קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מחליף|השמנה לטורנט ליץ' בשביל GTA VICE CITY
    על ידי Human בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 10:50
  2. עלייה במסה זה בעצם השמנה?
    על ידי Program בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 22:20
  3. השמנה+חדר כושר אבל שמירת הגיזרה ברגליים
    על ידי Sunz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:08
  4. ספיר השמנה-אופיר מוסאי
    על ידי ofir_m בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 21:39
  5. [שאלה] השמנה?
    על ידי benp בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 15:09
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

השמנה מגלולות

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל השמנה מגלולות

אני בת 18 תכף ולפני שהתחלתי לקחת גלולות, לפני 5 חודשים הייתי במשקל 55 56 57 גג והייתה לי טיפה בטן אבל תאכלס אני ממש רזה והייתי מרוצה מאווווד מאך שהייתי והייתי יכולה לאכול מה שבא לי כמה שאני ארצה לא הייתי משמינה ונשארת ככה
    באז שהתחלתי לקחת את הגלולות השמנתי, אני אוכלת הרבה יותר וממש לא סדיר ולא בריא והשמנתי ל 62 קילו אבל לא המספר של הקילו מפריע לי אלה שיש לי יותר בטן וזה ממש ממש ממש מציק לי ואני לא יודעת אך לרדת במשקל כי אני לא יכולה לעשות ספורט כי אני ממש ממש עצלנית וזה בחיים לא ילך... אולי חדר כושר אבל נראלי זה חסר טעם... אולי אם אני אעשה כפיפות בטן באופן קבוע זה יוריד את הבטן? או שצריך תפריט מזון מסויים שיעזור לי לרדת במשקל
    אני מזכירה שאני אוכלת המון ולא בריא ולא סדיר אבל המון

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי RUGIRL צפיה בהודעה
    אני בת 18 תכף ולפני שהתחלתי לקחת גלולות, לפני 5 חודשים הייתי במשקל 55 56 57 גג והייתה לי טיפה בטן אבל תאכלס אני ממש רזה והייתי מרוצה מאווווד מאך שהייתי והייתי יכולה לאכול מה שבא לי כמה שאני ארצה לא הייתי משמינה ונשארת ככה
    באז שהתחלתי לקחת את הגלולות השמנתי, אני אוכלת הרבה יותר וממש לא סדיר ולא בריא והשמנתי ל 62 קילו אבל לא המספר של הקילו מפריע לי אלה שיש לי יותר בטן וזה ממש ממש ממש מציק לי ואני לא יודעת אך לרדת במשקל כי אני לא יכולה לעשות ספורט כי אני ממש ממש עצלנית וזה בחיים לא ילך... אולי חדר כושר אבל נראלי זה חסר טעם... אולי אם אני אעשה כפיפות בטן באופן קבוע זה יוריד את הבטן? או שצריך תפריט מזון מסויים שיעזור לי לרדת במשקל
    שלום לך,
    לדעתי חשוב מאוד שתלכי לדיאטנית, מהסיבה הפשוטה שאת צריכה לעשות לעצמך תפריט, ולבדוק מה עוד אפשר לעשות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אבל אם אני רוצה נגיד להוריד רק בבטן אז חובה לאכול לפי תפריט מסויים או שאני יכולה פשוט רק לאכול בריא והרבה ארוחות ביום ולעשות תרגילי בטן? חובה גם לרוץ וכאלה? לעשות דיאטות מיוחדות?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תרגילי בטן לא יעזרו.. את צריכה להוריד ת'שומן קודם
    תעשי אירובי = ריצות בחוץ / הליכון

ציטוט נכתב במקור על ידי RUGIRL צפיה בהודעה
    באופן כללי גלולות למניעת הריון אינן גורמות להשמנה. הן לעיתים יכולות להשפיע על משקל הגוף בטווח של 1-2 ק"ג בשל השפעת ההורמונים על אגירת נוזלים בגוף ובמקרים מסויימים תהיה עלייה משמעותית יותר, זאת במידה והגוף לא מתרגל לסוג הספציפי של הגלולות ואת מרגישה כבדה יותר. במידה וזה אכן כך, גשי לרופא נשים שימליץ לך על גלולות אחרות.
    כשאנחנו משמינים, אנחנו מעלים את מסת השומן בכל חלקי הגוף עם נטייה לאגירת שומן באזורים כמו אגן הירכיים, בטן וכו', כל אחד לפי נטייתו הוא. מדברייך עולה שהאכילה שלך אינה מווסתת ואינך פעילה גופנית, מה שיכול להסביר את העליה במשקל.. במקרה כזה הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית ויחד תוכלו לבנות תפריט מאוזן בהתאם לצרכי גופך, זאת בליווי פעילות גופנית מתאימה. כפיפות הבטן לא יעזרו "להוריד" את הבטן ולטעמי יש צורך בפעילות אירובית.
    שיהיה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי שרית רבניאן; 02-11-2011 בשעה 14:31.
    שרית רבניאן,
    דיאטנית קלינית.
    מתמחה בטיפול בהשמנה והפרעות אכילה, מחנכת לשינוי הכרתי והתנהגותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

תודה רבה!!!!אני אפעל כך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני ממליצה בחום לפנות אל רופא הנשים ולבקש להחליף לגלולות בעלות מינון הורמונים נמוך יותר.
    הייתה לי בדיוק אותה הבעיה לפני כמה שנים (עליתי 5 קילו ב3 חודשים!!! ולרוב המשקל שלי מאוד יציב), שמתי לב שמאז שהתחלתי ליטול את הגלולות התאבון שלי גדל ותמיד היו לי "קרייבים" לפחמימות.

ברגע שהחלפתי לגלולות אחרות כל תחושת הרעב התמידית והחשק לפחמימות עברו לחלוטין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיה ותן לחיות

גלולות לא באמת משמינות, זה סתם מיתוס. את פשוט צריכה לשים לב למה שאת אוכלת ולשלב איזושהי פעילות גופנית. תתמידי בזה ותראי תוצאות.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect