אמרו שאחד משתי המתאבקים הכי בחירים כרגע בTNA עבר לWWE הניחוש שלי זה כרגע AJ שהפסיד מקרב האחרון שלו !
מה אתם חושבים ?
אמרו שאחד משתי המתאבקים הכי בחירים כרגע בTNA עבר לWWE הניחוש שלי זה כרגע AJ שהפסיד מקרב האחרון שלו !
מה אתם חושבים ?
|
|
AJ סטיילס וריק פלייר
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
קודם כול זה שומע אז אין מה לקפוץ - קשה לי להאמין שזה AJ כי הוא מתאבק שבנה את TNA, חיי את TNA ואני מאמין שרוצה להיות בזמן שהם יעלו לרמה הבאה. אני לא מצליח לעלות לעצמי בראש מתאבק גדול כי כולם עדין נראים פעילים חוץ מאנגל שנעלם בצורה מפתיע.
זה RVD בגלל שבזמן האחרון חזרו בוקר טי,קווין נאש ועוד מהתקופה שלו
האמת במחשבה שנייה נדמה לי שקורט אנגל הוא זה שהולך לחזור.
אם כן זה יהיה אדיר!
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
אם מישו ''מרכזי'' מtna באמת עובר לWWE זה רק קורט אנגל..
הוא הפסיד תקרב אחרי שניות ולא חזר לקרב חוזר..לא ביקש קרב חוזר..ולא התאבק אפילו לא פעם אחת מאז..
לעומת AJ וRVD ששניהם השתתפו בקרבות באירוע אחרון RVD בקרב מטורף שניצח בסופו אם אני לא טועה וAJ על אליפות TNA אז הוא לא זז לשום מקום...
אם כולם כל כך פעילים אז כנראה זה אחד שהיה מהבכירים בעבר וכיום הוא לא בדיוק.
אני לא רואה TNA אבל אולי...אביס?
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
גם לא הוא חזר להיות פעיל בפיוד עם בולי ריי.
יכול להיות זאת סתם שמוע.... אני לא יודע אם המתאבקים בTNA מוגבלים להתאבק אחרי שהם מסיימים את החוזה כמו בWWE.. כי אם לא יכול להיות שיש איזה מתאבק שמסיים החודש את החוזה וכבר סיכם עם הWWE משהו.
השמועות על AJ נראות לי לא הגיוניות כי AJ נראה כמו סינה של TNA כי הוא בנה את החברה וחיי את החברה אז קשה לי להאמין אבל מה שכן הWWE יכולים לעשות איתו ניסים ונפלאות והוא יכול להיות אחד המתאבקים הנזכרים והגדולים בעולם אם יגיע לWWE ויכפיל את מה שעשה בTNA.
הבן אדם שאני הכי בכיוון שלו זה RVD כי היו הרבה שמועות שיש איתו בעיות מאחורי הקלעים ולא ממש אוהבים אותו..ועוד הרבה דברים וחוץ מזה לא עושים איתו דברים גדולים בזמן האחרון.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 19-11-2011 בשעה 22:46.
וסטינג? היו גם שמועות קרב נגד הקברן ברסלמניה
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
נערך לאחרונה על ידי goku81; 19-11-2011 בשעה 22:57.