שלום,
לפני כמה חודשים גלשתי באינטרנט ומצאתי צמח שנקרא סלוויה, הסתקרנתי והחלטתי שאני עושה, אתמול (לפני כמה שעות) קיבלתי את הסם ועשיתי עם עוד שלושה חברים שכולם עשו. למי שלא יודע, סלוויה הוא סם ההזיות החזק ביותר בטבע, שלא נדבר שקניתי X10 (חזק פי 10 מתערובת רגילה) לכל החברים שלי היה טריפ נעים ומעניין, אבל אני, כשמהתחלה לא באמת הייתי סגור על עצמי אם לעשות או לא, קיבלתי טריפ רע, מאוד רע. באמת שיש דברים מפחידים בעולם אבל זה התעלה על כולם ובחיים שלי לא פחדתי ככה, גם צעקתי בטירוף תוך כדי הטריפ וכמעט הרבצתי לחבר שלי ששמר עליי וגם דפקתי סמוכטה באמצע, אני זוכר הכל פשוט הכל. אין לי אמת בפנים, העולם לוקח אותי לסיבובים ושולט בי כמו חתיכת נזלת שנתלית מהאף. כל הטריפ לקח כחצי שעה-ארבעים דקות. ועדיין אני לא בטוח שיצאתי ממנו. הבעיה העיקרית שלי היא שאני מפחד ללכת לישון. כשאני נרדם הטריפ חוזר אליי מה שאומר שאני לא יכול לישון יותר משעה ברצף בלי לקום ולברר שאני באמת בעולם הזה.
אני מת מפחד, אין לי בעיה עם הזיות ושטויות כל עוד זה טבעי, עם זה אני פשוט לא יודע איך להתמודד.
אני מחשיב את עצמי כבן אדם חכם. עד היום פשוט לא נתקלתי בדבר אחד בעולם הזה שלא הצלחתי להבין, אבל זה היה באמת משהו מטורף באמת.
אומרים שהסלוויה היא צמח אלוהי שנותן תובנות על החיים. לאחר שחזרתי מהטריפ הבנתי הרבה מאוד דברים שידעתי קודם אבל עכשיו יש לי הוכחה מוחשית אליהם. מה שנתגלה אליי, גם עכשיו כשאני צלול יותר, תואם את עקרונות הקבלה ויותר מכך ראיתי סודות מוזרים ומעניינים.
אני חושב שעדיין לא מצאתי את הדרך שלי לעכל את העניין מה שלפי דעתי מצדיק את הפריקה. אבל לשאלתי:
הסלוויה ידועה כחומר הלוצגני שמשפיע על אותו החלק של החלומות (הגזע האחורי של המוח) ועישנתי את זה לפני כחמש שעות, לא מצאתי מידע מתי החומר אמור לצאת או שיצא והכל בראש, אבל יש לי בית ספר, ציונים מעולים ומגמה קריעת תחת שאני צריך לשמור עליהם.
השאלה מתי כל ההשפעה תעלם לי כי אני ממש ממש ממש עייף ולא יכול לישון נורמלי.
אולי תקראו לי מטומטם שעשיתי את זה, אני אקרא לעצמי חכם יותר כי עשיתי את זה מתוך סקרנות.
אבל אני עדיין חושב כאילו אני יכול להישאב לטריפ הזה עוד פעם, וכשאני נרדם וקם זה כאילו מחזיר את זה אליי.
בבקשה תענו אנשים עם ניסיון עם זה.
תודה, כיף לפרוק את זה.