שלום.
רציתי לדעת משהו בנוגע לאיבר המין שהוא במצב רפוי. בוא נגיד שאני לא סגור על אם שלי בסדר ואם לא.
בוא נגיד שיש לי משהו כמו 5-4 ס"מ ברפוי. הוא ניראה קטן, דק ומכווץ. עכשיו השאלה אם זה ככה לכולם או שיש לאחרים משהו שונה לגמרי.
תודה רבה.
שלום.
רציתי לדעת משהו בנוגע לאיבר המין שהוא במצב רפוי. בוא נגיד שאני לא סגור על אם שלי בסדר ואם לא.
בוא נגיד שיש לי משהו כמו 5-4 ס"מ ברפוי. הוא ניראה קטן, דק ומכווץ. עכשיו השאלה אם זה ככה לכולם או שיש לאחרים משהו שונה לגמרי.
תודה רבה.
|
|
בדרך כלל מודדים את אורך הפין כשהוא במצב זקפה. גודלו כשהוא רפוי אינו מעיד על גודלו במצב זקפה, ולכן יש האומרים שגודלו במצב רפוי פחות רלוונטי.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
לכל אחד יש זין שונה, אבל למי זה אכפת? מתי זיינת מישהי עם זין רפוי?
זה שמעליי תסתום תפה ואל תדבר ואל תגיד דברים שאתה לא מודע להם. מה אתה מדבר על המחלה הזאת בצורה כזאת יא ילדון.
ולאחרים, לא התכוונתי זיון או זיקפה. התכוונתי אם זה נורמלי שהוא מכווץ ושהוא דק.
יש כאלה עם 8 ס"מ במצב רפוי ו15 בזיקפה ויש כאלה עם 4 במצב רפוי ו17 בזיקפה, זה כל כך לא משנה, הרי כשבחורה תיגע שם הוא יעמוד לך אלא אם כן היא פשוט לא עושה לך את זה וגם אז אני בספק אם הוא לא יעמוד.
יש לך 5 - 6 במצב רפוי ? לגיטימי לגמרי.
לשעבר 'Like
תשמע אני בקרוב יהיה בצו ראשון(שבועים) ותהיה את הבדיקה הרפואית. וגם עוד שנה אני יתקלח במקלחת צבאית ואתה יודע לא באלי הפתעות.
כאילו זה תקין, נורמלי.
כל אחד ומבנה הגוף שלו, שלא תתלפא עם במקלחות בצבא תיתקל במישהו עם יותר קטן משלך במצב רפוי.
אני רק לא מבינה דבר אחד למה אתה בכלל מודד אותו במצב רפוי? כמו שכבר ציינו אין שום קשר בין האורך במצ ברפוי לבין עומד, אתה למה אתה בכלל מתעסק עם זה?
תהיה גאה במה שיש לך, כי הדבר לא ישתנה, זה לא שפתאום הוא יהיה ארוך יותר ופחות מקומט..
אני לא מודד אותו, ולא אכפת לי כל-כך פשוט רציתי לדעת אם לי יש כמו של כולם פלוס מינוס. זה הכול.
כל עוד זה נכנס בפנים מה זה חשוב איך הוא נראה במנוחה?
מעצב גראפי לכל מטרה.