אליפיות המינדקארד: ארה"ב והביניבשתית
![]()
כמו שאתם יודעים האליפויות לא נמצאות בתקופת הזוהר שלהם אפילו שהאלופים - דולף זיגלר וקודי רודס מקבלים ריינים ארוכים.
אני לא יודע מה הדעות של כל אחד עליהם אבל לדעתי הם מתאבקים טובים מאוד יחסית למתאבקים שכרגע נמצאים בWWE הם פחות או יותר יודעים להחזיק חגורה אבל הבעיה שלי היא שלא משקיעים באמת בפיודים שלהם והריינים שלהם לדעתי חסרי משמעות כול עוד אין פיוד טוב שמזכיר אותו. חוץ מזה שלקודי רודס יש גימיק על הפנים והמשחק שלו עוד יותר גרוע, מהחינה הזאתי כבר הייתי נותן דרוג גבוה יותר לג'סטין גבריאל במיק'.
פעם לחגורות היו פיודים מדי כמה חודשים ואם מה שהולך במצב של היום יש ההפוגות ענקיות. קחו לדוגמא את מיז: כשהוא היה אלוף הוא בקושי הגן על החגורה שלו, היא בעצם הייתי מעין קישוט עבורו ושלא תבינו אותי לא נכון אני לא בא לרדת על מיז אלא במובן מסוים להגן עליו כי הוא אחד המתאבקים המוכשרים ביותר שהWWE יכלה לייצר בשנים האחרונות (מה לעשות שיש מעט כאלו וגם הם לא בשמים), קחו עוד דוגמא מהעבר לפיודים על החגורה: כריס ג'ריקו וריי מיסטריו שלדעתי היה הפיוד הכי טוב שראיתי על החגורה ב5 שנים האחרונות, MVP וכריס בנואה ז"ל.
בקיצור אני בא להגיד שהWWE מלאה בכוכבים אולי לא כמו מה שTNA יכולה להציע או לא כוכבים כאלו מעולים ומעניינים אבל עדין צריך לעשות עם זה - במקום שמוריסון ווויד בארט יקבלו כול שבוע קרב רנדומלי במשך חודשים אז שיכניסו אותם פיודים על החגורה. יש מתאבקים כמו ג'סטין גבריאל, דניאל בריאן, טד דביאסי, טייסון קיד... שאפשר לתת להם הזדמנויות ולכניס אותם לתמונות אליפות כמו למשל פיוד משולש בין דניאל בריאן, ג'סטין גבריאל ודולף זיגלר על אליפות ארה"ב.. דברים כאלו ואז לתת יותר חשיבות לחגורה והאלוף מקבל יותר כוח. זיגלר נמצא עוד במצב יותר טוב בקטע הזה מקודי רודס.
לדיון:
א) איך דולף וקודי בתור אלופים?
ב) גם אתם חושבים שאין חשיבות לחגורות?
ג) כמה הייתם מדרגים כול אחד מהם מ1 עד 5 בתור אלוף?
ד) מה הפיוד האחרון על אחת מהחגורות שבאמת אתם יכולים להגיד שנהנתם?
ה) את מי לדעתכם צריך להכניס לתמונות האליפות?
הערות..

ציטוט ההודעה