אני הולך להיות בדצמבר בן 15 ואף פעם לא הייתה לי חברה ואין לי ידידות בכלל ולא התחבקתי או התנשקתי עם בחורה (אפילו נשיקה בלחי).
אני הולך להיות בדצמבר בן 15 ואף פעם לא הייתה לי חברה ואין לי ידידות בכלל ולא התחבקתי או התנשקתי עם בחורה (אפילו נשיקה בלחי).
|
|
אין לי מושג איך ורוב הכוסיות הן או ערסיות או מקובלות ואני בכלל לא ואף אחת לא תשים עליי
רוצה לדעת סוד? בשביל להיות עם כוסית אתה צריך לעשות את הדברים הבאים:
1. תשיג לעצמך ביטחון ותצא עם חברים תשתגע ותהנה ותתחיל עם בנות בלי לשים זין על אף אחד
2. אתה לא חייב להיות רק עם כוסיות אש דוגמניות תתפשר גם על מי שנראת סבבה והיא רוב הסיכויים תהיה יותר נחמדה ויהיה לך יותר קל איתה
3. תחשוב שאתה שווה יותר מכולם תראה את עצמך כשונה מכולם ושכולם אפסים לידך, כל יום תסתכל במראה ותגיד לעצמך - אני כוכב עלל!!
תממש את הדברים הנ"ל ותהיה תותח עלל!!!
הקשר הרציני הראשון שלי היה בגיל 18
לפניי זה גם הייתי כל הזמן מתלוננת על "למה אין לי חבר" אבל תאכלס פשוט לא הייתי בוגרת מספיק כדיי להתאהב וגם נורא קשה למצוא את האחד הזה שמתאים בדיוק לך. עוד מעט תתחיל להתפתח ולהתבגר יותר ולפתח יותר ביטחון עצמי ואז הבנות יבוא בעצמן
ודבר אחד תבין גם עם השנים ... אל תלך אך ורק אחריי המראה בהתחלה .. תתן הזדמנות לבנות אחרות גם כי תאכלס אני יגיד לך משהו חבר שלי הוא לא נחשב לחתיךךךךך על .. והרבה אומרים שאני ניראת יותר מידי טוב בשבילו וגם הוא היה חסר ביטחון לגביי זה בהתחלה כי הוא לא הבין מה ראיתי בו ! אבל למדתי להכיר אותו ועכשיו הוא הבן אדם הכי יפה על האדמות בעניים שלי ואין מישהו שאני יותר אוהבת ממנו. תמצא אופי ותאמין לי שהיופי לא תהווה בעיה כי היא אם התאהבת באופי גם תתאהב ביופי וילדה שניראתה לך סתם רגילה פתאום תיראה לך יותר כוסית מבר רפאלי או כל דוגמנית אחרת![]()
נערך לאחרונה על ידי Passion pit; 02-11-2011 בשעה 20:45.
זה אם אתה רוצה למצוא זייון ללילה ..
אל תקשיב לו בנות על רמה לו נופלות לבחורים שחושבים שהם מלך העולם. ברור שאתה צריך ביטחון אבל גם לא צריך להגזים