"יגאל שטארק בתוכנית הבוקר של אברי גלעד ועינב גלילי, ערוץ 2"
מעורר הרבה שאלות על למה אנשים חושבים לבוא לקורס של מאפי \ לקרוא תספר שלהם \ להיכנס לשנייה לאתר שלהם.
"יגאל שטארק בתוכנית הבוקר של אברי גלעד ועינב גלילי, ערוץ 2"
מעורר הרבה שאלות על למה אנשים חושבים לבוא לקורס של מאפי \ לקרוא תספר שלהם \ להיכנס לשנייה לאתר שלהם.
|
|
בחייאת תראו איך הוא מגמגם ובולע את המילים שלו אין מצב שהוא בעל יכולת
חחחחח הוא מקסימוום ליפה והחנון לא יותר
דרך אגב אני מכיר את מייקל לואיס אישית (לא חבר קרוב אבל מכיר) והוא חתיכת זיין
בכלל כל אומני הפיתוי שראיתי בישראל נראים שילוב של שחיפים/שמנים/נמוכים/חננות חוץ מעידו פאקינג טסלר
נהה הוא לא אומן פיתוי...
סך הכול איש עסקים שתפס סטארטאפ די מצליח.
אומנות הפיתוי הפך לתחום של רוסים או מה?!
נראה לי שאתם שוכחים נקודה חשובה ואתם עדיין מקובעים לתפיסה שכל מי שנכנס לתחום אמור להיפתור ממנה - כמעט ולא משנה איך אתה נראה, אלא מה שחשוב זה איך אתה גורם להרגיש לבחורות כשהן נמצאות איתך.
מה אתם יודעים על איך שהוא גורם לבחורות שהוא רוצה לפתות, להרגיש לידו?
האם זה לא כל היופי, שמישהו שנראה כמו משתתף מהיפה והחנון עובר דרך שבסופה הוא נשאר עצמו אבל הוא יודע איך להדליק בחורות? בלי כל האקססוריז המגניבים שקונים בחנויות של מותגים כדי ליפות את עצמך.
אם אתם רוצים לגבש דעה אמיתית - תראו את התוצאות שלו עם נשים - הבחורות שהוא יוצא איתן.
בקיצור, הרוב פה מסתכלים על הדברים הלא נכונים ומנסים לגבש דעה על סמך אמונות שכבר מזמן אתם לא אמורים להחזיק בהן.
נ.ב.
יש עוד וידאו שלו שאפשר לראות:
נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 04-11-2011 בשעה 13:04.
בקיצור ניראה כזה מאונן מנטאלי שתפס רעיון טוב לעסק, פתח עסק ועשה כסף לא איזה זיין על
אולי דיי כבר לדבר על מראה? למה רוס גפריס נראה יותר טוב???
מה שכן, 1650*2= סיבה טובה שתיהיה מוטיבציה להצליח.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אחי מראה לא קשור. תן לו קצת לא לגמגם, לא להיראות כאילו הוא בתול בשפת גוף, להיות רגוע ולחייך פה ושם ואני אתעלם מהמראה שלו.
הוא מדבר כאילו הוא מדריך פסיכומטרי נואש ולא כמו אומן פיתוי מוביל בארץ (מה שהוא אמור להיות לפי הפרסום)...
תראה אותו שוב, מדבר.
אח"כ תראה כל סרטון של מיסטרי. לדוגמה זה
ואח"כ תצחק.
(נכון שממש הגזמתי כשהשוותי בין שני אלה)
לא פגשתי את יגאל ואני לא יכול או רוצה להעיד עליו.
הוא לא עומד ביני לבין אף בחורה ובסרטון הזה אין חצי דבר שימושי שאני יכול ללמוד.
חבורה של מאונני מקלדת, תנו לדוחות השטח לדבר אם אתם כאלה אומני פיתוי טובים. אם לא, שבו בשקט או שתתחילו להתאמן במקום לבזבז ת'זמן.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול