היי.
עברתי לפני שנה לבית ספר חדש מכיוון שלא היו לי חברים ובגלל שהבית ספר החדש הוא בית ספר צבאי וזה.......
אז שהייתי כיתה ט' הייתי תלמיד מצטיין בבית הספר עם ממוצע של 90 ! והשנה הכל פשוט אחרת !!!!!!!! מתלמיד מצטיין נהפכתי לתלמיד גרוע אם מליון נכשלים-יש לי בינתיים רק 2 ציונים עוברים והציון הכי גבוה שלי מהנכשלים הוא 52 !!.וזה לא שאני לא משקיע בלימודים אני לומד למבחן 5 ימים לפני פשוט חורש ללא הפסקה ואני לא מגזים!!.המורים שלי לא מלמדים אותנו שום דבר והם רק יושבים בצד או שהם לא רוצים להסביר לך את החומר.הם מרשים לילדים לשים מוזיקה באמצע השיעור ולאכול והשיעור מתנהל כמו שכונה.פעם אחת לדוגמה שלא הבנתי משהו ושאלתי את המורה הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושלא בא לא להסביר לי רציני והוא אמר שזה רק יהיה במבחן!!!! .או שלדוגמה ילד שאל את המורה שלי לפיזיקה אם הוא יכול להסביר לו נוסחא מסויימת והוא אמר לו:"לך תשאל את הצרפתים הם המציאו אותה" .בנוסף לכך מורים כותבים לי שהברזתי מהשיעור סתם ללא סיבה והם לא מוכנים להאמין לי שהייתי בשיעור.עכשיו:דיברנו על זה עם המחנך שלנו(כל הכיתה) והוא אמר שהוא יטפל בזה ובתכלס הוא לא עשה כלום!.נמאס לי להיכשל בהכל זה לא אני!!! יש לי מורים פרטיים עכשיו וההורים שלי משלמים עליהם לפחות 500 שקל בחודש יותר אפילו.אני מסיים ללמוד כל יום ב 5 אחר הצהריים בלי הגזמה זאת המערכת שעות שקבעו לנו.הימים הם לא ימים והשעות הם לא שעות ושאני בא הביתה שזה לוקח עוד חצי שעה כבר אין לי כך ללמוד לכלום!!! אני בא לבית הספר מת.אבל בכל זאת אני לומד ומשתדל להצליח אבל זה לא הולך.מביאים לנו חומר למבחן יום לפני מבחן ומפוצצים אותנו בשיעורים ועבודות הגשה.לעזוב בית ספר אני לא רוצה בגלל החברים.בבתי הספר הקודמים שלי לא היו לי חברים בכלל אבל אין לי כוח לחפור על זה .
יום שני יש לי מבחן בחשמל ומורה אחד אומר חומר אחד למבחן ומורה שני אומר לנו חומר אחר למבחן.ובנוסף יש לי בשעה חמש ריצת אלפיים שמאה זה אם אני מסיים בשבע דקות ואני בשעה כזאת כבר גמור !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אפשר לעשות?
וזה לא ספאם ככה בית הספר שלי וככה הוא מתנהל.אה ושככתי להוסיף שאם יש לי בסוף מחצית 2 נכשלים אז עושים לי וועדה ויכולים להעיף אותי מבית הספר .

ציטוט ההודעה