שלום לכם,אתם מאמינים בחייזרים?חושבים שהסרטונים שרצים ברשת אמיתיים?
דיון פורה
שלום לכם,אתם מאמינים בחייזרים?חושבים שהסרטונים שרצים ברשת אמיתיים?
דיון פורה
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
|
|
לא מאמין בחייזרים בסגנון איטי, גברים בשחור, או סטאר וורס.
אבל אני חושב שיהיר בצורה שלא תיאמן מבחינתנו להניח שאנו הזן היחיד בייקום כולו שהצליח להתפתח לכזו רמה של חיים.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
יש מיליארדי כוכבים בעולם, מיליארד ואחת.. מיליארד ושתיים.. וככה..
מה הסיכוי שאנחנו היצורים החיים היחידים? אבל גם זה לא פתוח שהם יותר מתפתחים מאיתנו כמו שתמיד מראים לנו.
בכל זאת, אני מאמין שקיימים.
ואם זה מעניין מישהו, בערוץ ההיסטוריה יש תוכנית על חייזרים, את מי שזה מעניין ברצינות שווה לראות.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לא מאמין בחייזרים
אבל מצד שני אני מאמין ביקומים מקבילים וכד', אז אל תאמינו לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חייזרים בטוח יש השאלה אם מתי שהוא שהוא יחשפו את עצמם אלינו יש את כול הדברים האלה של שבט המאיה כול המבנים המטורפים כול מיני דברים הזוים שהיום לא מצלחים לבנות אז לפני אלפי שנה היו בונים את זה ?
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
לא יודע אם להאמין או לא ... מצד שני מורה גם נחשב חייזר ?
ברור שחיזרים קיימים.
יש בגלקסיה שלנו 20 אלף מיליארד מיליארדים כוכבים, לפי המכון המדע בירושלים,
ולפי מחקר שנאס"א ערכה, בכל אחד מתוך 40 מיליון כוכבים ->קיימת צורת חיים באופן כלשהו.
צורת חיים לא מפותחת? FACT
צורת חיים בעל תבונה? רוב הסיכויים שכן.
תחשבו שיש אלפיי גלקסיות, ובגלקסיה שלנו יש חיים תבוניים(האנושות),
אז למה שלא יהיו חיים תבוניים בגלקסיות אחרות ביקום?
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 17-11-2011 בשעה 20:58.
One Shot - One Kill
לא מאמין שיש חייזרים כמו בתמונות אני מאמין שהם נראים אחרת ואנחנו בחיים לא נראה אותם גם כי כמו שאנחנו חיים בגלקסיה או משו כזה אז גם הם חיים בגלקסיה אחרת... קיצור לא יודע מה להגיד חחחחחחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
גם אנחנו חייזרים לא ניראה לי בני האדם נוצרו על כוכב הלכת הזה הועברנו לפה לפני אלפי שנים או הודחנו בגלל שאנו לא מסוגלים להישתמש בכל יכלותו של מוחינו אלה באחוז קטן ממנו
ברור שיש.. יש 22 סקסטיליון (22,000,000,000,000,000,000,000) גלקסיות ביקום, בכל גלקסיה אין סוף כוכבים, והשערות חדשות אפילו אומרות שיש עוד יקומים.
ברור שיש חייזרים, מי שאומר שלא חי בסרט
למה אתה חושבים שאנחנו יותר נבונים מהחייזרים ( שאני די בטוח שהם קיימים , אבל אני די בטוח שהם לא יאכלו אותנו ) .
אני מאמין שיש גם חייזרים ברמת תבונה גבוהה יותר משלנו , והם 10 שלבים יותר מפותחים ממה שיש פה .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
יש כאלה שלא מאמינים,כמו שרבים רשמו פה חייב להיות אנחנו לא קיימים לבד בעולם הזה.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר: