סיפור שקרה לי היום, שאלמד אותנו ואת הכבוד של " הגברים " שבינינו -
אתמול בלילה דיברתי עם ידידה, שתבוא לעזור לי בבגרות במתמט' ( ללמד אותי קיצר ).
כמובן שביקשתי אחרי שהצחקתי אותה, ואז קבעתי שתבוא והיא הסכימה כמובן, בחורה סבבה.
בקיצור, יום למחרת הבוקר הזה אני קמתי מאוחר כי אין מקיף ( בית ספר ) והייתי צריך להגיע רק לתיגבור
במתמט' ומשם ללמוד בבית ובלה בלה בלה ..אז באתי לתיגבור היה נחמד ועשיתי מתכונת מועד ב' כי לא הלך מועד א'
לאחר מכן ידידה אחרת ראתה אותי ובאה אלי ודיברנו והיא אמרה שהיא מחכה לאמא שלה.
הערה - לידידה יש חבר.
התנהגתי כמו שאני בהכי טבעי שיש, היא אמרה שקר לה ..אז באתי לשנייה וחיבקתי אותה ואמרתי לה : " אסור, יש אנשים "
אז ברגע שעזבתי ..היא אמרה אבל " **** קר לי נו תחבק אותי ..היא רצתה שאני אחבק אותה ( אצור מגע ).
חיבקתי אותה בזמן שדיברנו עם ידיד ולמרות זאת התחמקתי כשהיא רצתה שאני אחבק אותה גם בדרך.
חיכיתי איתה לאמא שלה ומשם הלכתי לדרכי.
זה הסיפור האחד, בהמשך תבינו את המסר.
הסיפור השני שקרה לי היום, אותה ידידה שאמרנו שתבוא אלי, התקשרה אלי להזכיר לי להיפגש איתה.
אחרי כמה זמן משום מה שכחתי מ'זה שהיא אמורה לבוא אלי, והיא שלחה הודעה של " נעלבת ושל כאילו לנסות
לעשות לי רגשות אשם " אז דיברתי איתה ואמרתי לה " ששכחתי ויאללה שתיצא אני גם יוצא."
התעכבתי קצת והיא חיכתה לי 5 דקות משהו כזה ( אמרתי איזה משהו ציני ומצחיק בהתחלה וצחקנו והיא שכחה מ'זה ).
הערה - לידידה יש חבר ( ברומניה ) !
אני הבאתי אותה אלי כרגיל התנהגתי טבעי בזמן שלמדנו, צחקנו השתוללנו ..וכרגיל אתם יודעים בטבעי.
הבחורה היא סוג של "ראש כחול" ומדי פעם הבאתי לה הערות מיניות כאלה, וצחקנו ושוב בלה בלה בלה.
בקיצור כשליוויתי אותה הביתה חזרה היא עושה לי כזה : " אני רוצה כבר שניפגש וכזה וכזה ויאללה תדבר איתי כבר
ואל תישכח אותי".
אז כשהגענו לבית של אותה אחת, היא שיחקה במפתחות שלה ( שזה רמז לסימן עניין מאוד מיוחד לזה שהיא רוצה שאני
אנשק אותה ), ובוא נגיד התחמקתי כזה והבאתי לה נשיקה על הלחי ובתור רמיזה עוקצנית היא עשתה לי :
" איזה נשיקה של גייז' "
אז אמרתי לה : " כן אז תראי את זה " ואז העדפתי להצחיק מאשר להחזיר בעקיצה כי אני לא רוצה לגרום לעצמי
לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות.
בעיקרון הלכתי לי, ובאותו רגע שהלכתי ..חשבתי לעצמי אני כל כך חייב לכתוב על זה פה!
ולמה ? אווקי כדי להעביר לכם מסר מסויים.
המסר -
כמו שראיתם בשני הסיפורים לא עשיתי כלום, ואפשר להגיד שלא פעלתי נכון ( מי שרוצה יכול להגיד ).
בשני הסיפורים לידידות היה חבר ובשני הסיפורים אני אומר לכם שיכלתי לסגור נשיקה ולגרום לה " לבגוד ".
אבל אני לא כזה, וזה המטרה שלי להראות לכם - עד כמה צריך לשמור על הכבוד ועל המוסר שלנו כבני אדם
או כ גבר אל גבר אחר.
אני רוצה ללמד אותכם כלל חשוב : " ברגע שגרמת לבחורה להיפרד ממישהו בשבילך, זה יכול לקרות גם לך "
אז אנשים אל תנסו לעשות את זה - כי מבחינתי זה עבירה מתחת לחגורה.
DochaStyle

ציטוט ההודעה