טוב אז בעיקרון הייתי בתול שפתיים/לשון עד אתמול.
עד כמה שנשיקה זה דבר קטן ושולי זה לימד אותי מלא , עד אתמול הייתי בטוח שלהזרים מישהי שנראית טוב במסיבה פתוחה זה משהו
שהוא כמעט בלתי אפשרי.
קיצר הגעתי למועדון עם הרבה חברים ,ככה בסביבות ה 15 אנשים , שתינו לפני כמו שצריך, כולם בראש טוב , מריצים דחאק וצחוקים , עוברים תסלקציה ונכנסים.
דווקא ספיציפית במסיבה הזאת לא תכננתי להריץ תקיפה/"גיימ" על אף אחת היינו מלא חברים , מוזיקה טובה באתי נטו בשביל להנות,
ואשכרה ממש נהנתי מהמסיבה בלי שום קשר לבנות.
אבל מרוב שהייתי בוייב טוב , כול העניין של הבנות פשוט זרם , בכאילו אני בכלל לא מתאמץ בשביל זה , הן באו מעצמן.
ראיתי קבוצה של בנות רוקדות ברחבה , אני ועוד חבר ניגשנו אליהן והתחלנו לרקוד ליידן , הן מראות עניין , אני שם לאחת יד על המותן שאני רוקד מולה , ואני קולט שהיא ממש זורמת מישם זה התקדם והתחלנו לרקוד צמוד אחד לשני , מתחילים קצת לדבר ופתאום היא שואלת אותי "אתה פנוי?"
חח וזהו.. מישם ידעתי שהדרך סלולה.
שאלתי אותה מה היא מצפה שיקרה והיא אמרה " בוא נזרום אם זה , נראה לאן זה יתקדם"
ידעתי שעכשיו זה הרגע שאני חייב לפעול , כבר הייתי בסיטואציות כאלה שיכלתי גם להוציא זיון ולא עשיתי כלום כמו איזה גיי.
אז פשוט לא היה מצב בחיים שהייתי מוותר לעצמי הפעם.
אמרתי לה " יאללה אז בוא ננסה" , ולמרות שאין לי מושג איך מנשקים ואף פעם לא הבנתי איך מתחילים את זה , זה פשוט קרה.
הסתכלתי לה על השפתיים "מבט משולש" וזה בא לי בשיא הטבעיות.. מקריב את השפתיים שלי לשלה.. ובום.
KC מצטרפתים איזה 2 דקות שלמות. וזה זרם לגמרי , כול התנועות עם הלשון ועם השפתיים , זה פשוט קרה, פתאום כול הפחדים האלהשהיו לי לגבי נשיקה נעלמו..
תוך כדי הנשיקה היו גם חירמונים ונגיעות.
עד היום הייתי בטוח שלהתחרמן עם מישהי במסיבה בהיכרות של 2 דקות זה משהו שקורה רק בסרטונים של מיסטרי או משהו..
פשוט הייתי מבסוט על עצמי כול הערב שסוף סוף לקחתי את הצעד הזה של הנשיקה , והבנתי עד כמה שזה עניין קל.
זה נתן לי מוטיבציה מטורפת להמשיך האלה ולהגיע להישגים גבוהים יותר.
סתם רציתי לשתף , מקווה שהפוסט הזה ייתן את הפוש למי שנרתע לקחת את הצד הזה.![]()

ציטוט ההודעה