קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מתאמן חצי שעה באליפטיקל כל יום ויש לי שאלה
    על ידי flashy boy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 14:57
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 21:43
  3. אני מתאמן כבר חודש וחצי במכון כושר (שוקל להתאגרף)
    על ידי vicon בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-10-2006, 12:14
  4. איפה אני מתאמן עכשיו?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-08-2006, 11:57
  5. לאחרונה אני מתאמן על החזה ידיים ...
    על ידי MrP בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 20:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אני מתאמן ולומד ונמצא באותה נקודת ההתחלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

ברירת מחדל אני מתאמן ולומד ונמצא באותה נקודת ההתחלה

שלום לכולם ושבת שלום .
    יש לי בעיה קטנה היום לא הולך לי טוב כל כך אני מרגיש שנשארתי כמו שהייתי ושכל הזיכרון שלי מתחיל להימחק לאט לאט על כל מה שלמדתי עדיין אין לי חברה ועדיין אני בתול שפתיים מה שמוביל לבתול מיני, המבטים היחידים שאני מקבל הם מבנות מכוערות ואני מרגיש גרוע ראיתי את הסרט הסוד שמסביר על איך להצליח בחיים וזה מה שעורר את הפחד שלי יותר הפחד שלי הוא שאני לא אצליח בחיים שאני אהיה עוד בנאדם נורמלי שחיי ומשלם משכנתא עם ילדים ואישה, אני רוצה להיות ההרפתקן הגדול ביותר איי פעם אני רוצה להיות גיבור אני רוצה להיות האדם הכי מצליח והאדם הכי מושך נימאס לי לפנטז על נשים יפות כל לילה הספקתי לאונן וגם לצפות בפורנו כדי ליצור חרמנות כל כך גדולה כדי שיהיה לי רצון להתחיל עם בנות, אני רוצה להיות המאהב ואומן הפיתוי הכי טוב איי פעם אני רוצה להצליח עם נשים יפות אולי אני מתרכז בתוצאה מאשר בדרך בכל מקרה יש בבית ספר שלי לא מעט בחורות יפות ונשים שגדולות ממני עושות לי את זה אני נהפכתי לבן אדם מציק שמחפש צומי ואני לא יודע לאן הכיוון שלי אני חייב עזרה אני כל כך רוצה נשים יפות בחיים שלי שנמאס לי לחיות בגדר הפנטזיה ואני פוחד שכל מה שחלמתי עליו לא יתגשם אני מוכן להקריב את חיי למען המטרה הזאת ולתת את כל כולי אבל אני מרגיש חסר מוטיבציה כל כך אני מרגיש ריק, אני רוצה לחסוך כסף וללכת לזונה ככה הלחץ לזה ירד לי ואולי זה ישנה אותי יש שבכיתה שלי שני בנים שאני מנסה להוציא אותם מהראש שלי לא במובן מיני במובן שמישהי שאני רוצה אותה נמצאת בסביבתם ואני משתדל שלא יהיה אכפת לי אבל זה כן !!!!.
    אגב לפנ שאני מסיים אני רוצה להגיד שאני הולך לנסות את תוכנית של 30 ימים אני מתכוון לחסוך כסף ל30 ימים של נסיעות עשיתי חישוב וזה יעלה לי לכל החודש 300 שקל אז אני אצמצם את זה ל 3 ימים בשבוע במשך חודש שאני אסרז' לאט לאט ואעבוד על דברים אימון אינסטנסיבי בטוח יעשה לי.
    מה אתם חושבים שעובר עליי?
    אני מרגיש שאני מתקדם נורא לאט והתחלתי מהתחום לפני שנה וחצי זה התחיל כשהכרתי את מאפ"י ובחודישם הראשונים פחדתי לצאת לשטח ואז יצאתי פתחתי את השיחה וזה נמשך 5 שניות וזהו משם עברתי לפורומים מיסטרי וכל הספרים עדיין קשה לי לבד ולסרז' לבד ואני רוצה כבר להתקדם מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

מה לעשות? צא החוצה תפתח סטים וכשאתה וכשאתה נתקע, תשאל אותנו שאלה ספציפית ונעזור לך במקום לשאול אותנו איך להיות אליל הבנות ולבכות על הכישלון שלך.

חוץ מזה לפי מה שהבנתי שרשמת פה, במשך שנה וחצי פתחת סט אחד וקראת ללא הפסקה, תפסיק לקרוא, תצא לשטח תבדוק איפה אתה נתקע ותקרא חומר שקשור לבעיה שלך, אל תצפה לקרוא במשך שנה לצאת החוצה ושהכל יעבוד כמו קסם זה דורש תרגול

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

לא ממש הבנת אני לא פתחתי פעם אחת במשך שנה וחצי אני מתאמן שנה וצי פתחתי הרבה פעמים כניראה שאני צריך להתאמן על משהו מסויים ולעבוד על זה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

נו אז אם פתחת הרבה פעמים באיזה שלב אתה נתקע בדיוק?

נתחיל מזה, מה רע בלהשתקע עם אישה שאתה אוהב ולהביא ילדים לעולם?
    חוץ מזה, אני רוצה שתכתוב לנו פה מה כן הצלחת, זה יראה לך ולנו איפה אתה עומד.
    למשל הצלחת לפתוח סט, להתחיל שיחה עם בחורה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shachar95 צפיה בהודעה
    הפחד שלי הוא שאני לא אצליח בחיים שאני אהיה עוד בנאדם נורמלי שחיי ומשלם משכנתא עם ילדים ואישה, אני רוצה להיות ההרפתקן הגדול ביותר איי פעם אני רוצה להיות גיבור אני רוצה להיות האדם הכי מצליח והאדם הכי מושך
    ח"ח על האדיאולוגיה !

בן כמה אתה ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

משום מה הפתרון לכל הגעיות האלו קטן ממה שאני חושב שזה רק חוסר בתרגול אני אתחיל מההתחלה ועד הסוף בקצרה:

ב 25 לפבואר 2010 גיליתי מודעה של מאפ"י הורדתי את הספרון הקטן שלהם בהתחלה פחדתי לעשות את המשיות של כמולגשת ל20 בנות ולהגיד שלום, אבל עם הזמן ראיתי סרטון ל סניה שהוא מתחיל עם בחורה ואחרי כמה חודשים יצאתי פעם ראשונה לשטח שאלתי בנות "איפה קאסטרו" וזהו פעם ב הייתי מוסיף "אני מחפש מתנה לידידה" וכך גם בעיר הנוער (מסיבת הופעות גדולה בקיץ בופש הגדול) שם סגרתי את המספר טלפון הראשון שלי עם בחורה בגיל 17 אמרתי לה בסיום אחרי הפתיח " טוב עם אני אצטרך עזרה בבגדים לידידות אני אתקשר אלייך" משום מה היא רצתה שאני אסתובב איתה כל הערב היא וחברה שלה כשהיינו בהופעה היא הסתכלה לראות עם אני בא אחרייה אני לא יודע עם הייתה משיכה או שהיא שחקנית מעולה שהשתמשה בנייס גאי כמוני להסתובב איתו כל הלילה בלי להתפשט כבר מהרגע הראשון אני מרגיש שהיא ידעה שאני עוד בחור נחמד שאפשר לנצל ולכן הביאה לי את הפלאפון שלה לשמור עליו ושאר הדברים בזמן שהן מבלות אחר כך היינו בפינה מבודדת היא שכבה עליי וחברה שלה והיא עישנו סיגר ואני ברוב חוסר ניסיוני השווצתי בכך שאני מתאמן החלפנו פייסבוקים וככה נשארתי עם שתי הפתיחים האלו איפה ארומה וכו והמתנה לידידה,משם קניתי את הספר של מאפ"י והחלטתי ללכת ולעשות את התרגיליםלא השלמתי אותם במלואם אבל מה שכן זה עזר משם עברתי למיסטרי ולשיטה שלו להתבלבלתי ואחר כך לגאמבלר עם השיטה הטבעית נהפכתי לאובססיבי ואני רוצה להיות בזה יותר מדי קלילי ולשם אני חותר זה רק משחק גם עכשיו מדי פעם אני משתמש בפתיח איפה בלה בלה בלה והמתנה לידידה וגם עם פתיח שהכנתי אני רוצה להיות טבעי ומשחורר יותר. אגב אני בן 15

תפסיק לדאוג,
    לדעתי אתה בדרך הנכונה. פשוט תבלה כמה שיותר בתקופה הזאת ויהיה לך טוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

Keep it light כמו שאמר הדוד ווין בסרט אקסיות לכל הרוחות כל מה שאי צריך זה לבלות להנות להפסיק להמציא שיטות להתאמן ולקחת הכל בקלות

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

ואו אתה בן 15? מה אתה דואג כל כך? תאמין לי המון ילדים בגיל הזה בתולי שפתיים וחסרי ניסיון, ככה גם אני הייתי.
    אתה לא במצב כל כך גרוע תתעודד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

חחחח גיל זה רק מספר ואי לא מרגיש בן 15 אני מרגיש ב 40 בן אדם בוגר שחיי כבר את החיים הטובים ומתגעגע לחופש של "לעשות מה שבא לך" חופש של אחרי 18 ואני מתחיל עם נשים הרבה גדולות ממני כי אני נמשך אליהן אני אוהב נשים גדולות ובגלל זה אני כזה מתוח כי אני מרגיש כל כך מוכן לזה אינספור ימים ולילות שאני שוכב במיטה מפנטז על כך שאני מפתהנשים יפות בדרכים מענגות זוהי מתנה להיות מודה לחיים שבאה בגישה פילוסופית זוהי מתנה מה' וגם קללה להיות כלוא יש לי רצון ענקי לחופש הזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect