מה אתם חושבים על המשחק ?? משחק טוב ? משחק גרוע ??
אני אישית מאוד אהבתי אותו
דיון מהנה ופורה D:
מה אתם חושבים על המשחק ?? משחק טוב ? משחק גרוע ??
אני אישית מאוד אהבתי אותו
דיון מהנה ופורה D:
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
|
|
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
איפלו האלו של הקווסט מנסים להרוג אותי
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
משחק נחמד.
משחק מאוד ממכר לדעתי אחד אחי טובים שיצאו יש כמה דברים מעצבנים כמו הטיפוס די דפוק והסוסים נראים גרוע אבל השאר מאוד יפה ומאוד יצירתי.
כדי לדעת איך לרפא ערפדיות לכו לyoutube ותכתבו skyrim how to cure vampire ואז תלחצו על הסרטון הראשון וככה תדעו
[הסרטון לא שלי]
תהנו אני פעם הייתי ערפד אבל אני עכשיו איש זאב![]()
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
איך שאני הבנתי יש כמה דרכים להפוך לאיש זאב אבל הדרך שאני הפכתי היא שהולכים לWhiterun והולכים לבית של הCompanions והופכים לאחד מהם עושים כמה משימות שלהם ואז הם מעריכים אותך אם אתה מצליח אצלם ואז הם ירצו שתהפוך לאיש זאב והם ישנו אותך
היתרונות של איש זאב זה שאתה חזק מאוד,מהיר מאוד (אם עושים ספרינט במצב זאב אתה יכול להיות מהיר יותר מסוס),יש לך הרבה יותר חיים,אנשים לא מבדילים אם אתה איש זאב שאתה במצב אדם ויש עוד הרבה יתרונות אבל יש גם חסרונות
אני לא הרבה משתמש במצב הזאב כי כסף (not money) פוגע חזק במצב זאב ואתה לא יכול לעלות את החיים שלך (אתה יכול רק אם אתה הורג את האויב וניזון ממנו)
אה ואני מנהיג הcompanions![]()
נערך לאחרונה על ידי lollol102; 21-11-2011 בשעה 18:12.
האא מגניב תודה על המידע איך הופכים להיות מנהיג של האלו ?
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
ממשיכים לעשות את המשימות שלהם,הייתי אומר לך מתי אתה תדע שאתה הולך להפוך למנהיג אבל אני לא רוצה לעשות ספוילרים
האמת אחרי שאתה מצטרף כמעט ושום דבר לא משתנה הם עדיין מביאים לך משימות אם אתה מבקש,השוני היחיד זה שאתה יכול להגיד להם לעקוב אחריך
נערך לאחרונה על ידי lollol102; 21-11-2011 בשעה 20:28.
אני לא מוצא אותם יש מצב אתה מצלם לי איפה הם ??
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
ספוילר:
בבקשה זה צולם במדרגות הארמון בWhiterun
זה הבניין הגדול משמאל