קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אור אני מבקש סליחה!
    על ידי אני זה motion בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-05-2008, 17:56
  2. חדשה| Music פעם ראשונה אני עובד אם אור
    על ידי Mr.Style בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-02-2008, 14:37
  3. שלום...אני חדש...אור[Oman] הביא אותי...:)
    על ידי Golden בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אני אור..

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ברירת מחדל אני אור..

ואני מכוער, כן כן.. אלוהים לא פסח עלי ביופי שממיס נשים =]
    אני לא גבוה, אני לא בלונדיני, ואין לי עיניים כחולות...

טוב אז מה אני כן, מטר 70 , שחום (אני יותר אוהב לקרוא לזה שזוף.. אבל שיהיה) , עם אף דומיננטי חח אם לקרוא לזה כך,
    אוזניים מקופלות, יש לי שיער ביצים (אני מניח שאתה מכירים את המושג.), יש לי את החצ'קונים השחורים האלה (אבל זה משהו שאפשר לטפל בו, אז אני הולך לקוסמטיקאית פעם ב4 חודשים)..

זהו זה, זה אשכול נטול אגו..
    דרך אגב פתחתי אותו אחד גם באלפא!

אני מכוער וזה לא מה שיעצור ממני לכבוש את העולם!!!

2. קישורים ממומנים

אנחנו אוהבים אותך אור =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    צחקתי בקולללל טוויסט בעלילה, סוף מפתיע!
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

תלמד משהו בחיים
    מה שלא עושה הטבע עושה ד"ר קליין
    תעשה ניתוח הצמדת אוזניים
    ואז תעשה ניתוח אף
    תתחיל להתאמן במכון כושר

והופ מאור מכוער הפכת לאור ממוצע -

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

איזה גבר!
    זאת הגישה שצריכה להיות לכולם.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 12-12-2011 בשעה 11:56. סיבה: שיהיה מושלם, כך עוד כמה חחח.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה

טוב אז מה אני כן, מטר 70 , שחום (אני יותר אוהב לקרוא לזה שזוף.. אבל שיהיה) , עם אף דומיננטי חח אם לקרוא לזה כך,
    אוזניים מקופלות, יש לי שיער ביצים (אני מניח שאתה מכירים את המושג.), יש לי את החצ'קונים השחורים האלה (אבל זה משהו שאפשר לטפל בו, אז אני הולך לקוסמטיקאית פעם ב4 חודשים)..

יש לי חבר שזה היה פתיח קבוע שלו, חצי בהומור חצי ברצינות. הוא היה ניגש לבחורה שלום אני ג'ק ספארו (שם בדוי) יש לי שיניים עקומות, אוזניים מצחיקות ובלה בלה בלה.. זה היה מאוד מעניין. רוב התגובות היו פרצי צחוק, או תגובות מגוננות כאלה (לא נכון אתה סתם מגזים..) הוא היה מגיע למצב שבחורה עושה לו רשימה של כל מה שטוב בו וככה בעצם מחדירה את זה לעצמה. זה היה מדהים.

הכל עניין של גישה.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

עוד שנייה אני מביא לך כדור בראש
    מה אתה אומר שאתה מכוער? אני ראיתי אותך ואתה לא מכוער כמו שאתה אומר זה רק החוסר ביטחון הזה שיש לך מדבר
    חלאס להיות טמבל אור אתה לא מכוער אל תהיה אדיוט בחייאת אתה נראה טוב וכן הייתי עושה אותך אם הייתה מביא את הווזלין

אמת אבל אחי אתה לא מכוער אל תהיה חסר ביטחון כי במקום להצליח אתה רק תכשל תאמין בעצמך

ומי שכתב תגובות מזלזלות ולא עוזרות שזה כולם אם אני לא טועה אז תדע לך שהם מתוסכלים ומבואסים על עצמם בדיוק כמוך ואם לא יותר
    אלו סתם ילדים מסכנים חסרי חיים אז אל תתרגש ואני לא אומר לך את זה כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב אני אומר את זה כי זה אמיתי

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    מה אתה אומר שאתה מכוער? אני ראיתי אותך ואתה לא מכוער כמו שאתה אומר זה רק החוסר ביטחון הזה שיש לך מדבר
    חלאס להיות טמבל אור אתה לא מכוער אל תהיה אדיוט בחייאת אתה נראה טוב וכן הייתי עושה אותך אם הייתה מביא את הווזלין

אמת אבל אחי אתה לא מכוער אל תהיה חסר ביטחון כי במקום להצליח אתה רק תכשל תאמין בעצמך

ומי שכתב תגובות מזלזלות ולא עוזרות שזה כולם אם אני לא טועה אז תדע לך שהם מתוסכלים ומבואסים על עצמם בדיוק כמוך ואם לא יותר
    אלו סתם ילדים מסכנים חסרי חיים אז אל תתרגש ואני לא אומר לך את זה כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב אני אומר את זה כי זה אמיתי
    להפך, זה לא החוסר ביטחון שמדבר

..זה פחות או יותר רק הטעם שלו בגברים =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ג'ובניק?

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

חח אל תדאג אחי, אין קשר לחוסר ביטחון אני מנסה להיפטר מכל טיפת אגו,
    ולהכניס אמונות חדשות לחיי בין היתר הוא שהיופי הוא לא פרמטר שתופס משהו..
    חוץ מזה, מה איתך? צריך להיפגש שוב..

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

חח אל תדאג אחי, אין קשר לחוסר ביטחון אני מנסה להיפטר מכל טיפת אגו,
    ולהכניס אמונות חדשות לחיי בין היתר הוא שהיופי הוא לא פרמטר שתופס משהו..
    חוץ מזה, מה איתך? צריך להיפגש שוב..
    אני יגיד לך את האמת
    יופי כן פרמטר שתופס משהו אבל זה רק נגיד תעבור ברחוב ובנות ידברו ויגידו שאתה חתיך זה שהבנות בשיכבה שלך יגידו שאתה חתיך
    שבנות בעבודה שלך ידברו עליך ויגידו שאתה חתיך שאתה בא להתחיל עם מישהי היא קודם סורקת אותך ואומרת שאתה חתיך ואתה אוטומטית מקבל ערך אבל אז שאתה פותח את הפה זה מה שחשוב
    האמת זה מה שאתה גורם לה להרגיש יעני אם תדבר איתה והיא תגלה שאתה טמבל /מניאק או מישהו לא מעניין או סתם מישהו שלא הייתה רוצה להכיר אז גם אם תהיה יהודה לוי אתה לא תצליח הכל זה בפנים אל תשכח פשוט אל תהיה AFC בשפה של הפיקאפ...
    בשביל זה הפיקאפ בהצלחה חויה

בכיף אחי רק שאין לי זמן אני כל השבוע בבסיס ויש לי כולה שעה בלילה חופש לפני השינה ככה שגם לדבר בקושי יש זמן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect