שאלה לאוהדי ההצלחות (בארסה ) האם מסי הוא אותו הדבר שהוא בלי צ'אבי ואנייסטה ? האם הוא עדיין מכונת שערים בלדיהם ?
שאלה לאוהדי ההצלחות (בארסה ) האם מסי הוא אותו הדבר שהוא בלי צ'אבי ואנייסטה ? האם הוא עדיין מכונת שערים בלדיהם ?
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
|
|
לא... בכלל לא אותו דבר והתוצאות מדברות בעד עצמם בלי צ'אבי ואינייסטה מסי בהרבה פחות ממה שהוא...
מסי הוא פח בלי איניסטה וצ'אבי בגלל זה בחיייים אבל בחיייייים הוא לא יגיע לרמה של מראדונה והוא בכלל אפילו לא מגיע לקרסוליים שלו ומי שמשווה אותו אליו הוא אדיוט שלא מבין בכדורגל.
לדעתי פשוט מאוד מסי הוא לא שחקן טוב מבחינתי כי הוא משחק בקבוצה שלא חכמה לשחק בה שמביאה כל משחק 6 או 7 שערים...
אני רוצה לראות אותו מסתדר בקבוצה יותר קטנה אם הוא יצליח ויכבוש כמו שהוא כובש בברצלונה אני יוריד את הכובע בפניו ויצדיע לו אפילו
מסי התחלש בזמן האחרון.
בברכה, אריאל.
![]()
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
נמאס כבר מהנושאים האלו, אני מת למחוק את הנושא הזה ...
הבנו שמסי הוא לא אותו דבר בלי צ'אבי והמטאדור אבל גם צ'אבי ואינייסטה לא יכולים חלק בלעדיו, עוד דיון אחד כזה אני מוחק על המקום.
ספוילר:
מסי בנבחרת משחק כמו שחקן ישראלי לא עושה כלום ! רונאלדו לעומתו מפציץ קצת מכניס לא כמו מסיי אז עדיין מי ניראלכם יותר טוב מסי או רונאלדו ?
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים