נכתב במקור על ידי
רוני 87
לפני חצי שנה הכרתי משהי בצבא שירתתי בחיל הים. , אני מהספינות והיא בתפקיד יבשתי
היאש אוד מצא חן בעיניי יצרנו מגע התחלנו להיפגש בבסיס למרות שהיה קשה כי אני הייתי הרבה בים עד שקבלתי תנאי קבע יהיינו יותר ביחד אני התחלתי כנראה לפתח כלפיה רגשות, אמרתי לה שאני רוצה קשר רציני, ושאלתי מה היא מצפה מהקשר שלנו היא אמרה שהיא לא יודעת מה יהיה,בקיצור הבנתי שהיא לא בקטע ואחרי זה נפרנו אני לקחתי את זה קשה מאוד( יש לציין שהיא הבחורה היחידה שמצא חן בעיניי שהיא לי קשר איתה כל החברות הקודמות שלי אני איבדתי עיניין בקשר וזה נגמר בכך שאמרתי שעדיף שניפרד)
אני דיברתי איתה ביום שחתכנו את הקשר מה הסיבה שלא יכול להיות ביניינו כלום (בטלפון) היא אמרה שהיא אם המשפחה והיא לא יכולה לפרט למה, ואני דרשתי ולחצתי עליה לתשובה והיא אמרה לי שהיא מצטערת שאני נפגע אבל זה לא יכול להימשך ככה גם לה קשה היא אמרה שמשהו מונע ממנה להיות איתי. שאלתי אם זה בחור אם עשיתי משהו רע היא אמרה שלא
אמרתי לה שאני מרגיש שיא ניצלה אותי ואמרתי לה את זה היא מיד אמרה שלא.
בקיצור זה חששתי שזה יגמר מכוער, אבל בכל זאת לחצתי עליה לקבל תשובות היא מצאה תירוץ כדי לסיים שיחה והביטחה שתחזור לא חזרה התקשרתי אליה והיא אמרה שהיא לא מסוגלת יותר לדבר איתי, אני לא יכולתי להישאר במצב הזה כי היא היו סימנים של התרחקות מצידה כשבועיים לפני שהחלטנו לדבר ברצינות על הקשר. התקשרתי העוד והיא לא ענתה בסוף שלחה לי הודעה שהיא מצטערת גם לה זה מאוד קשה והיא מאחלת לי בהצלחה.
בקיצור לא דיברנו כמה זמן ולי זה היה ממש קשה החלטתי לקחת יוזמה ולהשלים אם זה ולדבר איתה כי בכל זאת היא חשובה לי דיברנו על הכל חוץ ממה שהיה אבל זה לא היה כמו מקודם כי היא לא יזמה שיחות איתי ורק אני התקשרתי ושדיברנו דיברנו איזה חצי שעה היה לי כיף לשמוע ממנה
אבל החלטתי שלא להתקשר אליה כי אני מרגיש שאני לא חשוב לה מספיק כדי שהיא תתקשר אלי(אני לא מצפה למשהו איתה פשוט אני רוצה להיות בקשר איתה כדי לא לאבד אותה לגמרי)
ומאז אנחנו לא מדברים חודש למרות שהיא אמרה "נדבר". חבר שלי אומר שיש בנות שמתביישות לדבר היא די ילדותית בל אני מרגיש שלא אכפת לה ממני ואני די פגוע מזה שזה נגמר ככה .
אני בטוח שאם אני ירים טלפון היא תענה לי ואם לא בטוח בטוח תחזור אלי. כמו בפעמים הקודמות אבל היא מצדה לא יוזמת. אני מרגיש שהיא רומזת לי "די כבר!1 היה משהו נגמר ותעזוב אותי"
בקיצור חפרתי הרבה זה קרה לפני הרבה זמן אני כבר משחורר עובד . אבל החיים שלי לא כמו חשבתי שיהיו שאני ישתחרר אלפעמים שיש לי רגעים לחשוב אני חושב עליה, לא היה שום זוגיות ביניינו אני בטוח שאני מרגיש אליה משהו וקשה לי להשתחרר ממנה.
כולם אומרים לי תכיר בחרה אחרת, אבל נהיה מציאותיים אני ביישן קשה לי אם אנשים חדשים אני לא מסוגל להתחיל אם בחורה כי פשוט זה לא אני.ואני אפילו לא יודע איך אני והיא התחלנו את זה. ו
אני מבולבל רוצה תשובות אני לא מאמין שאני אומר את זה אני מתגעגע לצבא לתקופות שהייתי חוזר מהפלגה והייתי הולך אליה למשרד. החיים החדשים שלי דיי משעמים עבודה בית חברים כבר לא כמו פעם איך מתחילים מחדש???? לדבר איתה או לא לדבר ולנסות לשכוח???
נ.ב מצטער אם קשה לקרוא אני אפילו לא יודע איך לתאר את סיפור המוזר הזה