ואוכלים ומידיי פעם רואים ששולחן ליידנו יושבות 2 בחורות בגילאים שלנו ומסתכלות עלינו..
עכשיו אמרתי לו טוב נסיים לאכול ונלך אליהם..(למה חיכית שתסיים לאכול? נראה לי יכול ליהיות יותר נחמד לאכול איתן : D )
בקיצור המלצרית שמכירה אותנו ישבה איתנו לסתם שיחה , ושבאנו לקום היא לא האמינה שקמתי והלכתי אליהם , בקיצור קמתי לבנות עם הכיסא , אמרתי כזה "שלום .. אפשר להצטרף לשבת"(שוב לא יודעים מה השפת גוף והטון , חוץ מזה שאתה לא אמור לבקש רשות אבל ניחא, עם שפת גוף נכונה ותוך כדי התישבות זה עוד בסדר) , אחת הייתה נבוכה ואמרה לא כזה חלש , השנייה אמרה הסתכלה עלייה בחצי מבט ואמרה לא , אז שאלתי למה ? היא אמרה היא מחכה למישהו , (שיט טסט?) , בכל מקרה ממש אחרי ששילמנו איזה שמן הלך ישב ממש לידם והם פשוט קמו ונכנסו לאיזה מכונית..
היא: אנחנו מחכות למישהו?
אתה: " והוא נחמד?, תכלס אני בקטע של בנים"-> הן מתלהבות מזה כי כל אחת רוצה ידיד הומו/אומרות שהוא סטרייט-> וואלק אני לא מאמין שזה עבד מתאים לי שחקן תיאטרון"/"בסדר נישב איתכם קצת עד שהוא יגיע"
זכור כלל לחיים כל עוד הן לא הלכו הן בקטע!
בקיצור אני קצת מבולבל אני אשמח אם מישהו יגיד לי מה הוא חושב , איפה טעיתי (ואני יודע שטעיתי) ואיפה אפשר להשתפר.