שלום לכולם!
אני מעשן הרבה זמן טבק לגלגול גולדן וירג'יניה , היום קניתי טבק אחר מסוג דומינגו אורגני ויש לי שאלה למבינים בטבק
הגולדן ורג'יניה הוא טבק "רטוב" ושמתי לב שהדומינגו הוא די יבש האם זה ככה בטבק הזה או שהוא הרבה זמן על המדף?
תודה לעוזרים
שלום לכולם!
אני מעשן הרבה זמן טבק לגלגול גולדן וירג'יניה , היום קניתי טבק אחר מסוג דומינגו אורגני ויש לי שאלה למבינים בטבק
הגולדן ורג'יניה הוא טבק "רטוב" ושמתי לב שהדומינגו הוא די יבש האם זה ככה בטבק הזה או שהוא הרבה זמן על המדף?
תודה לעוזרים
|
|
כן, האורגני הוא קצת יבש, בגלל זה אתה מקבל איתו אבן מחימר בצורת עלה שנקראת הידרו סטון (hydro stone).
את האבן אתה שם 5 דקות בתוך מים פושרים, והיא אמורה לספוג נוזלים, אחר כך אתה מוציא את האבן ושם אותה בתוך השקית של הטבק, האבן תשחרר לחות בתוך השקית ותשמור על טריות, מה שטוב באבן הזאת, שאם הטבק מתייבש שוב, אפשר להרטיב שוב את האבן ולבצע את אותה פעולה וככה לשמור על הטבק לח ולא יבש.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
קודם כל תודה על התשובה דבר שני לא קיבלתי אבן כזאת אני יבדוק ביום ראשון אם אני יכול להשיג את זה
וזה משפיע על הטעם?
זה לא משפיע על הטעם, זה כולה מים, היא רק מפזרת לחות ששומרת על הטריות של הטבק.
זה מוזר שלא קיבלת את האבן הזאת בצורת עלה, בדרך כלל כשקונים דומינגו מקבלים אותה, אפשר לקבל אותה בעוד כמה חברות שונות של טבק, אבל אני לא זוכר מאיזה חברות מקבלים את האבן, אני יכול להגיד לך בוודאות שמדומינגו מקבלים, אני לא מבין איך אתה לא קיבלת.
לך לחנות שקנית ממנה את הטבק ותגיד שחסרה לך האבן.
חכה אני יעלה עכשיו תמונות ויערוך את ההודעה.
עריכה: הנה התמונות אחי, אני צילמתי בשביל להראות לך.
הידרו סטון hydro stone
![]()
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 21-10-2011 בשעה 16:49.
תודה רבה באמת אחי על התמונות אני יבדוק ביום ראשון
אתה ממליץ על טבק טוב שהוא קצת רטוב או סתם טבק טוב כי לא ממש התרשמתי מהדומינגו?
הכי טוב תמיד זה טבק "רטוב" אחי, כמו למשל הגולדן ורג'יניה שאתה מעשן, הטבק הכי טוב שניסיתי עד עכשיו, הוא אטום לחלוטין עם סגירה הרמטית ומגיע טרי טרי תמיד!
לגבי כל השאר אני יכול להגיד לך שהם יכולים להיות טובים אם יהיה אפשר לשמור על הטריות שלהם כי אין להם סגירה הרמטית כמו לגולדן, אתה יכול להשתמש באיזה טבק שאתה רוצה אם יש לך את האבן הזאת אחי היא פשוט מפזרת לחות בצורה נדירה ושומרת על טריות הטבק.
אין לי סוגים של טבק להמליץ לך, אני מעדיף שתלך לאיפה שקנית את הדומינגו ותקבל את האבן חימר שמגיעה לך, שים אותה במים לפי ההוראות ותחזור אליי אחרי שהטבק שלך לח מספיק כמו הגולדן, אחרי שתעשן את הדומינגו הלח ולא היבש תחזור לפה ותרשום לי אם אתה לא אוהב דומינגו, כי דוגרי הלחות של הטבק עושה הרבה הבדל.![]()
ותוך כמה זמן האבן הזאת משפיעה אחרי שאני שם אותה ואיפה אני בדיוק שם אותה מעל הטבק או בצדדים?
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 27-10-2011 בשעה 19:46.
תודה רבה אחי עזרת לי מאוד שיהיה לך שבת שלום![]()