קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [התייעצות] קיבלתי מנילה, לא סגור על עצמי
    על ידי PozZA בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-02-2009, 22:37
  2. אני בבעיה קשה בביצפר... מה כדאי לי לעשות? S:
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 19:22
  3. אוווווווווףףף בבעיה של החיים שלי!!
    על ידי YaBoy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:24
  4. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:13
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

בבעיה..לא סגור על עצמי

ברירת מחדל בבעיה..לא סגור על עצמי

אז ככה, הכרתי מישהי דרך ידידה שלי והיא אחת היפות שראיתי אם לא הכי יפה וכל כך מתוקה בקיצור בול הטיפוס שלי..עכשיו אני לא בדיוק סגור על עצמי כי גם זו תקופה סופר לחוצה בשבילי (עבודה לימודים וכו'..) אבל אני חושב שאני מתחיל להתאהב בה...ואני לא רוצה לפספס הזדמנות כי כמעט לכל החברות שלה יש חבר והיא יוצאת כל סופש וכל היום משגעים אותה אנשים אם זה בפייסבוק או בכל מקום שהיא הולכת..אני מרגיש שאם אני לא עושה משהו בימים הקרובים היא תתחיל לצאת עם מישהו אחר ואז אני יאכל את עצמי שלא עשיתי כלום..
    אבל אני לא יודע איך לגשת אליה בדיוק כי היא ביישנית ברמות ולא כמו כל בחורה שמספיק רמז הכי קטן והעניינים זורמים איתה משום מה זה לא קורה..יכול להיות גם שהיא לא בדיוק מתלהבת ממני אבל אני לא חושב שזו הבעיה..בקיצור מה אתם אומרים כדאי לי לפעול עכשיו או שאני יסיים את התקופה הלחוצה הזאת (עניין של חודש) ואז יחזור אליה? כי היא משגעת אותי, זאת אומרת אני כל עליה כל היום וכשאני רואה אותה כולי פרפרים (אולי זה נשמע גיי אבל באמת ככה היא מיוחדת)...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

לא מבין איפה הבעיה...לך על זה.
    בהצלחה =)

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז ככה, הכרתי מישהי דרך ידידה שלי והיא אחת היפות שראיתי אם לא הכי יפה וכל כך מתוקה בקיצור בול הטיפוס שלי..עכשיו אני לא בדיוק סגור על עצמי כי גם זו תקופה סופר לחוצה בשבילי (עבודה לימודים וכו'..) אבל אני חושב שאני מתחיל להתאהב בה...ואני לא רוצה לפספס הזדמנות כי כמעט לכל החברות שלה יש חבר והיא יוצאת כל סופש וכל היום משגעים אותה אנשים אם זה בפייסבוק או בכל מקום שהיא הולכת..אני מרגיש שאם אני לא עושה משהו בימים הקרובים היא תתחיל לצאת עם מישהו אחר ואז אני יאכל את עצמי שלא עשיתי כלום..
    אבל אני לא יודע איך לגשת אליה בדיוק כי היא ביישנית ברמות ולא כמו כל בחורה שמספיק רמז הכי קטן והעניינים זורמים איתה משום מה זה לא קורה..יכול להיות גם שהיא לא בדיוק מתלהבת ממני אבל אני לא חושב שזו הבעיה..בקיצור מה אתם אומרים כדאי לי לפעול עכשיו או שאני יסיים את התקופה הלחוצה הזאת (עניין של חודש) ואז יחזור אליה? כי היא משגעת אותי, זאת אומרת אני כל עליה כל היום וכשאני רואה אותה כולי פרפרים (אולי זה נשמע גיי אבל באמת ככה היא מיוחדת)...
    קודם כל והכי חשוב זה ממש ממש לא נשמע גיי מי שאומר לך שאתה גיי בגלל המילים האלה זה בן אדם שכנראה לא מחפש את מה שאתה מחפש אלא מחפש סטוצים. (אם אתה יודע למה אני מתכוון)
    אמממממ... לחכות חודש? לא הייתי מציע לך כי יכול להיות שאפילו מחר (אל תילחץ מזה זה סתם דוגמא) זה כבר יהיה מאחר מדי ואז תאמין לי מניסיון שעברתי את זה לפני חודש+- אתה תתחרט על זה שלא עשית את זה מוקדם יותר ואתה תרגיש הרגשה של פספוס,אכזבה ומה לא!?
    פשוט תיגש אליה תזמין אותה לצאת לסרט/גלידה/מיץ אבטיחים/מים מהאסלה מצידי זה רמז מספיק גדול וגם האישה הכי מטומטמת בעולם תבין את זה היא מן הסתם תקלוט שאתה רוצה אותה ואולי היא גם רוצה אותך אז אולי היא תסכים (מקווה בשבילך)
    תאמין לי שביישניות זה חמוד מאוד (לא מאוד ברמה שגורמת לחוסר ביטחון) אבל זה חמוד.
    לגבי הגישה, אני חושב שזה חלק דיי קשה אבל אם אתה עובר אותו ובמקרה וזה תשובה חייובית אתה תיהיה מאושר מזה אם זו תיהיה תשובה שלילית (לא מאחל לך את זה) אל תתבאס מזה יותר מדי ותמשיך הלאה, יש עוד הרבה דגים בים .

מקווה שעזרתי לך.
    Erik Lamela 8

אוף אני משתגע כבר ממנה אני חושב אני ידבר איתה בזמן הקרוב וזהו לא יכול להמשיך ככה עוד.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    לדעתי לך על זה.
    לא תהיה לך עוד הזדמנות איתה ואם תהיה עדיף שתעשה עכשיו משהו.
    אל תחכה.
    בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

בנות לא תמיד מראות שהן מעוניינות גבר מסויים, עיניין של אגו אם אתה שואל אותי.
    הן מוכנות לפספס הזדמנות להיות עם גבר החלומות שלהם אבל לא להתחיל איתו.
    תיגש אליה, תחזר אחריה, פשוט תתחיל איתה, אזמה אם היא ביישנית ? ת'אמת אני הכי אוהב שהן ביישניות זה נותן לי עמדת כוח, נותן לי הרגשה של וואלה אני זה שמזיז כאן דברים, לאט לאט אתה תיראה שהיא תיפתח אליך יותר כמובן אם תיכנסו לקשר.
    שיהיה לך בהצלחה.

לשעבר 'Like

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,673 | הודעות: 8,174,260 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect