אני ממש אוהב את מה שהולך כרגע בTNA, במיוחד בתמונת האליפות שסופסוף שינתה כיוון והכוכבים הצעירים זוכים לגעת בה. עוד יותר משמח אותי שAJ, סטורם ורוד נמצאים בה כי הם היו מהיום הראשון שTNA הוקמה ואין מה להוסיף כי זה ברור שהם TNA, וTNA עשתה אותם מה שהם היום.
למי שרוצה הינה השיר החדש של בובי רוד (להייל טרן שלו):
והשיר של סטורם:
כמו שאתם יודעים רוד עבר דרך ארוכה עד שקיבל את הקרב בBFG נגד קורט אנגל על אליפות העולם, כולם היו בטוחים שיש לנו אלוף עולם חדש - טופ פייס וכולם יצאו מאוכזבים מהאירוע ומשום מה TNA עשתה הפוך על הפוך על הפוך וגרמה לכך שסטורם מקבל קרב על אליפות הTNA מול אנגל impact לאחר BFG, מנצח ואז שבועים לאחר נדפק ע"י החבר הכי טוב שלו - רוד שהופך לאלוף עולם ובעצם מפרק את ביר מאני ופורצ'אן ועושה היל טרן.
לדיון:
1) לדעתם היה נכון להרוס את כול הבנייה של הקרבות עד BFG?
2) לדעתם סטורם ורוד מתאימים לאליפות הTNA?
3) הייתם מעדיפים שטורם יעשה את ההיל טרן?
4) הערות
תהיו חופשיים להגיב מעבר לשאלות
תשובות שלי:
1) לדעתי מצד אחד היה צפוי מאוד שרוד היה נצח ואז הופך לטופ פייס ונדפק ע"י סטורם שעושה היל טרן או שמקרה הכי גרוע הכול ממשיך להיות טוב ויפה ושניהם פייסים ואנחנו לא מקבלים שום עניין. מצד שני בשביל לא לעשות את הכול צפוי (שזה טוב שחשבו על זה) הם הרסו את כול החודשים של ההשקעה בדרך לBFG שבהם נתנו למתאבקים לזכות בנקודות ולקבל טיילו שוט.
2) חחח אני פשוט צוחק על כמה אני עיוור שלא העלתי בראש את שניהם במקום הזה כי הם כול כך מתאים לשם ומוכיחים לי שהם מוסיפים המון ומגיע להם יותר מכולם להיות בטופ. תמיד חשבתי שסטורם לא ידיע לאליפות והם סתם נסחב על הגב של רוד שעוד לנצח בצורה צפוי אבל אני מתחרת על שחשבתי על זה.
3) לא

ציטוט ההודעה