*שמתי ראו
*יש בנעוץ בתת פורום בקשות ..
*תרשמו לסרייבר סיירס !
סרטון-פאנק רב עם מעריץ-מזכיר את TNA!
במהלך האוס שואו של הWWE בצרפת, לאחר ניצחון של פאנק על אלברטו דל ריו במאין אבנט, הוא חילק כיפים לאנשים בשורה הראשונה אך מעריץ אחד קיבל אותו בבוז. פאנק עשה תנועה של בכיין וקרא לו "אוהד סינה". המעריץ אמר שהוא שונא את סינה ופאנק כיוון אליו אצבע ואמר "אני בטוח שאתה רואה TNA, נכון?!". המעריץ השיב שלא ופאנק אמר "החבר שלך רואה" ואז עשה את הסימן של סינה ואמר בטון ציני "זה טוב."
feature=player_embedded&v=6zOr51gqDbQhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6zOr51gqDbQ[/video]
זאת לא הפעם הראשונה שפאנק יורד על TNA, לפני כמה ימים הוא פרסם בטוויטר שהוא מתגעגע לעבוד בTNA בדיוק כמו שהוא מתגעגע לתיכון.
האתר של TNA נפרץ... פעמיים
האתר של TNA נפרץ אתמול וכל מי שנכנס לאתר ראה את דגל אלג'יריה עם הודעה שאומרת "אני אוהב אותך מינדי.". האתר הוחזר אך נפרץ שוב כמה שעות אחר כך כשהופיעה הודעה שונה. לאחר מכן הופיעה במהלך מספר שעות הודעה שאומרת שהאתר בשיפוצים, אך הוא חזר מאז.
טד דיביאסי
הניצחון של טד דיביאסי על טייסון קיד בסמאקדאון היה הניצחון הראשון שלו בTV מאז ה20/5.
בעיות בין מלינה למוריסון?
מאז ששוחררה מהWWE באוגוסט מלינה רמזה בטוויטר על בעיות במערכת היחסים בינה לבין ג'ון מוריסון. לאחרונה היא פרסמה את ההודעה הבאה:
"עדיין לא פגשתי את מר צודק. אבל פגשתי את מר מזוייף, מר חצוף, מר טועה ומר שחקן."
לאחר מכן היא רשמה "אבל אני אתפלל שיום אחד אפגוש את מר צודק."
העבודה החדשה של לוק גאלוס
לוק גאלוס פרסם בטוויטר שהוא אומן קעקועים עכשיו:
"בדיוק עשיתי את הקעקוע הראשון שלי במלבורן, אוסטרליה!"
הזעזוע של ג'יימס סטורם
למרות זעזוע המוח שלו, ג'יימס סטורם ממשיך להתאבק בהאוס שואוס. הוא ניצח את גאנר בקרב קצר בהאוס שואו בחמישי ואת מגנוס בקרב קצר נוסף בשבת.
סטורם פרסם בטוויטר את ההודעה הבאה:
"תודה לכל המעריצים שהגיעו אתמול להנאתי. הזעזוע השבית אותי מהוראות של הרופאים וTNA לוקחים את זה ברצינות רבה. זה לא עוצר אותי מלהכנס לקצת 'לאסט קאל' אקשן. עוד בדיקה ביום שני אחרי הצהריים בבית חולים אם המעריצים רוצים לבוא ולשגע את האחיות."
מופע של סמקדאון היה בוינה באוסטריה ב-5/11/2011 - התמונה מהקרב בין שיימוס לכריסטיאן. חלק מהמופע הוסרט על-ידי מישהו מהקהל והסרט פורסם באתרי ההורדות. פרסמתי היום אחה"צ קישורי הורדה - אורך ההסרטה שנקטעה - 64 דקות.
עוד מתאבק מרכזי בTNA פצוע?
AJ סטיילס פרסם בטוויטר שהוא נפצע בעקב שלו בהאוס שואו של TNA בבאטל קריק, מישיגאן:
"התגלגלתי מהמיטה כדי לראות מה מצב העקב אחרי אתמול.......... לא טוב, חרא!"
לאחר שנשאל על חומרת הפציעה סטיילס השיב:
"לא יודע, מקווה שאני אהיה מוכן לראשון הבא."
האם שון מייקלס יחזור מפרישה?
שון מייקלס וטריפל H התראיינו בתוכנית הבוקר של CBS מיאמי כדי לקדם את רסלמניה, שון נשאל האם הוא איי פעם יחזור לזירה. בהתחלה שון צחק ופשוט אמר "לא. בסדר, שאלה הבאה." ואז המשיך והסביר:
"במקום העבודה הזה, כולם אומרים, 'לעולם אל תגיד לעולם', אז אני לא אומר לעולם לא, אבל לעולם לא. הבית שלי תמיד יהיה עם הWWE ואני תמיד אומר לכולם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להפעיל סימן של עטלף ואני אהיה שם."
הWWE מתעלמים מפולי
הWWE פרסמו באתר שלהם תמונות מההאוס שואו ביום רביעי בדאבלין, אבל מיק פולי שחזר בהאוס שואו לסגמנט עם מיז וטרוט' ושפט קרב זוגות בינם לבין ג'ון סינה וג'ון מוריסון לא מופיע בשום תמונה. אל תצפו לחזרה שלו לTV השבוע, למרות שהוא מפורסם להאוס שואוס של RAW וסמאקדאון בטור האירופאי. החזרה של פולי לTV צפויה להערך בשבוע הבא, בפרק 3 שעות של RAW בבוסטון למרות שהוא אמר בראיון שהוא לא יודע מה מצבו בארוע.
מי עוד חזר בטור האירופאי?
מיק פולי הופיע גם בהאוס שואו במנצ'סטר כשהיה השופט המיוחד בקרב בין ג'ון סינה וזאק ריידר לאוסום טרוט'. לאחר הקרב עשה את חזרתו המצופה לא אחר מאשר... מר סאקו!
ווינטג' קולקשן
המהדורה האחרונה של הווינטג' קולקשן כללה את הקרבות והסגמנטים הבאים:
רודי פייפר ופול אורנדורף נגד האלק הוגאן ומר. T (רסלמניה 1)
רודי פייפר ובוב אורטון נגד פול אורנדורף ואנדרה דה ג'יאנט (האוס שואו 10/8/85)
הפייפרס פיט נגד חנות הפרחים (סופרסטארס 27/9/86)
רודי פייפר הורס את חנות הפרחים (סופרסטארס 4/10/86)
רודי פייפר נגד "אדוראבל" אנדריאן אדוניס (האוס שואו 15/2/87)
רודי פייפר נגד ברט הארט (רסלמניה 8)
רודי פייפר נגד ברט הארט (נייטרו 9/2/99)
רודי פייפר וריק פלייר נגד הספיריט סקוואד (סייבר סאנדיי 2006)
רודי פייפר מציל את ברט הארט מהמאונטי וג'ימי הארט (האוס שואו 17/1/92)
רודי פייפר נגד המאונטי (רויאל ראמבל 1992)

ציטוט ההודעה