להתחלה אני רוצה לדבר קצת על SVS ואחרי זה אני רוצה לדון על עוד משהו בנוגע לאתגר החודש והאם לעשות משהו שונה בו כי אני חייב לעשות אותו .
אוקי , השנה יש הבטחה לWWE שסידרת ההישרדות תהיה הPPV עם הכי הרבה הפתעות , WWE פירסמו שנמכר הכרטיסים בזמן שיא והם מבטחים לקהל שיהיה אירוע לא נשכח והכי מדובר עד הרסלמניה ( השנה הRR יהיה לא ממש דומיננטי כמו שנה שעברה למרות שאולי גם השנה יהיה 40 איש אבל הRR השנה לא מדוברת וזה מעורר דאגה גדולה כי בדרך כלל RR הוא הנושא הכי מדובר וכרגע זה הSVS ).
אז הדיון לSVS .
האם אתם חושבים שבSVS נראה מתאבקים שחוזרים חוץ מTHE ROCK ?
האם לפי דעתכם יהיה קרב בין HHH לנאש ? ( זו שאלה חשובה כי הWWE לא רוצים להוריד מהערך של הקרב זוגות)
האם סינה או THE ROCK יעשו הייל טרן כדי להוסיף ערך לפויד שלהם ברסלמניה ?
ועכשיו שאלה חשובה בנוגע לאתגר החודש .
אני בימים הקרובים כבר פותח הרשמה ובגלל ריבים עם ההנהלה אני חייב לעשות את אתגר הזה מי קופה אחת שאתם מוסיפים 10 נקודות
וזה יהיה הקופה הכללית אני רוצה לדעת האם יהיה לי לפחות 10 אנשים שרוצים להשתתף וגם יביאו נקודות כי עם לא פשוט לא יהיה אתגר .
ונכון שיש לי 156 נקודות היה לי 700 נקודות אבל הורידו לי בגלל הרבה סיבות ואני עכשיו רוצה לשמור על זה ככה .
עם יהיה לי 7 משתתפים אני יוסיף מימני אבל אין טעם לאתגר עם 4 עם זה אתם צריכים להסכים איתי .