קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-08-2009, 01:04
  2. [דיון] השערות לגבי ההמשך
    על ידי -iDo- בפורום נמלטים (Prison Break)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2009, 10:06
  3. [דיון] דחוף לגבי עגיל בלשון!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 29-11-2008, 23:20
  4. [דיון] טוב הפורום יבש אז הנה דיון מעניין לגבי GTA4
    על ידי -=Shlomi=- בפורום משחקים כללי
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-05-2008, 21:16
  5. [דיון]השערה לגבי ההעברה של דן
    על ידי נחמן מאומן בפורום סדרות ריאליטי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 05-02-2008, 14:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

דיון סופי לגבי ג'ון סינה

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile דיון סופי לגבי ג'ון סינה

ג'ון סינה השם והאגדה , בשנים האחרונות לחלק מהאנשים יש את המחשבה בראש שסינה הרס את הWWE , וגרם לה להיות בעידן של PG מגעיל , ורק בגלל אותו הדון העונה לשם סינה לא נראה יותר דם בקרבות , או קטעים פורנוגרפים של דיוות וכו...

מצד אחד סינה עושה פוידים מעניינים ומושך את הקהל יכול מיק מעולה ואפילו יכול לגרום לשונאים שלו לעלות חיוך מדי פעם עם העקיצות הקטנות שלו והבדיחות שלו .
    ומצד שני סינה נשאר עם אותו גימיק ופייס מאז הPG וגם נשאר עם אותם מתקפות משעממות הדבר היחיד שמעניין בקרבות שלו איך הוא משתחרר מי סבמישנים בצורה מאוד מיוחדת בזכות הכוח שלו ואיך הוא מתחמק מי מתקפות ומחזיר לבמתקפה שלו .

הוא לקח את רוב זמן המסך וכל הWWE זז סביבו אפילו הסרטון של ההתחלה של הWWE מסתיים עם THE CHEMP IS HERE ומראים כמובן את סינה עם התואר של הWWE ...
    ועכשיו לדיון :

1) האם לפי דעתכם יום אחד יגמר עידן הPG ?, מי שלא יודע מזה PG זה שגם תינוקות יכולים לראות את האבקות של WWE ..

2) האם סינה לפי דעתכם ימשיך עם כפייס ועם אותו גימיק עד שהוא יפרוש ?

3) האם סינה גורם לכם להשתעמם ואפילו להעביר את הקרבות שלו או שאתם נהנים מכל רגע כאשר הוא מופיע ואפילו בבית אתם צועקים LETS GO CENA ?

4) ולסיום LETS GO CENA או CENA SUCKS ?
    דיון מהנה
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 17-11-2011 בשעה 01:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

1) האם לפי דעתכם יום אחד יגמר עידן הPG ?, מי שלא יודע מזה PG זה שגם תינוקות יכולים לראות את האבקות של WWE. אני מנחש שהוא ייגמר כי לאט מתחילים לראות את זה עם קללות ואיב וקלי מענטזות בתחת ואני מקווה שבקרוב סינה ישנה את הגימיק שלו והWWE יחזור לקדמותו

2) האם סינה לפי דעתכם ימשיך עם כפייס ועם אותו גימיק עד שהוא יפרוש ? אני נורא מקווה שלא כי חלאס נמאס מהגימיק הזה ותשימו לב שעכשיו רנדי מתחיל לנצח יותר מדיי ותקשיבו לקהל בפעם הבאה שאתם רואים אותו כי יש כאלה שצועקים לו בוז וככה זה מתחיל

3) האם סינה גורם לכם להשתעמם ואפילו להעביר את הקרבות שלו או שאתם נהנים מכל רגע כאשר הוא מופיע ואפילו בבית אתם צועקים LETS GO CENA ? אני נהנה מקרבות של סינה, וזה אני רוצה להגיד פה לכולם אל תשכחו את כל מה שסינה עושה לארגון הזה הוא האיש שעובד הכי קשה שיש יותר מכל אחד אחר בWWE ולכן מגיע לו שיכבדו אותו והבן אדם מתאבק מעולה עם יכולות מעולות ועל זה אסור לזלזל בו כי לבקש ממנו ללכת כי אי אפשר לדמיין את WWE ללא סינה

