קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חידה] מה הוא צריך להגיד?
    על ידי maya101 בפורום חידות וחשיבה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-04-2012, 19:12
  2. תצביעו לו בבקשה!! הוא צריך את זה
    על ידי Productive בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2009, 18:41
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 14:45
  4. [בעיה] הוא כותב לי שלח אל תשלח בפיפאא איזה קובץ צריך בשביל לתקן??
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:07
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הוא מרגיש שנמאס לו,הוא צריך ספייס

ברירת מחדל הוא מרגיש שנמאס לו,הוא צריך ספייס

באלי למות , אני מרגישה שכל העולם קרס בשנייה .
    אני בת 16 ויש לי חבר שנה וחצי ועד עכשיו הכל היה בסדר , אבל בשבועיים האחרונים הרגשתי שהוא משתנה
    לא היה אכפת לו , הוא היה עצבני , כל "אני אוהב אותך " שהוא אמר היה מזוייף ברמות , הקשר שלנו הפך להיות הרבע שעה הזאת בסקייפ כל יום .
    אתמול דיברתי עם חבר שלו והוא אמר שהוא יברר לי
    בקיצור הוא באמת בירר לי , וחבר שלי אמר לו שהוא באמת אוהב אותי וחולה עליי אבל שהוא רוצה מרחב . שנמאס לו להתחייב (כנראה נמאס לו גם ממני)
    אני דיברתי עם חבר שלי על זה המון בסקייפ (על זה שאין לו זמן ושהוא לא אוהב אותי ) והוא כל הזמן התחמק ב"הכל בסדר אל תדאגי " וכאלה .
    ניסיתי להפגש איתו כבר שבועיים והוא כל הזמן דחה אותי , אבל אני מאוד מקווה שנפגש היום כמו שתיכננו
    אני מתכננת לדבר איתו על הכל ולהבין מה קורה , אני מקווה שהוא יהיה כנה איתי
    אני ממש צריכה עזרה כי אני לא יודעת מה לעשות עכשיו . שאלתי את חבר שלו אם נראלו שקצת ספייס יעזור לו (שאני אדבר איתו פחות וכאלה ) והוא אמר לי משפט שבאמת עירער לי הכל : "זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות לא טוב . הוא יכול להתגעגע, והוא יכול גם ממש לא "
    אני לא מסוגלת להשליך את כל העבר שלנו לפח , זה שבועיים שאני לא מפסיקה לבכות ולאכול את עצמי , בחיים לא אהבתי מישהו כמו שאני אוהבת אותו ואני לא מוכנה לוותר עליו.
    מה אני צריכה לעשות עכשיו ? איך להתנהג בשביל לא להפסיד אותו ?
    תודה לכולם :'(

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

קודם כל זוגיות זה לא הכל. מה זה העולם קרס בשנייה? איזה עולם?
    זה חבר, ואת אוהבת אותו, אבל את לא חיה בשבילו, ואני מקווה שאת מרגישה ככה.
    בכל מקרה... אני לא יודע איך ציפית שהוא יגיב במתקפת פתע ועוד יותר לחץ כשהוא אומר שהוא צריך ספייס...
    זה שהוא צריך ספייס זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך, ואני בספק אם זה באמת כי הוא רוצה
    להתראות או לדבר איתך פחות, וישר באת ופירשת את זה כאילו הוא הכי לא בסדר בעולם.
    את יודעת, יש תקופות שפשוט נמאס לך מהכל, לא משנה כמה אהבת משהו או מישהו מסויים.
    את מבססת יותר מדי דברים על מה שחבר שלו אמר, ולא על מה שחבר שלך אמר,
    וזה דופק לך את כל המישור המציאותי של הסיפור. למה החבר שלו יודע איך הוא ירגיש אם תתני לו ספייס?
    אני בספק בכלל שהחבר שלך יודע איך הוא ירגיש אם תתני לו קצת ספייס.
    דבר ראשון תפסיקי לבכות ותעשי משהו שמח... את לא צריכה להתמוטט בגלל דבר כזה,
    מה אין זוגות שנפרדו? אין זוגות שהתגרשו? את חושבת שהם לא אהבו אחד את השני כמוכם?
    קורה, בסדר... העולם לא מתרסק ומתפוגג בגלל דברים כאלה.
    חוץ מזה, תדברי עם חבר שלך(!!) על מה שקורה בניכם, ותסדירו את העניינים בניכם כמו שהם צריכים להיות,
    במקום לרוץ לו מסביב לזנב ולדבר עם חברים שלו...
    עזבי את זה שאני לא מבין איך אין פתיחות מספקת ביחסים שלכם אחרי שנה וחצי שאת צריכה לשלוח
    מרגלים כדי לברר מה קורה לו בחיים, זה מעליב, וזה לא מדויק.

אני ממש מקווה שתקחי את זה באיזי, גם אם ככה וגם אם ככה, בהצלחה.

אני חושב שאתם נמצאים במעגל עצוב שקורה להרבה זוגות. אחד מבני הזוג חש עייפות ממערכת היחסים והוא רוצה מט "לנוח", בן הזוג השני נכנס לחרדות ומתחיל לרדוף אחר בן הזוג העייף ובכך זה לא מקבל את מנוחתו, להיפך. לפתע הוא צריך להשקיע מאמצים רבים יותר בהרגעת הפרטנר החרד שלו למערכת היחסים.

החבר שלך רוצה מנוחה, הוא צריך להיזכר איך זה בלעדייך על מנת להחזיר לעצמו את הרצון להיות לצידך כל הזמן, את התשוקה שהייתה לו אלייך.זה קורה, זה טבעי, והיה מדאיג אילו זה לא היה קורה. כרגע עלייך לתת ל את המרחק, לתת לו להתגעגע אלייך. זה מה שהוא מחפש. תתרחקי, התעסקי בחיים שלך,בחברות שלך, במשפחה שלך, נסי לצמצם א מספר הפעמים שאתם מדברים ביום. אם מדובר בפעם אחת, נסי לצמצם אותה לפעם ביומיים. יתכן שהוא ינסה להבין מדוע את מצמצמת את הקשר, או אפילו ינסה להחזיר את השיחות בסקייפ לפעם ביום, כפי שהיו לפני שצימצמת. אל תתני לו, החליטי על תדירות שאת מוכנה אליה לתקופת המנוחה וזו התדירות שתהיה. כשהוא ינסה להילחם על השעות הללו תדעי שזמן המנוחה הולך ואוזל, ובקרוב תוכלי להפסיק עם זה ותחזרו למערכת היחסים שהייתה לכם לפני כן.

מדובר בשלב מאוד בריא למערכת היחסים בו שניכם יוצרים געגועים עזים שמחזירים את התשוקה לאיתנה. בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    קודם כל זוגיות זה לא הכל. מה זה העולם קרס בשנייה? איזה עולם?
    זה חבר, ואת אוהבת אותו, אבל את לא חיה בשבילו, ואני מקווה שאת מרגישה ככה.
    בכל מקרה... אני לא יודע איך ציפית שהוא יגיב במתקפת פתע ועוד יותר לחץ כשהוא אומר שהוא צריך ספייס...
    זה שהוא צריך ספייס זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך, ואני בספק אם זה באמת כי הוא רוצה
    להתראות או לדבר איתך פחות, וישר באת ופירשת את זה כאילו הוא הכי לא בסדר בעולם.
    את יודעת, יש תקופות שפשוט נמאס לך מהכל, לא משנה כמה אהבת משהו או מישהו מסויים.
    את מבססת יותר מדי דברים על מה שחבר שלו אמר, ולא על מה שחבר שלך אמר,
    וזה דופק לך את כל המישור המציאותי של הסיפור. למה החבר שלו יודע איך הוא ירגיש אם תתני לו ספייס?
    אני בספק בכלל שהחבר שלך יודע איך הוא ירגיש אם תתני לו קצת ספייס.
    דבר ראשון תפסיקי לבכות ותעשי משהו שמח... את לא צריכה להתמוטט בגלל דבר כזה,
    מה אין זוגות שנפרדו? אין זוגות שהתגרשו? את חושבת שהם לא אהבו אחד את השני כמוכם?
    קורה, בסדר... העולם לא מתרסק ומתפוגג בגלל דברים כאלה.
    חוץ מזה, תדברי עם חבר שלך(!!) על מה שקורה בניכם, ותסדירו את העניינים בניכם כמו שהם צריכים להיות,
    במקום לרוץ לו מסביב לזנב ולדבר עם חברים שלו...
    עזבי את זה שאני לא מבין איך אין פתיחות מספקת ביחסים שלכם אחרי שנה וחצי שאת צריכה לשלוח
    מרגלים כדי לברר מה קורה לו בחיים, זה מעליב, וזה לא מדויק.

אני ממש מקווה שתקחי את זה באיזי, גם אם ככה וגם אם ככה, בהצלחה.
    הלוואי שהייתי יכולה להיות בטוחה שמה שכתבת פה נכון .
    אני כל הזמן חושבת על זה שהוא אמר ש"נמאס לו להתחייב" .אני לא יכולה לפרש את זה בשום צורה חוץ מהעובדה שלא באלו חברה יותר.
    ויש פתיחות , אבל מהצד שלי . אני תמיד מדברת על מה שמפריע לי תמיד . והוא בחיים לא אמר לי מה מפריע לו בי
    כלכך הרבה פעמים ניסיתי לשאול אותו ופאקינג שום דבר .בגלל זה אני כלכך לוחצת עליו שנפגש היום ואז נדבר על הכל
    וזה לא שאני שולחת מרגלים , זאת פשוט הדרך היחידה שלי לדעת מה הוא חושב . אני יודעת שזה עצוב ..
    תודה רבה רבה וכתבת פה דברים ממש הגיוניים שקצת עודדו אותי . (במידה וזה באמת מה שקורה אצלו )

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    אני חושב שאתם נמצאים במעגל עצוב שקורה להרבה זוגות. אחד מבני הזוג חש עייפות ממערכת היחסים והוא רוצה מט "לנוח", בן הזוג השני נכנס לחרדות ומתחיל לרדוף אחר בן הזוג העייף ובכך זה לא מקבל את מנוחתו, להיפך. לפתע הוא צריך להשקיע מאמצים רבים יותר בהרגעת הפרטנר החרד שלו למערכת היחסים.

החבר שלך רוצה מנוחה, הוא צריך להיזכר איך זה בלעדייך על מנת להחזיר לעצמו את הרצון להיות לצידך כל הזמן, את התשוקה שהייתה לו אלייך.זה קורה, זה טבעי, והיה מדאיג אילו זה לא היה קורה. כרגע עלייך לתת ל את המרחק, לתת לו להתגעגע אלייך. זה מה שהוא מחפש. תתרחקי, התעסקי בחיים שלך,בחברות שלך, במשפחה שלך, נסי לצמצם א מספר הפעמים שאתם מדברים ביום. אם מדובר בפעם אחת, נסי לצמצם אותה לפעם ביומיים. יתכן שהוא ינסה להבין מדוע את מצמצמת את הקשר, או אפילו ינסה להחזיר את השיחות בסקייפ לפעם ביום, כפי שהיו לפני שצימצמת. אל תתני לו, החליטי על תדירות שאת מוכנה אליה לתקופת המנוחה וזו התדירות שתהיה. כשהוא ינסה להילחם על השעות הללו תדעי שזמן המנוחה הולך ואוזל, ובקרוב תוכלי להפסיק עם זה ותחזרו למערכת היחסים שהייתה לכם לפני כן.

מדובר בשלב מאוד בריא למערכת היחסים בו שניכם יוצרים געגועים עזים שמחזירים את התשוקה לאיתנה. בהצלחה.
    כייף לשמוע .
    הבעיה היחידה במרחק הזה , שיכול לקרות בדיוק ההפך . הוא יבין שטוב לו יותר בלעדיי ..
    איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא יתגעגע ?
    אין לי בעיה שנצמצם את השיחות שלנו , אבל אני חייבת לדבר איתו ביחידות ולהבין מה קרה
    לנסות להוציא ממנו מה הוא רוצה
    אתה ממליץ לא להפגש איתו ולדבר ?

בדיוק. לרדוף אחריו לא יחזיר אותו, בטח שלא כשהוא מנסה למצוא שקט. אם יש סיכוי לגרום לו לרצות לחזור ל"רעש" הוא יהיה רק אחרי שתתני ל"שקט" לימאס עליו. תני לו את השקט שהוא רוצה, תני לו יותר שקט ממה שהוא רוצה, אם הוא אוהב אותך הוא יבין שהואלא רוצה את השקט הזה. אם הוא אכן יהנה מהשקט הזה ולא ירצה לחזור תדעי שזה מה שהיה צריך לקרות. בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,661 | הודעות: 8,174,248 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect