פרומו ששודר אתמול בלילה שם רואים את קיין לובש את המסיכה.
פרומו ששודר אתמול בלילה שם רואים את קיין לובש את המסיכה.
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
|
|
ראיתי עכשיו ראו ולא שמתי לב לפרומו - מוזרדווקא הפעם יחסית ראיתי יותר (לא שזה אומר שהייתה תוכנית ממש טובה אלא טיפה יותר טובה).
נשמע רעיון די פתטי בהתחלה להחזיר אותו לגימיק הראשון שלו אבל נראה איך זה יתפתח.. מה שאני הכי שונא זה מתאבקים שלא נותנים לנו משהו חדש בזירה ולא מחדשים כלום כמו סינה - וזה מה שגורם בפעם הראשונה בהיסטוריה לטופ פייס להיות שונא על ידי הקהל ברמה כזאת. גם קופי קינגסטון ככה.
נראה לכם שהוא יחזור עם החליפה הישנה או שיהיה ללא חולצה כאופייני לו ב-6 שנים האחרונות?
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
נראה לי הוא יחזור ברויאל ראמבל עם המסיכה,החליפה אבל במקום שיער ארוך יהיה לו מגבת שחורה והוא יזכה בראמבל.
אם תשים לב תראה שרואים מתאבקים שם אז רואים 11 מתאבקים (מספר שיא ההדחות של קיין בראמבל).
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
נראה לי הוא יחזור ברויאל ראמבל עם המסיכה,החליפה אבל במקום שיער ארוך יהיה לו מגבת שחורה והוא יזכה בראמבל.
אם תשים לב תראה שרואים מתאבקים שם אז רואים 11 מתאבקים (מספר שיא ההדחות של קיין בראמבל).
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
אני גרוע ברמזים - לא שמתי לב חח
אני מקווה מאוד שהוא יחזור אבל לפי מה שהבנתי זה פשוט פרומו לאיזה סרט חדש שהוציאו ופירסמו באתר של WWE שזה על כל הקטעים של קיין במהלך התקופה עם המסכה..
אני מקווה שזה לא רק סרט ושהוא יחזור,צריך עוד קצת אקשן בRAW![]()
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
אתה יכול להראות לזה מקור מי האתר של WWE ?
או אתה מתכוון לזה http://www.wwe.com/superstars/smackd...d-history-kane
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 07-12-2011 בשעה 23:43.
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR