קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חדשות] חדשות וספוילרים 06.12.2011.
    על ידי -Edge- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-12-2011, 20:29
  2. [חדשות] חדשות וספוילרים 04.12.2011.
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-12-2011, 20:17
  3. [חדשות] חדשות וספוילרים 04.11.2011
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-11-2011, 18:05
  4. [חדשות] חדשות וספוילרים 31.10.2011
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-10-2011, 21:25
  5. [חדשות] חדשות וספוילרים 28.10.2011.
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-10-2011, 16:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חדשות וספוילרים 23.11.2011.

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספוילרים 23.11.2011.

שלום חברים יקרים.

מה לא ראינו בSVS
    -בקרב החושך לפני SVS סנטינו מארלה ניצח את ג'ינדר מאהאל. נאמר שבמהלך הקרב כל מה שאפשר היה לשמוע היה צ'אנטים של "We Want Ryder".
    -אמא של דה רוק ובטי סקאאלנד, אלמנתו של מתאבק העבר ארנולד סקאאלנד היו בשורה הראשונה, גם מישל בידל מערוץ ESPN, ג'ודה פרילנדר מ30 רוק, שדרן הMMA אריאל הלוואני ואבא של זאק ריידר היו בקהל.
    -מיק פולי וג'ימי הארט היו בבאקסטייג'.
    -באולם היו 16,749 איש.

תגובות של מתאבקים אחרי SVS:
    הנה כמה פרסומים של מתאבקים בטוויטר אחרי SVS:
    קופי קינגסטון: "כרגיל, MSG היה אדיר. ההרגשה אף פעם לא מתיישנת. תודה על כל המחמאות על הבגד דרך אגב! מחר נעשה את זה שוב!"
    בת' פינקס: "אני אתן לאיב את הקרדיט שלה... הייתי חייבת להשמיד אותה כי היא פשוט לא וויתרה.. אבל מחר יום חדש... ואיב. את תבכי."
    איב טורס: "זה היה כבוד להתחרות בגארדן הערב. תודה NYC. ותודה בת' פינקס על כך שהזכרת לי כמה אני רוצה את מה שיש לך."
    וויד בארט: "שוב, אני הוכחתי מנהיגות ויכולות זירה עליונים הערב. ה#בארט בארז' היא אמיתית. שום אסירים. שום וויכוחים."
    דה רוק: "אתמול בSVS, טים ברינג איט פיצצו את הגארדן וחישמלו את העולם. גאה בכם. #BootsToAsses"
    זאק ריידר: "תודה NYC...תודה ברוסקיס...... #RyderRevolution"
    לאחר מכן, ריידר פרסם שהוא שבר את שיא מכירת המרצ'נדייז שלו בPPV .

למי הWWE הציעו לחזור בSVS?
    JBL פרסם בטוויטר שהWWE יצרו איתו קשר בנוגע להופעה בSVS, אך הוא סירב.
    "לא בSVS ולא צופה-מאוחר מידי בשבילי. לפני 15 שנה בדביוט שלי בSVS טים וויט ספר אותי בחוץ בטעות! פאשלה ענקית! זה היה הפוש הגדול שלי והוא ספר 3 בטעות, זאת הייתה הפעם הראשונה שהשתמשו באוזניות ומישהו היה באוזן שלו. הרג את הפוש שלי "
    "אני לא צופה כי זה מאוחר מידי בשבילי-התעוררתי מוקדם בבוקר, זמן טי בברמודה (?). נשאלתי על ידי הWWE אם אני פנוי, אבל אני לא. #גולף"

ועוד על JBL...
    בראדשו היה ידוע בהתנהגותו הלא ממש נחמדה כלפי מתאבקים בתקופה שלו בWWE, ונראה שהוא לא ממש סיים עם זה לאחר שהוא יצא בטוויטר על מתאבק העבר מארק מרו.
    "אם ג'וני B באד היה מסריח זה היה שיפור!" רשם לייפילד "מרו לגמרי מסריח כמתאבק וכבן אדם. מצטער בפני המעריצים שלו."
    "מצטער, לא יכול לתאר ב140 תווים למה מרו הוא חתיכת חרא. אף אחד שהכיר אותו לא תומך בו-זה צריך להראות לכם משהו."
    ולפני שאתם מגנים על מרו, כדאי שתדעו שהוא לא אחד שעשה טוב לעסק, כשלאחר טרגדיית בנואה ב2007 הוא הופיע במספר תוכניות של חדשות ולא בדיוק תמך בWWE ובעסק. המילים שלו הובילו לתגובות ממתאבקים כמו מר אנדרסון שכינה אותו "טיפש" ו"ממזר מטופש" ומפינלי שאמר ש"אין למרו קשר לעסק.

פציעה בSVS
    סין קארה באמת נפצע במהלך קרב הקבוצות בSVS ויעדר במשך 6-9 חודשים. קארה לא היה מסוגל להמשיך בקרב ולכן הודח.
    ועכשיו הכותבים בטח מחפשים איזה לוצ'אדור שיחליף אותו...

קולט קאבנה-טרנדינג בטוויטר
    השם של קולט קאבנה היה טרנד בטוויטר בזמן SVS בגלל סרטון שהWWE פרסמו ביוטיוב לפני הקרב של דל ריו ופאנק. פאנק אומר שהוא יזכה בתואר ומסיים את הסרטון כשאומר "מה קורה קולט קאבנה?"

קול-פאנק-לא נגמר?
    הסטוריליין של מייקל קול וCM פאנק צפוי להמשך לתקופה מסויימת. כמו שראיתם, קול היה עם הגבס על היד בSVS עקב התקיפה של פאנק בRAW של שבוע שעבר.

החוזה של ג'ון מוריסון
    כמו שכולם כבר בטח יודעים, החוזה של מוריסון מתקרב לסיומו ובינתיים לא ידוע האם הוא יאריך אותו או לא. אבל עכשיו מתגלה שהחוזה בעצם הסתיים כבר, ומוריסון חתם על הארכה קצרה עד סוף החודש. ההופעה האחרונה שלו אם הוא לא יאריך את החוזה צפויה להתקיים בRAW של השבוע הבא מקולומביה, צפון קרוליינה.
    נאמר שהרגשות של מוריסון לWWE הם מדוכדכים, "הלב שלו שבור" מדווח מקור שמקורב אליו.

פאנק מדבר על דה רוק
    CM פאנק התראיין לעיתון "ניו יורק דיילי" ובין היתר דיבר על דה רוק, והוא לא היה ממש נחמד כלפיו:"אתם יודעים, העניין הוא שכשהוא לא בסביבה. הוא לא בסביבה. זה לא מעלה את המורל כשהבחור יוצא מהלימוזינה שלו לחדר ההלבשה ומחדר ההלבשה לזירה. הוא מאוד הוליוודי." אמר פאנק.
    כשנשאל האם דה רוק באמת חזר לWWE פאנק אמר:
    "הוא חזר, הוא עשה את RAW אחרי. אמר שהוא לא יעזוב יותר. והפעם הבאה שראינו אותו הייתה אחרי חודש. כן, זה מציק לי. שלום קטן היה יכול להיות נחמד. הוא היה יכול לעבור עם בני הלוויה שלו."
    -יש פה חלק שלא בדיוק הבנתי שבו הוא אומר שיש לו את התלונות שלו לסינה אבל הוא מנסה להגיד לו את זה כל יום.-
    כשנשאל האם הוא חושב שדה רוק הוא "דיווה" פאנק אמר:
    "אני לא יכול להגיד את זה. לפחות הדיוות אומרות היי כשהן פוגשות אותי במסדרון."

אז... מה עם ברודוס קליי
    ברודוס קליי היה אמור לערוך את הדביוט שלו בRAW של השבוע, אך זה שוב לא קרה-שבוע שלישי ברצף.
    גם הכוכב האורח, שהיה אמור להיות מישהו בשם ג'ונה היל לא הופיע בRAW למרות שהודיעו על כך בשבוע שעבר.
    הסיבה לכך היא ככל הנראה חוסר זמן מסך, גם האתגר של מייקל קול לJR נדחה במשך שבועיים מאותה סיבה. זה מראה כמה שהכותבים של הWWE הם חכמים, מתכננים הכל לתווך הרחוק ויודעים כמה זמן מסך כדאי לתת לכל סגמנט בתוכנית, בראבו!

מה לא ראינו בRAW+קרבות שהוקלטו לסופרסטארס
    בקרב החושך לפני RAW אפיקו ופרימו ניצחו את טייטוס אוניל ופרסי וואטסון. רוזה מנדס הייתה לצידם של אפיקו ופרימו.
    קרב החושך אחרי RAW היה קרב 3 על 3 בין רנדי אורטון, ביג שואו וג'ון סינה לבין מיז, ג'ק סוואגר ודולף זיגלר. סינה הוריד את מיז בתחילת הקרב עם אגרוף (WTF?! מה הם מנסים להראות פה?!), ג'ק סוואגר נכנס לזירה וקיבל את הWMD מביג שואו ואז AA מסינה. אורטון הצמיד את זיגלר לניצחון אחרי הRKO.
    הקרבות שהוקלטו לסופרסטארס הם:
    דרו מקנטייר נגד טד דיביאסי
    אלכס ריילי נגד מייקל מגילקטי

דיווה חוזרת לזירה
    ליילה צפויה לחזור לזירה מהפציעה שלה בקרוב. היא הייתה בצ'אט באתר של הWWE במהלך RAW וזכתה בסקר שהיה במהלך הצ'אט בו נשאלו המעריצים "מי הבאה שצריכה להתמודד מול בת' פינקס על האליפות?"

מה JR חושב שמתאבקים צעירים צריכים?
    JR פרסם בטוויטר את ההודעה הבאה:
    "פאנק-זיגלר היה אחד הקרבות הטובים בRAW בזמן האחרון. מתאבקי WWE צעירים צריכים להיות יותר רעבים/אגרסיביים. יותר מידי מתאבקים צעירים שיכולים להתקדם לא אגרסיביים מספיק בגישה שלהם. הWWE צריכה גלגלים חורקים."

קווין נאש מוסר מארועים?
    השם של קווין נאש הוסר מפרסומים להאוס שואוס בתקופה הקרובה, גם מהטור ביפן בשבוע הבא

סרטונים
    פרק 6 של התוכנית של טומי דרימר ביוטיוב:

הסרטון האחרון של הNAO
    http://blip.tv/newageoutlaws/the-oudk-episode-9-5758498

פרק 23 בתוכנית של קולט קאבנה "לכותבים אין כלום בשבילך" (ממליץ לראות את כל הפרקים של זה):

יום טוב חברים יקרים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

תודה על החדשות

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

תודה על החדשות

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני לא מבין למה לא נותנים לקווין נאש קרבות בשביל שיתחיל לבנות את עצמו כמו שצריך, מאז שהוא בא זה היה רק דיבורים והפרעות בקרבות ותקיפות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,185 | הודעות: 8,200,778 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect