שלום לכולםושבת שלום
.
יש לי בעיה קטנה היום לא הולך לי טוב כל כך אני מרגיש שנשארתי כמו שהייתי ושכל הזיכרון שלי מתחיל להימחק לאט לאט על כל מה שלמדתי עדיין אין לי חברה ועדיין אני בתול שפתיים מה שמוביל לבתול מיני, המבטים היחידים שאני מקבל הם מבנות מכוערות ואני מרגיש גרוע ראיתי את הסרט הסוד שמסביר על איך להצליח בחיים וזה מה שעורר את הפחד שלי יותר הפחד שלי הוא שאני לא אצליח בחיים שאני אהיה עוד בנאדם נורמלי שחיי ומשלם משכנתא עם ילדים ואישה, אני רוצה להיות ההרפתקן הגדול ביותר איי פעם אני רוצה להיות גיבור אני רוצה להיות האדם הכי מצליח והאדם הכי מושך נימאס לי לפנטז על נשים יפות כל לילה הספקתי לאונן וגם לצפות בפורנו כדי ליצור חרמנות כל כך גדולה כדי שיהיה לי רצון להתחיל עם בנות, אני רוצה להיות המאהב ואומן הפיתוי הכי טוב איי פעם אני רוצה להצליח עם נשים יפות אולי אני מתרכז בתוצאה מאשר בדרך בכל מקרה יש בבית ספר שלי לא מעט בחורות יפות ונשים שגדולות ממני עושות לי את זה אני נהפכתי לבן אדם מציק שמחפש צומי ואני לא יודע לאן הכיוון שלי אני חייב עזרה אני כל כך רוצה נשים יפות בחיים שלי שנמאס לי לחיות בגדר הפנטזיה ואני פוחד שכל מה שחלמתי עליו לא יתגשם אני מוכן להקריב את חיי למען המטרה הזאת ולתת את כל כולי אבל אני מרגיש חסר מוטיבציה כל כך אני מרגיש ריק, אני רוצה לחסוך כסף וללכת לזונה ככה הלחץ לזה ירד לי ואולי זה ישנה אותי יש שבכיתה שלי שני בנים שאני מנסה להוציא אותם מהראש שלי לא במובן מיני במובן שמישהי שאני רוצה אותה נמצאת בסביבתם ואני משתדל שלא יהיה אכפת לי אבל זה כן !!!!.
אגב לפנ שאני מסיים אני רוצה להגיד שאני הולך לנסות את תוכנית של 30 ימים אני מתכוון לחסוך כסף ל30 ימים של נסיעות עשיתי חישוב וזה יעלה לי לכל החודש 300 שקל אז אני אצמצם את זה ל 3 ימים בשבוע במשך חודש שאני אסרז' לאט לאט ואעבוד על דברים אימון אינסטנסיבי בטוח יעשה לי.
מה אתם חושבים שעובר עליי?
אני מרגיש שאני מתקדם נורא לאט והתחלתי מהתחום לפני שנה וחצי זה התחיל כשהכרתי את מאפ"י ובחודישם הראשונים פחדתי לצאת לשטח ואז יצאתי פתחתי את השיחה וזה נמשך 5 שניות וזהו משם עברתי לפורומים מיסטרי וכל הספרים עדיין קשה לי לבד ולסרז' לבד ואני רוצה כבר להתקדם מה לעשות?

ושבת שלום
ציטוט ההודעה