חברה שלי בתולה ואני והיא שכבנו עכשיו עשינו את זה אולי 3 דק' ולא ירד לה דם לא כלום.. אולי 3 דק' 2 וחצי הכנסתי לה וזהו.. וגם לא את כולו אולי רבע או חצי ממנו זהו.. (הייתי בלי קונדום) ולא יצא לי נוזל יש מצב היא בהיריון<?
חברה שלי בתולה ואני והיא שכבנו עכשיו עשינו את זה אולי 3 דק' ולא ירד לה דם לא כלום.. אולי 3 דק' 2 וחצי הכנסתי לה וזהו.. וגם לא את כולו אולי רבע או חצי ממנו זהו.. (הייתי בלי קונדום) ולא יצא לי נוזל יש מצב היא בהיריון<?
|
|
יש מצב אבל צריך לבדוק, ( ועם אפשר אז לקחת פוסטינור)
אין מצב שהיא בהריון אם לא גמרת. חברים, בשביל הריון צריך זרע + ביצית...
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
ואם בנוזל טרום השפיכה היה לו זרע שחש צ'אק נוריס?
אתה לא יכול להגיד את זה ככה, יש סיכוי, אבל מאוד מאוד מאוד קלוש.
בכל מקרה, פעם הבאה אל תעשו שטויות ותשתמשו באמצעי מניעה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 03-12-2011 בשעה 22:14.
עזוב אותך מלהכנס לתסביכים.
הסיכויים קלושים אבל למען הסר ספק לך איתה לסופר פארם ותרכשו בדיקת הריון.
יש דבר כזה טרום גמירה שזה לפני שאתה גוממר יוצא לך שפיך אז אל תקשיב לאף אחד לך תדע מה אפשרי למרות שהסיכוי קטן מאוד
סיכוי קטן, אבל עדיין סיכוי! לדעתי זו ממש חוסר אחריות לשכב בלי אמצעי מניעה ואם לא נוח לך קונדום משום מה אז חברה שלך יכולה לקחת גלולות, בכל מקרה אף פעם בלי אמצעי מניעה. פוסטינור זה לא משהו שבריא לגוף ואי אפשר לסמוך על זה כל הזמן.
מבחינה תאורתית, המצב אותו תיארת אכן יכול להביא להריון.
במידה ולא עברו 72 שעות אתה יכול לקנות פוסטינור, נכון שלא מומלץ אך עדיף על תינוק כמו כן פעם אחת לקחת פוסטינור לא יגרום לנזק.
כמובן שחשוב להבא להימנע ממצבים כאלה וכמובן לחשוב רק על מין מוגן, ככה לא יהיו סימני שאלה..
במידה ולא