שלום לאלו שלא מכירים אותי, אני חדש בפורום.
אני רוצה לשתף איתכם במסע שלי לבניית גוף, יש לי בלוג שאני מתעד בו כמעט הכול, נתונים שלי שהם (משקל, אחוז שומן, הקפים וכו')
אפילו ארוחות שאני לפי תפריט וכדומה, התחלתי להתעד אותו, כאשר התחלתי התחלתי למעשה להתאמן בינואר 2011.
דווקא עם תוכנית חיטוב, הורדתי כמה ק"ג ועד שהבנתי שאני רוצה לגדול בשרירים, אז שיניתי את התוכנית והלכתי על המאסה, מתחילת אמצע מאי-יוני, משם עד סוף חודש אוקטובר (שזה היום), גדלתי קצת, אך התוצאות רחוקות מאשר דמיינתי את עצמי, כשאני אומר גדלתי קצת אולי בכמה סינטימרים. אלו הנתונים שלי:
28 בפברואר, 2011:
היקף זרוע ימין: 32.5 ס"מ
היקף זרוע שמאל: 32.5 ס"מ
מותניים (אופקי הטבור): 87.5 ס"מ
הירך ימיני: 56.5 ס"מ
הירך שמאלי: 56 ס"מ
רגל ימין (אמצע הירך): 53 ס"מ
רגל שמאל (אמצע הירך): 52.5 ס"מ
סה"כ ס"מ: 370.5 ס"מ
משקל שלי: 77.4 ק"ג
אחוז שומן: %12.4 בין 12.9%
משקל נקי: 67.42 ק"ג
נתונים שלי היום (28 אוקטובר, 2011):
זרוע ימין: 33.5 ס"מ
שמאל: 34 ס"מ
רגל ימין: 56.5 ס"מ
שמאל: 56.6
ירך ימין: 60.3 ס"מ
שמאל: 59 ס"מ
טבור: 93 ס"מ
חזה: 106.5 ס"מ
אחוז שומן: 18.6%
משקל: 83.7 ק"ג
משקל נקי בלי שומן: 68.14 ק"ג (עליה של 0.72 במשקל שרירים מהמשקל נקי התחלתי 67.42)
אני יודע שזה לא הרבה...
המטרה שלי שעם הזמן, ואימונים שלי זה לבנות גוף כזה:
i44.tinypic.com/2s6omzc.jpg
i43.tinypic.com/2vufo8n.jpg
i39.tinypic.com/e81pg5.jpg
בשביל לראות את התמונות, תוסיפו בתחילת הקישור(אני עדיין חדש פה, אז אי אפשר לפרסם קישורים) :-)http:
המטרה ספיציפת עבורי: אני מתכוון להגיע למשקל כזה של 90 ק"ג, 7% אחוז שומן עם הקפים של, זרוע: 40 ס"מ, היקף הטבור 72 ס"מ או יותר.
לכל מי שמתאמן פה, אתם יכולים להגדיר לי כמה זמן לקח לכם להגיע לגוף כזה שתיארתי בתמונה, ובמטרה שלי.
וכמה מכם מכירים אנשים שהשיגו גוף כזה, תוך כמה זמן בערך?
האם הקצב שלי הוא נכון, איטי, אם יש טעויות במה שאני עושה כרגע? אני אשמח לקבל משוב.
תודה רבה, אשמח לקבל עצות בונות, רעיונות טובים לשפר את המסע שלי.
נ.ב - כל מי שסקרן לקרוא את הבלוג שלי, חפשו בגוגל את הביטויי: "המסע לבריאות" בלי סוגריים, הבלוג שלי בשורה ראשונה בדף.
הוא נקרא: המסע לבריאות, כושר ופיתוח גוף...
אשמח להיענות ולדבר איתכם, שבוע נעים!![]()