FIFA 12 Ultimate Team - FAQ
שאלות בסיסיות
שאלה: מה זה -Ultimate Team?
תשובה: זה משחק שבו אתה מקבל חבילת קלפים של שחקנים עם אוברול (בהתחלה שחקנים לא מוכרים )
ואז אתה מתחיל לשחק באונליין-בסינגל נגד המחשב
ואם אתה מנצח וזה אתה מרוויח נק' שאם ה נק' האלה אתה קונה שחקנים טובים יותר ווככה לאט לאט מתחרה עם אנשים אחרים בעולם עם סגל חזק כמו מנג'ר מוד כזה אבל הרבה יותר טוב
מוד קטלני תריצו חיפוש ביוטיוב תראה תוצאות שלו ואז תבינו יותר ..
שאלה: איך אני מוחק את הקבוצה שלי ב-Ultimate Team?
תשובה: נכנסים ל-Help ובוחרים ב-Delete Club.
שאלה: איך אני מחדש חוזה?
תשובה: Trade -> Search -> Development Search -> Type = Contracts.
תקנה את החוזה וב-Squad תעשה Appy Consumables לשחקן שאתה צריך לחדש לו את החוזה.
שאלה: איך אני משנה סמל\מדים?
תשובה: Club -> חפשו אם כתוב בליגה Kit = 1 בשביל המדים או Badge = 1 בשביל הסמל.
תתחילו לדפדף עד שתמצאו באיזה קבוצה בדיוק נמצא הסמל\המדים שלכם, תלחצו עליהם ואז תעשו Turn to Active.
שאלה: איזה Packs משתלם לי לקנות?
תשובה: הכי משתלם כמובן זה לקנות Gold Packs, אבל הבעיה היא שהם עולים הרבה כסף.
אם אין לכם כסף, אל תתייאשו ותמישכו לחסוך, כי Bronze ו-Silver Packs מאוד לא משתלמים לקנייה, וכמעט אף אחד לא קונה Bronze, אבל מעט קונים Silver.
שאלה: מה זה Chemistry ומה זה עוזר לי ולקבוצה שלי?
תשובה: Chemistry (או בעברית כימיה) זה החיבור שבין השחקנים.
כימיה עוזרת לשחקנים לתפקד טוב יותר אחד עם השני, שחקנים בלי כימיה לא ישחקו מסודר ולא באותו הראש, כמו שאומרים.
כימיה מתפתחת בין שחקנים בתנאים הבאים: השחקנים מאותה קבוצה\מאותה ליגה\מאותה מדינה. כימיה משתפרת אם השחקנים שקניתם מתאימים ל-Formation של הקבוצה.
שאלה: איזה Formation (מערך) הכי עדיף?
תשובה: אני אישית מעדיף מערכים כמו 4-4-2 או 4-2-2-2 או 4-1-2-1-2 או 4-3-3. יש מערכים שהם גם לא רעים, כמו 4-2-3-1 או 4-3-2-1 שהם זולים יותר.
שימו לב! לכל מערך יש צורה שונה שבה שחקנים מייצרים כימיה, כי אז הם קשורים אחד לשני בצורה אחרת.
בנוסף לכך, שימו לב שאתם קונים שחקנים\מאמן שמתאימים למערך של הקבוצה, אחרת הם יתפקדו פחות טוב והכימיה פחות טובה לעומת כימיה של שחקן שמתאים לו המערך.

ספוילר: 
ציטוט ההודעה

(אני מכור למשחק הזה !