קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתר]עם סרטים חובה להכנס אתם תמותו מצחוק!!!
    על ידי AvivChoen בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 16:12
  2. סתם בשביל להעיר ת'מקום (: זרקו שורות
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 86
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 14:08
  3. סתם שתדעו...אין יותר IPB בחינם :|
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 00:06
  4. סתם שאלה, מי שנימצא באטרף Guides, מה יוצא לו מזה?|:
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 07:49
  5. מתי תמותו ?
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 01:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

סתם כי תמותו מצחוק

ברירת מחדל סתם כי תמותו מצחוק

אז כמובן הבית ספר משעמם רצח....... אבל זה לא העניין, העניין הוא הטאבו שעושים על סקס בחברה המערבית ב-מ-י-ו-ח-ד בבית ספר.

בתכלס למה מחנכים אותנו להתבייש בגוף שלנו? בסקס? אז אמרתי יאלה ננסה לשבור את הטאבו הזה....

התחלתי לשאול כל בחורה שנייה שאני רואה בבית ספר אם היא רוצה להזדיין איתי-פתאום זה הפך לשיחת היום [לפחות ממה שאומרים לי אנשים כי איתי הם לא מדברים עלזה חחחח]-דרך אגב לא שמעתי "לא" ולו פעם אחת.

הדבר השני שעשיתי זה התפשטתי בכיתה [לא כשהייתה מורה בכיתה אלא רק איזה כמה בחורות וכמה חברים שלי]-זה היה ככה מקרה חד פעמי וגם זה הפך לנושא די מדובר בקרב בנות....... אבל חכו עוד לא הגעתי לשורת המחץ

חודשיים אחרי זה היועצת שמעה כמה ילדות מדברות על זה ואמרה לי שאם אני ימשיך ככה אני יגיע למוסד סגור ואני צריך ללכת לפסיכיאטר שירשום שאני בריא נפשית ולא מסוכן לציבור [החזקתי את עצמי מלא לצחוק]. עכשיו שמעו את האבסורד, סקס זה יותר טאבו מאלימות בבית ספר! תלך מכות אולי יגידו לך מילה שתיים יזמינו הורים במקרה הכי גרוע, ואם כבר שברתה למישהו איזה עצם אז גם תקבל השעיה לכמה ימים-אבל לשלוח אותו לטיפול בקשר לאלימות או למוסד סגור? מה פתאוםםםםםםםםםםםםםם
    לעומת זאת תראה את הזין שלך בציבור, וישר תהפוך לחולה בראש ואתה כבר בדרך למוסד סגור, הרי ברורררררררררררר שעירום וסקס זה הרבה יותר גרוע מאלימות.

נגיד תוכניות ילדים בערוץ הילדים, 80% מהן מבוססות על אלימות ורצח[תוכניות מזמני כשאני צפיתי בערוץ]-דרגון בול זי[אלימות והורגים אחד את השני כל התוכנית], צבי הנינגה[הורגים אחד את השני כל התוכנית], פאוורריינגרס[מבוססת על אלימות נטו] ועוד מלא. אבל מה, להראות עירום או אקט מיני זה כמובן הרבההההההההההה יותר גרוע מלהראות אלימות לרצח, הרי ברור שסקס זה גרוע יותר מאלימות.

ממשיכים עם הTV, סרט אקשן הוליוודי ממוצע שמלא בסצנות אלימות מלאות דם, רצח, עינויים, דקירות ומה לא. אבל ברגע שמגיעים לחזה חשוף ישר מצנזרים אותו, ברגע שמגיעים לאקט מיני אף פעם לא מראים את הזין או הכוס, הרי זה כל כך הרבה יותר גרוע לראות זין מאשר לראות אדם שקטעו לו את היד או בן אדם שמפרפר למוות על הרצפה, הרי זה ברור שעירום וסקס זה הרבה יותר גרוע מאלימות ורצח.

החברה המערבית מקולקלת מיסודה.....

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אז כמובן הבית ספר משעמם רצח....... אבל זה לא העניין, העניין הוא הטאבו שעושים על סקס בחברה המערבית ב-מ-י-ו-ח-ד בבית ספר.

בתכלס למה מחנכים אותנו להתבייש בגוף שלנו? בסקס? אז אמרתי יאלה ננסה לשבור את הטאבו הזה....

התחלתי לשאול כל בחורה שנייה שאני רואה בבית ספר אם היא רוצה להזדיין איתי-פתאום זה הפך לשיחת היום [לפחות ממה שאומרים לי אנשים כי איתי הם לא מדברים עלזה חחחח]-דרך אגב לא שמעתי "לא" ולו פעם אחת.

הדבר השני שעשיתי זה התפשטתי בכיתה [לא כשהייתה מורה בכיתה אלא רק איזה כמה בחורות וכמה חברים שלי]-זה היה ככה מקרה חד פעמי וגם זה הפך לנושא די מדובר בקרב בנות....... אבל חכו עוד לא הגעתי לשורת המחץ

חודשיים אחרי זה היועצת שמעה כמה ילדות מדברות על זה ואמרה לי שאם אני ימשיך ככה אני יגיע למוסד סגור ואני צריך ללכת לפסיכיאטר שירשום שאני בריא נפשית ולא מסוכן לציבור [החזקתי את עצמי מלא לצחוק]. עכשיו שמעו את האבסורד, סקס זה יותר טאבו מאלימות בבית ספר! תלך מכות אולי יגידו לך מילה שתיים יזמינו הורים במקרה הכי גרוע, ואם כבר שברתה למישהו איזה עצם אז גם תקבל השעיה לכמה ימים-אבל לשלוח אותו לטיפול בקשר לאלימות או למוסד סגור? מה פתאוםםםםםםםםםםםםםם
    לעומת זאת תראה את הזין שלך בציבור, וישר תהפוך לחולה בראש ואתה כבר בדרך למוסד סגור, הרי ברורררררררררררר שעירום וסקס זה הרבה יותר גרוע מאלימות.

נגיד תוכניות ילדים בערוץ הילדים, 80% מהן מבוססות על אלימות ורצח[תוכניות מזמני כשאני צפיתי בערוץ]-דרגון בול זי[אלימות והורגים אחד את השני כל התוכנית], צבי הנינגה[הורגים אחד את השני כל התוכנית], פאוורריינגרס[מבוססת על אלימות נטו] ועוד מלא. אבל מה, להראות עירום או אקט מיני זה כמובן הרבההההההההההה יותר גרוע מלהראות אלימות לרצח, הרי ברור שסקס זה גרוע יותר מאלימות.

ממשיכים עם הTV, סרט אקשן הוליוודי ממוצע שמלא בסצנות אלימות מלאות דם, רצח, עינויים, דקירות ומה לא. אבל ברגע שמגיעים לחזה חשוף ישר מצנזרים אותו, ברגע שמגיעים לאקט מיני אף פעם לא מראים את הזין או הכוס, הרי זה כל כך הרבה יותר גרוע לראות זין מאשר לראות אדם שקטעו לו את היד או בן אדם שמפרפר למוות על הרצפה, הרי זה ברור שעירום וסקס זה הרבה יותר גרוע מאלימות ורצח.

החברה המערבית מקולקלת מיסודה.....

יש הרבה צדק בדבריך, אבל כשאתה מבקר את ה"חברה המערבית" אתה בעצם אומר שה"חברה המזרחית" פתוחה יותר בקטע הזה? כי שם זה עונש מוות ללא משפט.

זה עולם מקולקל, לא חברה כזו או אחרת.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

משתמש מכור האוואטר של DoctorApple
    שם פרטי
    תומר :) :)
    לייקים
    108
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    איך כתבת ריק?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,495,773 | הודעות: 8,196,365 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect