חדשות WWE :
- מדווחים שמאז רסלמניה האחרונה אנדרטייקר מלבד ההחלמה הרגילה שלו עבר בנוסף עוד 2 ניתוחים , אחד בכתף ואחד בבירך , כרגע ההחלמה שלו עומד בלו"ז של הWWE ויש תוכניות לתת לו קרב ברסלמניה 28 ולא סתם קרב אלא שזה יהיה המיין אבנט המשני לרוק-סינה.
- אם אתם מצפים לראות בקרוב את ג'ריקו בחזרה אז לצערנו זה לא יקרה בקרוב (אם בכלל) , כרגע יש הרבה דברים בין ג'ריקו לWWE שמפריעים על חתימה לחוזה חדש כמו שג'ריקו רוצה חוזה עם לו"ז קל כדי שיוכל להתעסק בעוד דברים לעומת הWWE שרוצים אותו חזרה בלו"ז מלא , בנוסף ג'ריקו לא רוצה שהWWE יקבלו אחוזים מפרוייקטים אחרים שהוא עלול להשתתף כאשר וינס מקמהן כועס על זה מכיוון שהוא טוען שהWWE עשו אותו כוכב וצריכים לקבל כסף על דברים שג'ריקו השיג בגלל שהיה בWWE , מלבד זאת בWWE יש כעס קטן על ג'ריקו מכיוון שהWWE קיבלו כסף מחברת הטלוויזיה NBC UNIVERSAL כדי לשדר בערוצים שלה את RAW וSD וג'ריקו בתקופה שהיה תחת חוזה בWWE הופיע גם בתוכנית "רוקדים עם כוכבים" וגם כן היה המנחה של שעשועון הטלוויזיה DOWNFALL שכאמור שניהם שודרו ברשת המתחרה של הNBC.
- הWWE מבקשים מאלוף ארה"ב דולף זיגלר לשנות את השם של הטוויטר שלו שכרגע מכונה @HEELZIGLER מכיוון שהWWE לא רוצים שמילים כמו פייס או היל יהיו חלק מהטוויטרים של המתאבקים , מדווח גם כן שוינס מקמהן ביקש מעוד מספר מתאבקים לשנות את שם הטוויטר שלהם אבל עדיין לא ידוע במי מדובר.
- כפי שידוע ביום שני הקרוב בRAW יהיה ככל הנראה הקרב האחרון של ג'ון מוריסון בWWE ששבוע הבא נגמר לו החוזה , כרגע לא ידוע מה יהיה איתו שמדווח שTNA רוצים להביא אותו ואת מלינה כזוג אליהם , כרגע לא ידוע אם הדבר הזה יקרה מכיוון שמוריסון עלול אפילו לקחת הפסקה של מספר חודשים מהאבקות מכיוון שלאחרונה הוא סובל מלא מעט כאבי גב וצוואר כרגע מדווחים שמוריסון גם כן עלול לפרוש מהאבקות לגמרי שהוא מסתכל על כיוון של עיסוקים אחרים מעבר להאבקות.
- CM פאנק התראיין לאתר ESPN כדי לקדם את המשחק החדש WWE '12 כאשר פאנק דיבר בעיקר על 2 דברים , הראשון הוא האפשרות לעשות קרב מול אוסטין ברסלמניה ועל זה הוא אמר (אני ארשום בקצרה) : "זה תלוי בסטיב , אבל זה בטוח לא יהיה השנה , אם אוסטין יחזור הוא צריך להיות במיין אבנט של רסלמניה אבל אנחנו יודעים שזה לא יקרה השנה כי זה השנה זה יהיה הספוט של דווין , אני חושב שדווין יעלב טיפה אם סטיב יקח לו את הספוט ככה שאני בטוח שזה לא יקרה השנה אבל אולי שנה הבאה , אין לדעת... אני לא רוצה להגיד שקרב מול אוסטין זאת המטרה שלי אבל זה בהחלט יכול להיות משהו מתאגר וכיפי לעשות , אני חושב שאוסטין היה העובד הכי טוב במשך הרבה , הרבה , הרבה , הרבה שנים וזה עוד לפני שהוא היה סטון קולד , סטאנינג סטיב אוסטין היה מדהים מבחינתי" , הדבר השני עליו פאנק דיבר זאת רסלמניה הקרובה כששאלו אותו מי יהיה היריב שלו ופאנק ענה : "אז נגד מי אני יהיה ברסלמניה ? אני לא יודע , פונים אליי הרבה אנשים ואומרים לי 'אתה צריך להתאבק מול אנדרטייקר' אני אשמח לעשות את זה וזה עלול להיות גדול שהוא אחד האנשים שאני הכי אוהב לעבוד איתם , אני גם כן מקבל תגובות 'זה יהיה אתה נגד ג'ריקו נכון ?' אבל כמו שאתה יודעים ג'ריקו לא עובד כאן כרגע , ברור שהוא עלול לחזור ממחר ועד רסלמניה אבל אין לדעת מה יהיה."
- לפי דיווח מהאתר SUPERLUCHAS , מתאבק הWWE סין קארה עבר אתמול ביוסטון ניתוח בברך (הפציעה שהוא חטף בSS) ואמור לחזור לזירה עוד חצי שנה בערך.
- מתאבק NXT עונה 1 וחבר הנקסוס לשעבר סקיפ שייפילד הוסר מעמוד הרוסטר של הWWE , כרגע זה לא אומר שהוא עומד להיות מפוטר אלא כרגע הWWE מחפשים רעיונות איך להחזיר אותו , איפה ואולי לשנות לו שם וגימיק.
- הWWE החתימו את ג'וני גרקו , מפיק שזכה בעבר בפרס אמי וידוע בעיקר על עבודתו על קבוצת הNBA הקליבלנד קבלירס.
חדשות TNA :
- TNA מדווחים שהם החלו טורניר של 8 מתאבקים אשר יקרה "טורניר המקסימום אימפקט" אשר ישודר כל יום רביעי בתוכניות האקספולז'ן עד אשר ישאר מתאבק אחד , המתאבק שיזכה בטורניר יקבל קרב אליפות נגד אלוף העולם של TNA (כרגע זהו בובי רוד) באחד משלושת המופעים של TNA במקסימום אימפקט טור באנגליה , או זה שיהיה בנוטינגהאם (26 לינואר) , או זה שיהיה במנצ'סטר (27 לינואר) או זה שאני יהיה בו באיצטדיון וומבלי בלונדון (28 לינואר) , כרגע נחשפו 4 מתאבקים שיופיעו בטורניר הזה והם מגנוס , אריק יאנג , קאזריאן וכריסטופר דניאלס.
- עוד מתאבקים שצפויים להגיע בינואר לאנגליה כחלק מהטור השנתי באנגליה הם סטינג , קורט אנגל , בובי רוד , RVD , מר. אנדרסון , AJ סטיילס , וולוט סקיי , מיקי ג'יימס , גייל קים , בולי ריי , סמואה ג'ו , ג'יימס סטורם , מאט מורגן , קרימסון , גאנר ומקסיקן אמריקה.
- גייל קים התראיינה לעיתון הסאן באנגליה כאשר על ההיל טרן שלה אמרה "החצי הראשון של הקריירה שלי הייתי הילית , אח"כ עשיתי פייס טרן ונשארתי פייסית במשך 5,6 שנים , בהאבקות תמיד צריך לרענן את הדמות שלך כדי לא להשאר יבשה , וינס רוסו בא אליי עם הרעיון והייתי על אותו גל איתו אז החלטתי על זה".
- ג'סי ניל צפוי בזמן הקרוב לעזוב את TNA , בעקבות השיתוף הפעולה החדש שנחתם בין TNA לבין ביה"ס לפיתוח לשעבר של הWWE הOVW הלכו בTNA למתאבקי הרוסטר שלא מופיעים באופן קבוע בתוכניות TV (ביניהם ג'סי ניל) וביקשו מהם לעבור לאזור קנטקי כדי להיות קרובים לOVW , ג'סי ניל סירב באופן חד משמעי לזה ולכן ככל הנראה ניל בדרכו החוצה.
חדשות שאר העולם :
- חבר היכל התהילה של הWWE סטון קולד סטיב אוסטין הולך לככב בקרוב בסרט פעולה חדש לצידו של סטיבן סיגל
- מתאבק הWWE וWCW לשעבר שון הייר (המוכר בתור שון אוהייר) נעצר ביום רביעי בג'ורג'יה על תקיפה , סכום הערבות שנקבע לשחררו עומד על 1850 דולר
- ביסון סמית' , מתאבק שהיה מוכר בעיקר על כך שהיה חלק מארגון ההיאבקות היפני NOAH ואף עבר תקופה קצרה בROH נפטר ביום שני האחרון בסאן חואן בפורטו ריקו מהתקף לב מסיבי... יהיה זכרו ברוך.
- דיוות הWWE לשעבר מאריס הולכת לפתוח ליין של בגדים אופנתיים כאשר הוא יהיה THE HOUSE OF MARYSE , הצפי זה שהמקום יפתח לקראת הקיץ הקרוב.

ציטוט ההודעה