אוקיי עברתי על כול הקטגוריות שיש למעלה .. ואני אפשרות להוציא תכסף לחשבון PAYPAL.. יש מישהוא פו שכבר משך כסף או שהוא יודע? בבקשה עזרה דחוףף.. תמונה: בבקשה מי שיודע שישלך לי פרטית או שיעזור לי בסקייפ:guymidnik
כנס למעלה לPayment History יש שם הסבר מספיק מובן. ד"א מושכים כסף מ10 דולר... אתה לא כזה קרוב לזה.
אני ינסה לנחש כנס לAccount Info ותעדכן שם את חשבון הפייפל שלך תגיד לי אם זה עבד בטח הם משלמים ישר כשאתה מגיע להוצאה
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 כנס למעלה לPayment History יש שם הסבר מספיק מובן. ד"א מושכים כסף מ10 דולר... אתה לא כזה קרוב לזה. מה 10$ אמרתה לי 5.5$ בסקייפ!! נכתב במקור על ידי SlashxmE אני ינסה לנחש כנס לAccount Info ותעדכן שם את חשבון הפייפל שלך תגיד לי אם זה עבד בטח הם משלמים ישר כשאתה מגיע להוצאה וכמה הפייאוט בADF?
נערך לאחרונה על ידי ContRaSt; 15-11-2011 בשעה 21:32.
נכתב במקור על ידי ContRaSt מה 10$ אמרתה לי 5.5$ בסקייפ!! וכמה הפייאוט בADF? בADF זה 5$ להוצאה והוא בטח התכוון 5.5$ ל1000 הורדות
נערך לאחרונה על ידי SlashxmE; 15-11-2011 בשעה 21:33.
נכתב במקור על ידי ContRaSt מה 10$ אמרתה לי 5.5$ בסקייפ!! וכמה הפייאוט בADF? 10 דולר
נכתב במקור על ידי SlashxmE בADF זה 5$ להוצאה והוא בטח התכוון 5.5$ ל1000 הורדות נכתב במקור על ידי Bentley 10 דולר תחליטו 10$ או 5$ שיגעתם אותי
נכתב במקור על ידי ContRaSt תחליטו 10$ או 5$ שיגעתם אותי 10$ להוצאה בADFOC - מקבלים 5.5$ ל1000 הורדות 5$ להוצאה בADF - מקבלים 4$ ל1000 הורדות(לפי מה שאני יודע)
נכתב במקור על ידי SlashxmE 10$ להוצאה בADFOC - מקבלים 5.5$ ל1000 הורדות 5$ להוצאה בADF - מקבלים 4$ ל1000 הורדות(לפי מה שאני יודע) ממממממממממממש לא מקבלים 5.5 דולר ל 1000 ישלי 676 הקלקות ורק 1.1$
נכתב במקור על ידי Bentley ממממממממממממש לא מקבלים 5.5 דולר ל 1000 ישלי 676 הקלקות ורק 1.1$ כי בישראל ההקלקות לא ייחודיות אם תפרסם את הקישור שלך בפורום של אמריקאים תקבל על 1000 צפיות 5.5$
נכתב במקור על ידי SlashxmE כי בישראל ההקלקות לא ייחודיות אם תפרסם את הקישור שלך בפורום של אמריקאים תקבל על 1000 צפיות 5.5$ אההה WTF יש לך איזה פורומים אמריקאים להביא לי בבקשה?
נכתב במקור על ידי Bentley אההה WTF יש לך איזה פורומים אמריקאים להביא לי בבקשה? כן אחי מותר לפרסם פה? או שאני צריך להביא בפרטי. יש לי כמה פורומים של כסף ברשת
נכתב במקור על ידי SlashxmE כן אחי מותר לפרסם פה? או שאני צריך להביא בפרטי. יש לי כמה פורומים של כסף ברשת תשלח לי בפרטי בבקשה! ממש תודה
נכתב במקור על ידי SlashxmE 10$ להוצאה בADFOC - מקבלים 5.5$ ל1000 הורדות 5$ להוצאה בADF - מקבלים 4$ ל1000 הורדות(לפי מה שאני יודע) אז מה ליפרוש מ ADFOC ולהתחיל מADF?
נכתב במקור על ידי ContRaSt אז מה ליפרוש מ ADFOC ולהתחיל מADF? למה לפרוש ? אני חושב שיש לך פורומים אמריקאים טובים ADFOC אחלה אתר עם זה 5 דולר ל 1000 זה קטלני
חוקי הפורום