לוקח הרבה זמן עד שנהיים טובים בגלגול ואין לי כוח להיכנס לזה אז קניתי מכשיר קטן ופשוט שעושה פלאים. בכל אופן קניתי גולדן וירג'יניה, ניירות OCB עם פילטר קרטון, ניירות ריזלה, ופילטרים ספוג. דבר ראשון אני חייב להגיד שהגולדן וירג'יניה הזה חזק ברמות מטורפות. פעם ראשונה שעישנתי את זה זה דפק לי תראש לא צוחק. לפי מה שכתוב על הפאוצ' של הטבק זה חזק כמו נובלס... אבל בשונה מנובלס לפחות יש לזה טעם טוב. אני גם אוהב ניירות של ריזלה הרבה יותר, גם כי הם פחות דקים, יש להם פחות טעם לוואי והכי חשוב- זה גורם לגלגול להיראות כמעט כמו סיגריה אמיתית ולא איזה משהו חצי שקוף כמו OCB. אני גם אוהב פילטרים של ספוג יותר מקרטון, אבל יכול להיות שזה רק בגלל הטבק החזק (לעשן עם פילטר קרטון זה כמו לעשן בלי פילטר בכלל וזה חזק לאללה. אולי בטבק יותר חלש זה יותר טוב). נראה לי פעם הבאה אני אקנה דראם צהוב. כלומר, זה מה שהייתי קונה פעם הבאה אם הייתי ממשיך עם זה. נראה לי שלא. אני כמובן אגמור את כל הטבק שקניתי, אבל אחרי זה אני עובד לקנויות. המחיר לא זול בצורה משמעותית מקנויות (כ20 שקל קופסה לפי חישוב שלי), הסיגריות הרבה פחות עמידות וזה סתם הרבה עבודה שבתכל'ס לא שווה את זה. לאחרים אולי זה מתאים אבל לי לא. מה אתכם? ספרו חוויות גלגול.

ציטוט ההודעה

.