ליפני מספר ימים קיבלתי נכשל במטמטיקה , לא רציתי שההורים שלי יראו .
אבל בכל זאת אמא שלי מצאה אותו כי 'משהו' אמר לה לסדר את הספרים שלי
אז למה אני אומר לכם את כל זה ? אני אומר את זה בגלל שאני הייתי כמוך , הייתי
שומר את הדברים שלי בבטן ומתבייש להוציא את זה החוצה , אבל בכל זאת זה יצא
ולא בדרך היפה והרגילה , כי מה שנשאר בפנים נרקב .
אז פשוט בואו נגיד לאני הפנימי שלנו פשוט לא , אנחנו צריכים להיות איך שאנחנו ואיך שאנחנו רוצים להיות
ה'נוער של היום' הוא נוער שמנסה להשפיע אחד על השני , אני יקח את חבר שלי כדוגמא .
חבר שלי ביסודי היה לא כלכך מקובל , אבל היו לו חברים הוא רצה שיהיו לו יותר חברים ושלפחות יהיו לו
1000 תגובות ב'שוקס' , אז הוא פשוט עשה סיבוב 360 מעלות ונהפך להיות ערס מקומי אבל לא בלבוש
אלה ביצוג שלו באינטרנט ובכלל בעולם כולו , חבר שלי שבחיים לא היה שומע מיזרחית התחיל לפרסם בפרופיל
בפייסבוק 'דודו אהרון' , 'משה פרץ' , וכל שאר הזמרים , באתי אליו ושאלתי מה עובר עלייך ?? הוא אמר , אני רוצה
חברים .. , אמרתי לו מה אתה משוגע חברים זה לא הכל אתה לא חייב להשתנות בישביל כמה לייקים או כמה תגובות
חבר שלי שומע טראנס ורגאיי שזה בכלל לא קרוב למיזרחית , אבל בישביל שמישהו יבוא לקראתו וישים לו לייק בשיר
הוא שם מוזיקה מיזרחית , פעם אחת יצאתי איתו החוצה שאלתי מה הקטע של השירים ? אני לא מכיר אותך ככה ,
הוא אמר לי : אני בכלל לא שומע את השירים אני סתם מפרסם , ואני חושב לעצמי מה נוער של מדינת ישראל שפעם
היו יוצאים לרחובות ושרים שירי ישראל , ועכשיו קמו להם 'מחיי המוזיקה העיברית' והשתלתו על המדינה שלנו , ועוד מה
שהם מייצגים את המדינה שלנו , אז בואו נחזור לסיפור , כפי שאמר סטיב ג'ובס ז''ל , 'אל תהיה מישהו אחר , תהיה אתה'
נגיד נקח את אותי כדוגמא , לי יש מאות חברים ואולי רק 2 חברים שומעים את הסגנון המוזיקה האוהב עליי , ואני חושב לעצמי
איך זה יכול להיות שפעם בגיל שלי עכשיו היום מסיבות של המוזיקה שלי (DUBSTEP) לילדים בני 14 ? ועכשיו יש בקושי לילדים
בני 18 , אז מה אני בא להגיד ? תהיו אתם אל תתנו למישהו אחר לשלוט אליכם כי אחר כך אתם תפגעו ולא הם
יום טוב![]()

ציטוט ההודעה