קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למכירה חולצות WWE חדשות
    על ידי OFIR918 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 17:47
  2. |חדשות| מהדורת wwe לתאריך 25.2
    על ידי GalBm בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 01:51
  3. מהדורת חדשות WWE ל20.2 [מכיל ספויילרים]
    על ידי GalBm בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 18:09
  4. [חדשות]מהימים האחרונים-TNA,WWE....
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 12:20
  5. חדשות+ספויילרים 22-25.1.06 TNA & WWE
    על ידי IdaN.RoX בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 21:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

9.11.11 WWE חדשות !!

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile 9.11.11 WWE חדשות !!

ערב טוב חברים יקרים.
    תרשמו בבקשה !!!!!! לאתגר!!
    שיר הנושא החדש של ה-WWE Epico נקרא "הזמן הנכון". ג'יסי שלחה את השיר ונכתב על ידי פרנסיסקו חימנז גרסיה ומיכאיל דייויס מוסיקה Sonoton.

יש דיבורים על לעשות למאריס הופעה אחרונה בWWE ב2012 ומה שמדהים פה שהיא הסכימה כנראה שזה יערך ב29 לינואר (עדין לא סגור) ופרטים על כך בשבוע הקרוב.

מזל טוב לכריס גריקו בן 41 היום.

כוכב WWE לשעבר בובי Lashley יהיה עכשיו ב MMA וילחם בקרל Knothe באירוע המרכזי של כריש 21 קרבות זה ליל שבת Lubbock, טקסס. זה יהיה היריב החמישי של Lashley לאירוע זה של יום שישי.

לפני הקלטות סמקדאון ניצח בקרב חושך גסטין גבריאל את אדקריאן מסקוטלנד (מתאבק הפיתוח של FCW) בקרוב מאוד באחד הרוסטרים ויש אומרים שיש לו יכולות אדירות.

WWE יחזרו ניוקאסל, אנגליה ב 20 אפריל 2012. מכירת הכרטיסים תתחיל ביום שישי 19 בנובמבר (שבוע הבא).

ליליאן גארסיה לשעבר בWWE תתחיל לצלם קליפ שני לשיר השני שלה בשבוע הבא.

קווין נאש יחזור לזירה בראו שיערך באנגליה ויהיה בקבוצה של מיז ואר טרות נגד גון סינה זאק ריידר וקופי קינגסטון יהיה מעניין.קווין נאש אומר זה יהיה מעניין להכנס לזירה עים אחד הגדולים בעולם של ההאבקות .

ריי מיסטריו מעדכן בטיוטר שלו שהוא ממשיך לעבוד קשה על מנת לחזור חזק ובריא לרסלמניה 28 אני רוצה להודות לכולם על התמיכה והפירגון שנותנים לי זה מחמם את הלב ועוד משהו חשוב וגדול אני רוצה להודות לגון סינה ואשתו שמפרגנים ועוזרים וגון סינה אמר לי באחד הביקורים שלו אצלי אני מאוד מקווה שתחזור לזירה כמה שיותר מהר יש לך את אחד הכשרונות הנדירים ביותר בזירה ריי מיסטריו אומר עוד מוסיף גון סינה וויתר גם על אחת מהופעות בראו על מנת להיות לצידי באחד מהבדיקות החשובות שלי ואשתו היתה עים אישתי פשוט בן אדם ענק לא פלא שהוא נמצא אפה שהוא נמצא היום אני חושב שצריך להריע לו כול הזמן הוא הפייס המוביל של הWWE הוא עוזר לכולם שם בWWE הוא אדם ענק תודה לך גון סינה לך ולאישתך היקרה תודה ענקית בשמי ובשם משפחתי אני יחזור לזירה אני יפצה אותך תודה.

קווין נאש ומייק פולי הופיעו יחד באנגליה בראו ומייק פולי היה שופט וקווין נאש ומיז וטרות הפסידו לגון סינה זאק ריידר וקופי קינגסטון (ראו ידיעה קודמת).

האירוע המרכזי של ה-WWE של היום הקלטות בליברפול, אנגליה ראו רנדי אורטון, ביג שואו ואת שיימוס הביסו את קודי רודס, מארק הנרי וכריסטיאן בקרב שישה איש. בוקר טי היה השופט המיוחד. הסוף הגיע כאשר אורטון פגע RKO על רודוס על הראש.

היו אמורים להיות כמה בעיות ייצור הקשורים בכל הקלטות RAW של יום שני בליברפול. בין הבעיות היו בעיות עם פירוטכניקה ו אילוצי זמן.

קטע מגזין מקסים עם קלי קלי, כמו גם את הסיום של האירוע העיקרי בין ג'ון סינה לבין זאק ריידר נגד מיז ו R-אמת היו צולם מחדש בגלל תקלות , כמו גם קטע הזירה עם מייקל קול וג'רי לולר.

כוכב ה-WWE לשעבר כריס ג'ריקו התראיין TheSuplex.com השבוע התייחס לשמועות כי הוא יהיה לחזור על ה-WWE רויאל ראמבל. יריחו אמר:

"טוב, יש שמועות כי אני חוזר פחות או יותר בכל שבוע מאז שעזבתי ... אני עדיין אין לי תוכניות. אני מכיר אנשים כועסים עלי כשאני אומר את זה. אני פשוט נהנה מה שאני עושה עכשיו, אם אנשים אחרים לא מבינים את זה אני מצטער. אני מתנצל. מעולם לא אמרתי שאני לא יחזור האבקות שוב.

"נכון לעכשיו, אנחנו כבר עושים כל כך הרבה דברים עם הלהקה, ולאחר מכן, כאשר סיימנו את הסיור הזה, אני אצטרך כמה דברים בהוליווד, כי אני אהיה עובד על, דברים מסוג זה התברר מתוך רוקדים עם כוכבים. אני מעולם לא החשבתי את עצמי רק מתאבק. אני בדרן ... זה אחד מהדברים האלה, כי בבוא העת, אם זה בא, אני יודע את זה, ואולי יהיה לי רעיון ממש מגניב כי אף אחד לא ראה אי פעם, וכשזה קורה אז אני אחשוב על זה ".

סדרת ההשרדות השנה תהיה יריית פתיחה לרויאל ראמבל והרסלמניה ככה אומרים בWWE סדרת ההשרדות יהיהו קרבות מעניניים וגדולים כמו גון סינה והרוק נגד המיז ואר טרות טים אורטון נגד טים בארט מארק הנרי נגד ביג שואו על אליפות העולם ואלברטו דל ריו נגד סי אם פאנק.

ערב טוב חברים יקרים ותשמרו על עצמכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

יש דיבורים על לעשות למאריס הופעה אחרונה בWWE ב2012 ומה שמדהים פה שהיא הסכימה כנראה שזה יערך ב29 לינואר (עדין לא סגור) ופרטים על כך בשבוע הקרוב.
    ה29 לינואר זה התאריך של הרויאל ראמבל זה נראלך הגיוני????

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי HBKWHC צפיה בהודעה
    ה29 לינואר זה התאריך של הרויאל ראמבל זה נראלך הגיוני????
    זה מה שאמרו , יכול להיות שמתכננים לה קרב פרישה ברואיל ראמבל ..

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

יוו למה דווקא נקבע קרב של קווין נאש עם סינה, זאק ריידר וקופי קינגסטין!!! לעזזל דווקא עם המתאבקים האלו!! אני חייב להגיד אני יראה בכוח רק בגלל שקווין נאש מתאבק. לשם שינוי קרב שלישיה שאני לא אוהב מאוד בלשון המעטה אף אחד מהפייסים ולהפך את ההיילים.

אני מקווה שSurvivor Series היה טוב השנה, אם רנדי יודח שני ולא שוב כמו כול שנה היה סופר רנדי שנותן RKO ומנצח בשביל כול םאת הקרב אז כבר יעשה לי את האירוע וכמובן איך אפשר בלי - אמן שסינה יושפל ע"י מיז וטרות' ומיד אחרי ע"י רוק ואולי באורך פלא ומתנה מאלוהים יפצע לשנה ולא יחזור.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 10-11-2011 בשעה 20:51.

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

ה-WWE חייבים את כריס ג'ריקו בשביל להכניס אותו לפיוד על אליפות ה-WWE נגד CM פאנק ולקבור את דל ריו כמה שיותר.
    אני מקווה שג'ון סינה ודה רוק ינצחו את אוסום טרוט' ואז סינה יחטוף רוק בוטום באמצע הזירה שכל הקהל שואג!

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי y2jkastiel צפיה בהודעה
    ה-WWE חייבים את כריס ג'ריקו בשביל להכניס אותו לפיוד על אליפות ה-WWE נגד CM פאנק ולקבור את דל ריו כמה שיותר.
    אני מקווה שג'ון סינה ודה רוק ינצחו את אוסום טרוט' ואז סינה יחטוף רוק בוטום באמצע הזירה שכל הקהל שואג!
    כשאני חושב על זה פיוד בין פאנק לג'ריקו על אליפות הWWE יכול להיות הפיוד הכי טוב שנוכל לראות השנה על אליפות מישנה. שניהם תותחים עם המיקרופון ושניהם מתאבקים מעולים ואם הם עשו קרבות טובים ב2008 אז יכלו לעשות גם פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,140 | הודעות: 8,200,733 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect