קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| אני מקבל יום שישי הזה פלאפון פרטים בפנים...
    על ידי GspeR בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 21:34
  2. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 14-10-2007, 17:27
  3. אני ממש חייב עזרה תעזרו לי בבקשה
    על ידי החמודד בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2007, 23:45
  4. [עזרה]מצטער שאני מפרסם פה אבל אני חייב עזרה מכם כנסו בבקשה..!!
    על ידי ג'יהאד ג'והר בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-04-2007, 11:03
  5. חברים אני חייב עזרה , אנא כנסו
    על ידי Avivco בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 15:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חברה שלי מפחדת מלשכב (אני בן 18 היא בת 17) פרטים בפנים חייב עזרה... בנות כנסו בבקשה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חברה שלי מפחדת מלשכב (אני בן 18 היא בת 17) פרטים בפנים חייב עזרה... בנות כנסו בבקשה

יש לי חברה כבר שנה... אני בן 18 היא בת 17 אני אוהב אותה והיא אוהבת אותי בוודאות...
    שנינו רוצים לשכב אחד עם השני אבל משום מה היא ממש מפחדת לשכב... היא לא רוצה שיחשבו שהיא זונה (לא שמישהו אמור לדעת >< על זה) היא אומרת שהיא מפחדת שהיא לא תיהיה "נקייה" יותר והיא ממש מפחדת מכל העניין הזה ואני לא יודע עוד מה היא חושבת אבל יש לי תרושם שהיא חושבת שאם נשכב זה יהיה אסון
    אבל עם כל הדיבורים שלה על זה אני יודע שהיא רוצה ואנחנו עושים כמעט הכל חוץ מזה..
    כשאני מנסה להרגיע אותה לגבי זה בעינייה זה רק נראה שאני לוחץ עליה ואני ממש לא! אני באמת מנסה רק להרגיע אותה ולהגיד לה שזה בסדר ושאפשר לחכות עוד זמן אבל תמיד בעינייה זה יראה שאני לוחץ עליה ><
    אני לא יודע כבר מה לעשות... אני לא רוצה לדבר איתה על זה כי היא תילחץ ואני לא רוצה להמשיך ככה...

2. קישורים ממומנים

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ציטוט נכתב במקור על ידי shnitze12 צפיה בהודעה
    יש לי חברה כבר שנה... אני בן 18 היא בת 17 אני אוהב אותה והיא אוהבת אותי בוודאות...
    שנינו רוצים לשכב אחד עם השני אבל משום מה היא ממש מפחדת לשכב... היא לא רוצה שיחשבו שהיא זונה (לא שמישהו אמור לדעת >< על זה) היא אומרת שהיא מפחדת שהיא לא תיהיה "נקייה" יותר והיא ממש מפחדת מכל העניין הזה ואני לא יודע עוד מה היא חושבת אבל יש לי תרושם שהיא חושבת שאם נשכב זה יהיה אסון
    אבל עם כל הדיבורים שלה על זה אני יודע שהיא רוצה ואנחנו עושים כמעט הכל חוץ מזה..
    כשאני מנסה להרגיע אותה לגבי זה בעינייה זה רק נראה שאני לוחץ עליה ואני ממש לא! אני באמת מנסה רק להרגיע אותה ולהגיד לה שזה בסדר ושאפשר לחכות עוד זמן אבל תמיד בעינייה זה יראה שאני לוחץ עליה ><
    אני לא יודע כבר מה לעשות... אני לא רוצה לדבר איתה על זה כי היא תילחץ ואני לא רוצה להמשיך ככה...
    אתה צודק בזה שלא צריך לדבר איתה על זה.

במקום לנסות להרגיע אותה, קודם תנסה להבין מאיפה יש לה את תפיסה של להישאר "נקייה", מאיפה נובע הפחד שלה.
    יכול להיות בגלל טראומה כלשהי או בגלל חינוך שהיא קיבלה בבית. אם אתה אוהב אותה, תן לה את הזמן שלה וכך את הזמן להבין מי מה היא מפחדת, אם מדובר בזה שהיא מפחדת שאתם תיפרדו אז אתה צריך להשקיע באמון שבינכם.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אם אתה באמת אוהב אותה, תן לה את הזמן שלה, ובשום אופן אל תלחץ עליה.
    תן לה את ההרגשה שאתה מעוניין בה, אבל שום דבר לא "בוער" לך...

בסופו של דבר היא גם תרצה את זה, לכולנו יש הורמונים הרי...

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

כמו שאמרו פה, אם אתה רואה את הקשר הזה לטווח ארוך ואכפת לך ממנה, תחכה לה.

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

חבל שזה מה שעוצר אותה ומונע ממנה לחיות .. כולם מזדיינים .. מה הקשר זונה ביכלל ?
    אתם בייחד כבר שנה שתשחרר.. מילא אם זה היה כי היא רוצה לשמור על הביתולין או משהו אבל פה אני רואה רק חשש "מה ייחשבו עליה" זה מגוכח ... לאנשים תמיד יהיה מה לומר .. אז שתשב כל היום בחדר שלה סגורה רק אז לאנשים לא יהיה מה להגיד.
    היא צריכה לעשות מה שמרגיש לה נכון, ואם אתם מאוהבים אז זה הדבר הכי נכון לעשות כי סקס זה הדבר הכי יפה בין זוג וזה מחזק את הקשר והאהבה ... ואתם כבר שנה מפספסים חלק מאוד יפה לדעתי.
    נכון אל תלחץ עליה אבל כן מותר לך להגיד את דעתך .. תגיד לה שחבל שיותר מעניין אותה מה אחרים ייחשבו מאשר מה שהיא רוצה באמת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,769 | הודעות: 8,202,362 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect