בס"ד
שלום רב.
אני עובד כללי.אני משרת בבסיס שיש בו תורנויות.יש לי קה"ס 43 מקב"ן,פרופיל 82 וקב"א 48 (לא יודע עד כמה זה יעזור).
אני עובד כללי,אבל בבסיס שאני נמצא לא צריך עובד כללי,ולכן אני פקיד שם.ביחידה שאני נמצא בה,יש שני בסיסים שבו אין
תורנויות,ולא סוגרים בכלל. אני מאוד רוצה לעבור לאחד הבסיסים האלה,משום שקשה לי מאוד עם
הסגירות בבסיס,אני אדם מאוד ביישן,שקט ומופנם,ומאז שהתגייסתי ראיתי
כמה קב"נים ולפחות 2 פסיכיאטרים.הייתי אמור לקבל ת"ש 7,אך הפסיכיאטר שלל את ההמלצה של הקב"ן.
אני צריך עזרה בשני דברים:
1.בגדול הסא"ל שאחראי על השיבוץ ביחידה מוכן להעביר אותי לאן שאני מבקש,רק עד שיהיה לו כוח אדם,ולכן הוא אמר לי
לחכות שיגיעו חיילים חדשים (עובדים כלליים),ואז הוא יוכל לשים מישהו במקומי.פשוט חשוב לו יותר שיהיה פקיד בבסיס שאני נמצא
בו,מאשר בשני הבסיסים האחרים (שבהם יש דווקא תקן...).אני רוצה לשים לסא"ל בתיבת פניות שלו מכתב ולנסות לשכנע אותו להעביר
אותי כבר עכשיו,ולא לחכות עד שיגיעו חיילים אחרים.אני חושב לכתוב לו שקשה לי מאוד בבסיס,שאני לא מצליח להסתגל לבסיס,לאוכל,
למקלחת ולשינה בבסיס,שאני מטופל אצל גורמי ברה"ן זמן רב ואני לוקח כדורים שהפסיכיאטר נתן לי (זה נכון),ושזה לא עוזר לי.
אני רוצה לומר לו גם שיעביר אותי כבר עכשיו משום שאני לא יודע מתי יגיעו בדיוק החיילים האלה,ושזה יכול לקחת מלא זמן,ושאני לא
יכול יותר.וגם שיעביר אותי משום שגם ככה צריך להגיע חיילים חדשים,אז אין להם למה להחזיק אותי פה...משהו כזה.כמובן לא במילים
האלה!אני רוצה גם לציין כי אני מודע לזה שהם צריכים חייל בבסיס שאני נמצא בו,אבל שאני לא יכול יותר,וכ'ו...
אני יודע שזה נראה לא טוב,אבל אין לי עוד רעיונות.בבקשה,אני מבקש שתעזרו לי למצוא עוד דברים טובים ומשכנעים.אני חייב לשכנע
אותו וללחוץ עליו כבר להעביר אותי.בבקשה,אני באמת לא יכול יותר...כל יום כשאני בבית,במקום להנות ולצאת,אני חושב רק על המצב
הזה ובדיכאון.זה לא עוזב אותי לרגע.בבקשה,נסו לחשוב על דברים..רק חשוב לי להסביר לכם כי אני לא רוצה לצאת מהיחידה,אלא
רק לעבור לבסיס אחר באותה יחידה שאליה אני שייך ובאותו תפקיד (כלומר,בתור עובד כללי)-ככה שטופס 55 אני לא יכול למלא והוא גם לא יעזור לי...
2.כפי שאמרתי,אני מטופל אצל פסיכיאטר.הוא נתן לי כדורים לפני כחודשיים,ואני ממשיך לקחת אותם.ראיתי קב"ן שבוע שעבר וביקשתי ממנו להמשיך
את הטיפולים עם הפסיכיאטר.אמרתי לו שהכדורים קצת עוזרים לי,אבל לא לגמרי,ושאני מעוניין להמשיך בטיפול.הוא שאל אותי כמה שאלות,ואז קבע
לי תור.הוא אמר לי שהוא רוצה גם שהפסיכיאטר יעשה לי מעקב,ושאל אותי מתי עשיתי בדיקות דם לאחרונה.אמרתי לו שאני לא זוכר-שזה היה ממזמן.
אני רוצה בטיפול עם הפסיכיאטר,לנסות לשכנעו לעזור לי.להגיד לו שאני לוקח את הכדורים,שאני משתדל מאוד,שאני חייל טוב,ושאני לא יכול להמשיך
לסגור משום שקשה לי מאוד.אני חושב לספר לו שיש ביחידה 2 בסיסים שלא סוגרים בו,ולא מעבירים אותי לשם בגלל כוח אדם.אני מקווה שהוא יוכל
לפחות בזה לעזור לי,כי הרי ת"ש 7 פסיכיאטר אחר לא רצה לתת לי.אתם יכולים להציע לי מה לומר לפסיכיאטר,כדי לשכנע אותו לעזור לי לעבור?
חשבתי על כמה דברים,אבל לא נראה לי שזה יעבוד,ולכן אני צריך את עזרתכם.בבקשה,נסו לחשוב על דברים שאני יכול לומר לפסיכיאטר על-מנת
שהוא יעזור לי לפחות לעבור לאחד הבסיסים האלה,אם הוא לא מוכן לתת לי ת"ש 7.בבקשה,אל תשפטו אותי,ונסו להבין אותי!
אשמח רק אם תוכלו להשיב לי עזרה כמה שיותר מהר משום שאני צריך כבר לכתוב את המכתב הזה ולשים בתיבה,וגם עוד מעט יש לי את
הטיפול עם הפסיכיאטר...
תודה רבה והמשך יום נעים!