אם נגיד אני שם 2000 שקל על מניה איך אני מרוויח מזה?
ואיך אני בכלל שם זה העברה בנקאית?
ואני יכול נגיד לשים ולהרוויח ולצאת עם הכסף?
תודה על העזרה..
|
|
אתה יכול להוויח כסף טוב מהשקעה של 2000 שקל. אבל גם להפסיד את כל הסכום.
ושאלה למפקח: הפורום לא יותר מתאים לתת- פורום כסף ברשת???
שלום ואן,
לגבי השאלה שלך, אפשר בהחלט דרך החשבון בנק שלך לקנות מניה או כמה מניות, אתה יכול לבצע זאת באינטרנט או לגשת לסניף,
כמובן חשוב להבין מה אתה קונה ולמה, ולקחת בחשבון שאתה יכול גם להפסיד את הכסף הזה.
ולכן צריך ניהול נכון של העיסקה, גם אם מדובר ב 2000 שקל,
אלא השאלות שתשאל את עצמך לפני:
1. איזו מניה, ולמה דווקא זאת
2. אולי לקנות כמה מניות של כמה חברות שונות - לפזר את ההשקעה
3. לכמה זמן אתה מתכוון להשקיע - חודש, חצי שנה, 5 שנים....
4. מה הרווח שאתה מחפש לעשות, מתי תחליט לצאת מהעיסקה ולמכור את הכל או אולי רק חלק מהכמות
5.והכי חשוב - מתוך 2000 שאתה מתכוון להשקיע, כמה מתוכם אתה מוכן לסכן=להפסיד.
תענה על אלה, אני כאן במידה ותצטרך.
ל MAXVOL, הפורום הוא לא רק כסף בבורסה אלא בכלל על כל נושא הכלכלה, כך שרצינו לפתוח אותו תחת ייעוץ/עזרה וגם יש קשר עקיף לבריאות אם יש כלכלה נכונה :-)
סחרו פשוט
בשביל באמת לענות לך על השאלה הזאת אתה צריך להכיר את השוק.
ובכלל כדי להרחיב בנושא Simple Trade פתח בו, כמה אתה מוכן לסכן ומה טווח ההשקעה שאתה מוכן להניח?
באופן כללי העצה הכי טובה שאני מניח שתוכל לקבל היא שקודם תנסה לשחק בדמה לראות איך המרגש להכיר מושגים והכי חשוב להתעסק בצורה פעילה בנושא ההקשעות לפני שאתה נכנס בצורה ריאלית לעסק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הי אלי,
לשאלה שניה שלך, התשובה היא כן, כל פרסום כלכלי נשמח לראות בפורום.
לשאלה הראשונה, התשובה כמובן מורכבת מאוד, כיוון שלבחור מניה נכונה צריך ללמוד איך לעשות זאת, ע"י הנתונים הכלכליים שלה (דוחות
רווח והפסד וכד' (מה שנקרא בשפה מקצועית פנדמנטל) או ע"י הניתוח הטכני (צורת/תנועת הגרף).
לא רואה סיבה מספיק טובה לסכן את הכסף שלך (גם אם 2000 שקל זה לא הרבה בשבילך) מבלי לדעת מה עושים.
אם אתה בכל אופן מתעקש לסכן את הכסף הזה מבלי להבין, אולי כדי לנסות מכשיר סולידי יותר ממניה, כמו מדד/תעודת סל, לדוגמא ת"א 25, 75, 100 וכד'
אני חייב לציין זאת שוב, אחת הסיבות לכך שאנשים מפסידים בבורסה היא שהם לא לומדים מה צריך לעשות ומתייחסים לזה כמו קזינו.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי,
בשלב הזה במיוחד והאמת שבכל שלב למי שלא מבין/למד עדיף להתרחק.
אבל אם כבר, מכשירים סולידים אמורים להיות בחירה טובה יותר ממניה ספציפית