קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התחלתי להתאמן עזרה
    על ידי benp בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-11-2005, 18:47
  2. התחלתי ללמוד במגמת משפטים היום
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 18:47
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 23:13
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 12:40
  5. התחלתי ללמוד נהיגה :)
    על ידי israeli badboy בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 16:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

התחלתי לגלגל

ברירת מחדל התחלתי לגלגל

לוקח הרבה זמן עד שנהיים טובים בגלגול ואין לי כוח להיכנס לזה אז קניתי מכשיר קטן ופשוט שעושה פלאים. בכל אופן קניתי גולדן וירג'יניה, ניירות OCB עם פילטר קרטון, ניירות ריזלה, ופילטרים ספוג. דבר ראשון אני חייב להגיד שהגולדן וירג'יניה הזה חזק ברמות מטורפות. פעם ראשונה שעישנתי את זה זה דפק לי תראש לא צוחק. לפי מה שכתוב על הפאוצ' של הטבק זה חזק כמו נובלס... אבל בשונה מנובלס לפחות יש לזה טעם טוב. אני גם אוהב ניירות של ריזלה הרבה יותר, גם כי הם פחות דקים, יש להם פחות טעם לוואי והכי חשוב- זה גורם לגלגול להיראות כמעט כמו סיגריה אמיתית ולא איזה משהו חצי שקוף כמו OCB. אני גם אוהב פילטרים של ספוג יותר מקרטון, אבל יכול להיות שזה רק בגלל הטבק החזק (לעשן עם פילטר קרטון זה כמו לעשן בלי פילטר בכלל וזה חזק לאללה. אולי בטבק יותר חלש זה יותר טוב). נראה לי פעם הבאה אני אקנה דראם צהוב. כלומר, זה מה שהייתי קונה פעם הבאה אם הייתי ממשיך עם זה. נראה לי שלא. אני כמובן אגמור את כל הטבק שקניתי, אבל אחרי זה אני עובד לקנויות. המחיר לא זול בצורה משמעותית מקנויות (כ20 שקל קופסה לפי חישוב שלי), הסיגריות הרבה פחות עמידות וזה סתם הרבה עבודה שבתכל'ס לא שווה את זה. לאחרים אולי זה מתאים אבל לי לא. מה אתכם? ספרו חוויות גלגול.

2. קישורים ממומנים

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

גם אני פעם הייתי מגלגל, אני משתמש בגולדן ורג'יניה וזה אחלה לי, ניירות OCB היא השריפה שלהם קלה יותר, אני משתמש במכונה ידנית, אפשר להכין איתה תוך שתי דקות 5 סיגריות בכיף, אני משתמש בפילטר ספוג, כי אם אני יעשן קרטון זה כמו לשען בלי פילטר בכלל, אני מעדיף לשמור על הבריאות שלי.
    עדיין יש לי בבית טיפה גולדן, יש לי ניירות, ואת המכונה, אבל אין לי פילטרים אז אני לא מגלגל בכלל, אין לי כוח ורצון גם לקנות פילטרים, כי גלגול זה סתם התעסקות מיותרת, למרות שאני חולה על הטעם של הגולדן .
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

משתמש כבוד
    One Shot One Kill

לייקים
    1273
    נקודות
    1,034

ציטוט נכתב במקור על ידי RoyalCrimson צפיה בהודעה
    גם אני פעם הייתי מגלגל, אני משתמש בגולדן ורג'יניה וזה אחלה לי, ניירות OCB היא השריפה שלהם קלה יותר, אני משתמש במכונה ידנית, אפשר להכין איתה תוך שתי דקות 5 סיגריות בכיף, אני משתמש בפילטר ספוג, כי אם אני יעשן קרטון זה כמו לשען בלי פילטר בכלל, אני מעדיף לשמור על הבריאות שלי.
    עדיין יש לי בבית טיפה גולדן, יש לי ניירות, ואת המכונה, אבל אין לי פילטרים אז אני לא מגלגל בכלל, אין לי כוח ורצון גם לקנות פילטרים, כי גלגול זה סתם התעסקות מיותרת, למרות שאני חולה על הטעם של הגולדן .
    לא עדיף להפסיק לעשן בכלל?
    מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל

לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Shir צפיה בהודעה
    לא עדיף להפסיק לעשן בכלל?
    ברור שעדיף, חוץ מזה שזה עושה חרא לגוף, שבאמת מרגישים בהבדל, כיף לי לעשן, כיף לקום בבוקר ולהדליק סיגריה אחרי שלקחת את השלוק הראשון מהקפה, כיף לי לשחק עם העשן, כיף לי לעשן כשאני שותה או כשמשעמם. כן זה חרא, דוגרי אם הייתי יכול הייתי מפסיק עכשיו, אבל זה כבר הרגל מגונה ומגעיל, למרות שיש בו גם יתרונות למי שאוהב.

אבל בתכל'ס אם כבר "חייבים" לעשן אז מבחינה בריאותית מגולגלות הרבה פחות מזיקות מקנויות. שאתה קונה פאוצ' של טבק אתה יודע שיש לך שם 100% טבק. עכשיו לך תדע מה שמים לך בקנויות... וגם בנייר, דרך אגב. קראתי שהנייר בסיגריות (קנויות) הוא אחד המרכיבים הכי מסוכנים עד כמה שזה נשמע מוזר. נייר לגלגול (לפחות של OCB) עשוי מ100% שרף של עץ מסטיק ערבי (באמת).

לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    אבל בתכל'ס אם כבר "חייבים" לעשן אז מבחינה בריאותית מגולגלות הרבה פחות מזיקות מקנויות. שאתה קונה פאוצ' של טבק אתה יודע שיש לך שם 100% טבק. עכשיו לך תדע מה שמים לך בקנויות... וגם בנייר, דרך אגב. קראתי שהנייר בסיגריות (קנויות) הוא אחד המרכיבים הכי מסוכנים עד כמה שזה נשמע מוזר. נייר לגלגול (לפחות של OCB) עשוי מ100% שרף של עץ מסטיק ערבי (באמת).
    כן אני יודע אחי, טבק גלגול הרבה יותר בריא, אם תשים לב כשסיגריה מגולגלת דלוקה, אבל אתה לא מעשן זה, יעני סתם מחזיק, אם תשים לב היא לא "תאכל" ותיכבה מכיוון שאין בה חומרים דליקים בכלל אחי, בסיגריה קנויה הם מכניסים לך חומרים דליקים שאם תחזיק את הסיגריה סתם ולא תעשן היא כן תיגמר בסופו של דבר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,813 | הודעות: 8,203,406 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect