ערב טוב חברים יקרים.
ביום שני בראו צפוי להיות קרב גדול בין סי אם פאנק למארק הנרי (אלוף העולם) פאנק אומר שהוא חייב לנצח כדי לקבל זריקת עידוד למען הקרב שלו מול אלברטו דל ריו בסדרת ההשרדות..
הצופים ההמומים מפני ששמו של מיק פולי כבר לא מוזכר בתוכניות של 14 בנובמבר אפילו הWWE הסירו אותו מהפרסמות תגובות על כך עדין לא ניתן לקבל.
אלכס ריילי עדיין עובד דרך פציעה בירך שסבל במהלך סיבוב ההופעות של ה-WWE של מקסיקו בתחילת החודש. הוא עבר בדיקת MRI בעקבות הסיור ולא יכל להתמודד בשבוע האחרון. הוא חזר על הפעולה בהקלטות SmackDown של יום שלישי כמו השתתף בשידור שלאחר 41-Man Battle Royal.
על פי הדיווחים הראשונים שפריסמו הWWE לילה של אלופים מכר עד כה 200.000 אלף עותקים בדיוק כמו ב2010 מחכים עוד קצת כדי לראות אים אכן זה יעבור את המכירות הצפויות.
הWWE הוסיפו את הוניקו לדף הרוסטר שלהם לאחר שנחשף בשבוע שעבר בסמקדאון ואולי השבוע בסמקדאון נראה את הוניקו במראה חדש (לא סופי).
מקור נוסף מספר בפרשת מאריס שזה לא נכון שהיא ביקשה להשתחרר הם החליטו שם להפרד ממנה(ההנהלה) אבל היא שמחה על כך יש לה עכשו המון זמן פנוי.
קווין נאש אומר בריאיון מיוחד אני עכשו האיש הרע בסטרולין שלי עים טריפל איץ אני הפכתי להיל בטענה מה רק לטריפל איץ מותר לתת לי מכות עים הפטיש אני יהרוס אותו בסדרת ההשרדות.
הרוק אמור להופיע ביום שני ולהחזיר לסינה תשובה לגבי שיתוף הפעולה בסדגרת ההשרדות בקרב מול המיז ואר טרות אבל פרט שמענין עכשו מתגלה אולי הרוק יוקלט באמצעות וידאו ויהיה בראו לא בטוח אבל זה התכנון.
מה מדובר לאחרונה בעולם יוטוב הולכת לפתוח 100 ערוצים והWWE בניהים תכנים יהיו בתשלום והWWE יעשו גרסאות חדשות ביוטוב נראה איך זה ילך.
עוד משהו בענין מאריס וינס מקהמאן יצא לתקשורת ואמר אנחנו מודים למאריס שהיתה איתנו מ2006 ואנחנו מאחלים לה הרבה בהצלחה.
ערב טוב חברים יקרים ושימשיך להיות לנו שקט.

ציטוט ההודעה

ספוילר: