או אדישות או קלילות? אין אמצע?
בגדול אחינו ,
מה שטוב לך תעשה.
אין כאן חוקים. מה שעושה לך טוב וגורם לך לסיים יום עם חיוך - הוא קדוש.
אבל סתם בשביל העיקרון , שתדע
כל דבר שהוא מוגזם - הוא לא טוב.
אם תהיה הליצן של השכונה , זה שהכי 'קליל' וכל הזמן עושה שטויות , זה יכול להיות מצוין...........כל עוד אתה גם יודע לקחת דברים ברצינות כשצריך. שאנשים ידעו שהם יכולים לפנות אליך ולקבל פידבק מעבר לרמה של בדיחות , ציניות והומור.
שחבר קרוב שהמצב אצלו עלהפנים ידע שהוא יכול לבוא אליך ולדבר איתך ולסמוך עליך ב-208 אחוז שאתה יודע מה אתה אומר ועושה. ושאתה מעבר ל"ליצן השכונתי".
כשבחורה יודעת שאתה מעבר ל"מישהו שהצחיק אותי"......אתה "מישהו שהקסים אותי".
יודע מה ההבדל?
ברגע שהראת לבחורה שיש בך יותר מתכונה אחת , יותר מערך אחד... שאתה יכול להיות רציני וקליל. מצחיק וכועס. ריאלי ופנטזיונר.
מתוכנן וספונטני.
אתה יודע להיות רציני כשצריך , וקליל כשצריך. כועס כשצריך ושמח כשצריך.
בכל בןאדם שמהווה מודל לחיקוי יש את זה.
נחזור לתחילת ההודעה - מה שעושה לך טוב - תעשה.
אל תהפוך עולמות. אל תתחיל לחשוב ולנתח כל פעולה שאתה עושה "כי ככה היא תרצה אותי".
אם פה ושם עלתה לך באמצע היום הערה , אפילו הכי קטנה ממה שאמרתי.... אם פתאום נזכרת ש"היי , בעצם - ככה יותר טוב לעשות" - תעשה את זה.
אם משהו ממה שאמרתי באמת נכנס לך לראש ברמה כזאת שבפועל , בשטח , כשתגיע לסיטואציה מסוימת - תיזכר במה שאמרתי..
כנראה שזה מי שאתה באמת. אתה באמת מאמין לזה. אתה לא עושה את זה כי ככה אמרתי.... אתה עושה את זה כי ככה אתה חושב שנכון לעשות.
אני מאמין שכל השינוי אישי וההתפתחות העצמית הזו , אמורה להתרחש בצורה הבאה -
אתה קורא כתבות , מאמרים , חומרים --> אתה מאמץ לעצמך מה שאתה מאמין שנכון --> אתה פועל לפי זה ועובר תהליך של שינוי והתפתחות.
אתה לא קורא ועושה כי ככה אמרו לך. אתה קורא ועושה כי זה מה שלדעתך נכון. יש הבדל עצום.
חפרתי.
בהצלחה