ההמשך לסדרת Battlefield זכה כבר לשלל תארים ופרסים, ביניהם המשחק שצבר הכי הרבה הייפ ב-2011, והוא בכלל עוד לא יצא...
מי שמכיר את סדרת באטלפילד יודע בדיוק למה לצפות - משחקיות מדהימה המשלבת טקטיקה ואסטרטגיה קבוצתית עם אקשן חסר-מעצורים, גראפיקה מטורפת עם מנוע הרס חדשני, וסאונד שיכניס אתכם להלם קרב. כל מי שמכיר ולו במעט את הסדרה בוודאי חרש זה מכבר על כל מקור מידע אפשרי הנוגע למשחק ואין לו שום ספק שהוא חייב לשחק בבאטלפילד 3.
מי שחי מתחת לאבן במערה נידחת בפקיסטן, לעומת זאת, חייב לעצמו לפחות להבין במה מדובר - ומדובר בהרבה!
באטלפילד 3 הוא משחק פעולה מגוף ראשון, וקהילת השחקנים שלו היא אחת הקהילות הגדולות והמסורות ביותר שקיימות בז'אנר, ולא בכדי - באטלפילד מאז ומעולם עודד שחקנים לשחק עם חברים ברשת ולתאם את הפעולות ביניהם בכדי להשלים את המשימה.
משחק הרשת תומך בעד 24 שחקנים, ובדומה למשחקי Bad Company, המשחק החדש של DICE מציג גם מצב משחק Co-Op וגם קמפיין לשחקן יחיד, חלק ממנו ניתן לראות בסירטונים למטה.
גם לבד וגם ברשת, BF3 מסתמן כמשחק השנה. עם מנוע גראפי חדשני המציג הרס יוצא מן הכלל ואפקטים שמעולם לא נראו במשחקים אחרים (פנסים יכולים לסנוור שחקנים במקומות חשוכים, אש חיפוי תרעיד לכם את המסך ותוריד מהדיוק של הנשקים שלכם), מדובר במתחרה הקשה ביותר של Call of Duty ובכותר שבהחלט יש מה לצפות ממנו.
תמונות מהמשחק:
קרדיט לאתר אחר







ציטוט ההודעה