4) ולסיום LETS GO CENA או CENA SUCKS ?
    LETS GO CENA

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

1) לא. PG מאפשר לילדים קטנים יותר לצפות בתוכניות הWWE וככה זה מגדיל להם את הריטינג אבל אם תעצרו ותחשבו טוב על ההגדרה PG תבינו שזה טמטום מוחלט והרשת עובדת על עצמה. איך תוכנית האבקות בין אם היא אמיתית או לא יכולה להרשות לילדים קטנים לראות את זה? מה ילדים אמורים להבין? שסינה הגיבור שלהם פותר הכול באמצעות מכות לא ככה?. לא משנה איך יגדירו את הWWE עדין התוכנית הזאת לא מתאימה לילדים ואנחנו אלו שנדפקים מזה כי הם מכניסים תחנים של ילדים ועושים את התוכניות לפעמים ילדותיות.

2) אני מקווה שסינה יקבל קצת שכל כי עד עכשיו לא נפל לו האסימון למה אני צועקים לו בוז - הסיבה זה לא שהוא מתאבק גרוע או יכולות המיק' שלו גרועות אלא שהוא משעמם וילדותית בדיוק כמו שרוק אומר. ילדים לא מבינים את זה אבל צעירים-מבוגרים כן ואנחנו רוצים לראות דברים חדשים ומגניבים ואצל סינה אי אפשר למצוא את זה כשהוא עטוף במרצ'אנדייס, עושה את אותם תרגילים כמו תוכי, אותו שיר מעצבן, גימיק מאוס והכול צפוי אצלו וגורם להגיד : " אני שונא האבקות בידור כי זה ממש מכור ולא אמיתי".

3) אני חושב שעל הרוב עניתי ב-2. והתשובה שלי כן, אני מעביר 60% לפחות של הסטגמנטים והקרבות שלו בזמן האחרון ומשאיר רק את אלו ששווים עוד משהו.

4) CENA SUCKS, אני מוכן להבטיח שאם תהיה להם אי פעם הופעה בישראל הוא יקבל שוק עד כמה הצעקות CENA SUCKS פה בישראל גדולות יותר מבכול מקום אחר. אנחנו לא צופים ילדותיים ולא אוהבים חארטות ובולשיט.

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

1) האם לפי דעתכם יום אחד יגמר עידן הPG ? כן.הוא כנראה הולך להיגמר ב-2014 שיגמר ל-WWE החוזה עם חברת הצעצועים מטאל.

2) האם סינה לפי דעתכם ימשיך עם כפייס ועם אותו גימיק עד שהוא יפרוש ? לא.הוא הולך לעשות היל טרן בשנים הקרובות.

3) האם סינה גורם לכם להשתעמם ואפילו להעביר את הקרבות שלו או שאתם נהנים מכל רגע כאשר הוא מופיע ואפילו בבית אתם צועקים LETS GO CENA ? אני מעביר את כל הקרבות שלו משנת 2008 אלא אם כן זה נגד יריבים כמו הקברן,טריפל אייץ',שון מייקלס,בטיסטה,שבאמת יכולים להוציא ממנו משהו.

4) ולסיום LETS GO CENA או CENA SUCKS ? סינה סאקס!!! BOOTS TO ASSES!!!!

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME

1) האם לפי דעתכם יום אחד יגמר עידן הPG ?, מי שלא יודע מזה PG זה שגם תינוקות יכולים לראות את האבקות של WWE ? לא נראלי שזה יקרה , לפחות לא עד 2014 .. תבינו לWWE יש חוזה עם מאטל שהיא החברה הנוכית שמספקת מרצ'יינדז של הWWE ולחוזה יש סעיף PG , על החברה להישאר בPG כל עוד החוזה תקף . אבל גם אחרי זה לא נראלי שיהיה איזשהו שינוי .... לצערי כמובן

2) האם סינה לפי דעתכם ימשיך עם כפייס ועם אותו גימיק עד שהוא יפרוש ? כן . עם הPG ימשיך גם סינה ימשיך להיות אהוב התינוקות ובני ה5 מינוס ......

3) האם סינה גורם לכם להשתעמם ואפילו להעביר את הקרבות שלו או שאתם נהנים מכל רגע כאשר הוא מופיע ואפילו בבית אתם צועקים LETS GO CENA ? להעביר את הקרבות ומהר .......

4) CENA SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    BOOTS TO ASSES

The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,074 | הודעות: 8,173,661 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect