קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 15:53
  2. נרשם לחדר כושר בפעם הראשונה...כמה שאלות.
    על ידי TheSi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 10:50
  3. עוד חודש וחצי אני לא הולך לבית ספר
    על ידי באק בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 22:09
  4. בפעם הראשונה!! תמונה שלי!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 15:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נער הולך לבית משפט לקבל דין בפעם הראשונה , מה עושים? [15]

Exclamation נער הולך לבית משפט לקבל דין בפעם הראשונה , מה עושים? [15]

אני אדבר בשביל חבר שלי שהוא קטן ממני בכמה שנים, הוא בן 15.
    בקיצור הוא רב בבצפר עם מישהו וזה הגיע עד לכדי אגרוף > שבירת אף > ניתוח [בית חולים וכו' וכו']

אני לא יודע את כל הפרטים, אבל מה שכן שהוא הלך לחקירה עם אבא שלו, לקחו הודאה.
    הם השיגו עורך דין, ובעוד 2-3 חודשים יש להם משפט נוער.

האמת היא שאף פעם לא הגעתי לבית משפט אז אין לי מושג מה להגיד או איך לעזור לו,
    מה שכן שמתי לב שהוא נהיה סגור יותר. הוא לא רוצה להשקיע בלימודים יותר, הוא מסתגר בבית מסיבה פשוטה שהוא אומר "גם ככה אני לא יצליח בחיים עם הכתם הזה"

דיברתי קצת עם אבא שלו, והוא אמר לי שככל הנראה תהיה הרשעה ללא גזר דין שזה אומר שאם והוא לא יסתבך שוב בכאלה מקרים, בגיל 18 התיק ייסגר ולא יופיע בשום מוסד או עבודה חוץ מצבא, משטרה וכו', וגם אם כן לא כל כך יקדישו תשומת לב לתקרית חד פעמית שהתרחשה בין ילדים בגיל 15.

עכשיו מה שחבר שלי אומר לי, בניגוד לאבא שלו זה שבמכתב שהגיע להם לזימון לבית משפט כתוב שיכול להיות שהתביעה תבקש מאסר בפועל, אבל אני אמרתי לו שאין מצב שהוא אשכרה יישב בכלא בגיל 15.

בקיצור :
    למי שעבר את זה, איך לעודד אותו? מה להגיד לו שזה שטויות וייגמר תוך מספר שבועות?
    אמרתי לו שעוד שנה אף אחד לא יזכור את זה, ושום כתם לא יישאר לו והוא יוכל להתקבל לכל עבודה שהוא ירצה אם הוא באמת יעמוד בדרישות, כי מכות בגיל 15 לא יעצרו אותו מלהתקבל לטכניון או ליחידה מובחרת בצבא.
    אני אישית יודע שחברים שלי, שקיבלו תיק על החזקת סמים התקבלו ליחידות גולני.. אז פעם אחת של מכות לא יקרה שום דבר..

אז תודה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

*אגב -
    הם עכשיו חברים לפי מה שהוא אומר, חזרו להיות אפילו יותר טוב ממה שהיו, וגם החברים שלו התחילו להסתובב עם זה שהוא פגע בו.
    בקיצור ממש היחסים השתקמו, ולגבי הניתוח הוא לא היה מסובך.
    האף אפילו יותר התיישר והכל חזר להיות כמו שהיה ואפילו טוב יותר.

בוא אני יגיד לך שמישפט נוער זה לא נורא וגם התיק שיש לו לא משפיע על עתיד.
    לעומתו לי היה תיק פלילי ובמזל שבמזל סגרו לי ע"י עובדת סוציאלית וכו' וכו' לא מאחל לאף אחד להגיע לתהליך הזה.
    במישפט נוער לא יכולים ליקבוע לו כלום מאשר מאסר בית + לשלם פיצויים למישפחה שלבן שלה נישבר האף.
    כרגע כניראה שיש לו תיק אזהרה שידע להבא שהוא תחת זכוכית מגדלת כרגע שלא יגיע למצבים לא נעימים.
    לדוגמא יש מכות הוא רק רצה ליראות מה קרה לא היו קשורות אליו רואים שזה הוא יקשרו אותו לזה בקלי קלות.
    תימסור לו שיהפוך לילד טוב ירושליים לשנה - שנתיים הקרובות.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    בוא אני יגיד לך שמישפט נוער זה לא נורא וגם התיק שיש לו לא משפיע על עתיד.
    לעומתו לי היה תיק פלילי ובמזל שבמזל סגרו לי ע"י עובדת סוציאלית וכו' וכו' לא מאחל לאף אחד להגיע לתהליך הזה.
    במישפט נוער לא יכולים ליקבוע לו כלום מאשר מאסר בית + לשלם פיצויים למישפחה שלבן שלה נישבר האף.
    כרגע כניראה שיש לו תיק אזהרה שידע להבא שהוא תחת זכוכית מגדלת כרגע שלא יגיע למצבים לא נעימים.
    לדוגמא יש מכות הוא רק רצה ליראות מה קרה לא היו קשורות אליו רואים שזה הוא יקשרו אותו לזה בקלי קלות.
    תימסור לו שיהפוך לילד טוב ירושליים לשנה - שנתיים הקרובות.
    תודה על העידוד , אם להגיד לך בתכלס ממש הרמת לי ת'מצב רוח.
    אבל מה שאני עדיין לחוץ זה איך יילך המשפט? כי המדינה זימנה את הילד שנפגע + אמא שלו בתור עדים, אז לך תדע אם אמא שלו פתאום תתפרץ ותבקש פיצויים של 10 אלף שקל ומאסר בפועל ..

אם תוכל או מישהו לפרט אם יילך המשפט, איך הוא אמור להתנהל, איך אני אמור להתנהל.. איך הכל צריך לזרום שם?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,922 | הודעות: 8,198,515 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect