קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות חמות....
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 04:29
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  3. שתי חתימות חדשות... לא כל כך משהו כמעט בלי השקעה
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:00
  4. חדשות מהNBA =] קצת עידכונים
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:30
  5. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

חדשות 30.11.11

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות 30.11.11

חדשות WWE :

- הWWE מדווחים רשמית בטוויטר שלהם שמחר RAW תפתח עם הופעה של חבר היכל התהילה רואדי רודי פייפר כאשר יגיש את הפייפר'ס פיט כשהאורח שלו יהיה ג'ון סינה

- כל מי שרצה לדמיין אי פעם איך ג'ון סינה יראה אם הוא יהיה קירח אז מוזמן לראות תמונה "קצת" ישנה שלו ולהנות מזה בקישור הבא http://nodq.com/images/cenabald.jpg

- אחד מאתרי החדשות אשר ממנו אני מביא חדשות עשה סיכום על ג'ון מוריסון (אשר ביום שלישי נגמר לו החוזה עם הWWE והוא יעזוב את החברה) והתקופה שלו בWWE ואלו הם המספרים שלו : מוריסון היה בWWE 8 שנים בהם היה פעם 1 אלוף הECW , את אליפות הזוגות הוא לקח 5 פעמים (פעמיים עם המיז ו3 פעמים עם ג'ואי מרקורי כחלק מMNM) , הוא זכה 3 פעמים גם כן באליפות הבין יבשתית , הוא זכה ב2 תארי סלאמי , אחד עם הטאג טים הכי טוב של 2008 עם המיז ועוד פעם אחת על תוכנית האירוח הכי טובה ב2008 (הדירט שיט עם המיז) , ב8 שנים האלו מוריסון הופיעו ב53 PPV'S שונים כש9 קרבות מתוכם היו המיין אבנט ועוד פעמיים הוא היה בקרבות בPPV בתור מנג'ר , הוא הופיע 123 פעמים בRAW כשמתוכם 20 פעמים היו המיין אבנט , בסמאקדאון הוא הופיע 125 כש12 פעמים היו מיין אבנט , הוא הופיע ב2006 עד 2010 כל שעה במופע טריביוט טו דה טרופס (מופע הצדעה למען חיילי ארה"ב) , 65 קרבות בECW כשמתוכם 28 מיין אבנטים , 12 קרבות בסופרסטארס , 3 קרבות בNXT ו4 קרבות בHEAT

- הWWE העלו אתר לאוהדים שמחכים לרשת של הWWE כאשר האתר מכיל שעון שעושה ספירה לאחור למתי הרשת שלהם תעלה לשידור בTV כאשר התאריך שנבחר לספירה לאחור הוא ה1 לאפריל 2012 (אותו יום של רסלמניה 28)

- מיק פולי כתב בטוויטר שלו את דעתו על זאק ריידר כאשר אמר : "אני ממש נהנה להיות עד לעלייה של זאק ריידר , זה מזכיר לי את העלייה ב1994 בECW של מייקי וויפרק (מאמן ההאבקות של זאק ריידר דרך אגב).

- ביג שואו התראיין כדי לקדם את RAW של מחר כאשר הוא נשאל על השם זירה שלו ביג שואו הוא ענה : "זה כמו כל כינוי שאתה מקבל כילד , בהתחלה אתה ממש לא אוהב את זה אבל ככל שזה הולך וממשיך אתה מתרגל יותר ויותר לזה , כיום אני לא יכול לחשוב על להקרא בשום שם אחר , אני הוא הביג שואו.

- יש כרגע דיבורים בין הבוקרים והכותבים של הWWE ששוקלים לעשות פייס טרן לאלוף העולם במשקל כבד מארק הנרי , מקורות מדוויחים שזה עלול לקרות מהר יותר ממה שחושבים.

- למי שמצפה בסמאקדאון של יום שישי הקרוב לראות מתאבקים מRAW , אל תצפו שזה יקרה , ביום שלישי בבוקר רוב הרוסטר של RAW יעלו על מטוס ליפן שהWWE טסים לתקופה קצרה ליפן בשביל טור קצר ביפן.

- למי שהתעניין בסקיפ שייפילד אז אתמול בעמוד הפייסבוק שלו הוא תויג ע"י מעריץ שפגש אותו החודש בחנות מכוניות בפלורידה , אותו מעריץ גם כן אמר ששייפילד אמר לו שהוא בקרוב הולך לחזור להופיע בWWE תחת השם רייבאק.

- ואם כבר ציינתי מקודם את סמאקדאון הקרוב , מי שינצח במיין אבנט בין הנרי לבריאן בקרב כלוב על אליפות העולם במשקל כבד יגן על אליפות העולם במשקל כבד בPPV TLC נגד הביג שואו

- בראיון שבוקר טי עשה (כנראה ישודר בסמאקדאון הקרוב גם כן) בוקר טי דיבר על כך שהוא לא הולך לחזור לזירה כדי להלחם בקודי רודס , בוקר מתעקש שהוא לא רוצה לחזור לזירה מכיוון שימי ההאבקות שלו מאחוריו והוא השלים עם זה והגיע הזמן לשים את הפוקוס על הדור החדש של הכוכבים... כמובן שזה הכל סטוריליין מכיוון שבוקר טי בקרוב הולך לחזור לזירה.

- הרשתות החברתיות בימים האחרונים התחיל להתמלאות במלחמה בין 2 דיוות WWE לשעבר המוכרות בתור תמי "סאני" סיץ' ואשלי מאסרו , זה התחיל כאשר 2 הדיוות היו באותו מקום להעניק חתימות לאוהדי האבקות כאשר סאני התחילה כשכתבה בפייסבוק שהיא חשה חוסר כבוד על ההתעלמות המלאה של אשלי ממנה כשהיא כתבה "אשלי מאסרו יכולה לנשק את תחת הHOF שלי , יותר מפעם אחת היא באה אליי והציגה את עצמה ויותר מפעם אחת היא באה לבושה כמו חשפנית" אשלי לא נשארה חייבת וכתבה בטוויטר שלה "רק כמה מילים אני רוצה לחלוק... כשהגעתי לWWE אני תמיד בירכתי כל מי שהגיע עם מלוא הכתוב והגעתי לנקודה שכל מה שעשיתי זה ללחוץ ידיים ולברך את כולם , עכשיו כשמישהי באה ומלכלכת עליי ועל חצי מרוסטר הדיוות ומתעצבנת שאני לא עשיתי אותו הדבר אחרי שהיא לכלכה עליי והחברות שלי היא מוזמנת ללכת לאכול עוד סנדוויץ' ולעוף הרחק ממני." (בעקרון זה ממשיך עוד ועוד אבל אשלי פשוט חפרה למוות ואין לי כח לתרגם הכל)

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

תודה על החדשות

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

תודה על החדשות חשבתי שבראיין כבר אלוף עולם חח,ומקווה לקרב משולש על אליפות העולם בTLC.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,111 | הודעות: 8,200,704 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect