אני וחברה כבר כמעט 4 חודשים יחד והיא אמרה שהיא מוכנה לשכב (בשבילה זאת הפעם הראשונה) אבל היא אמרה שהיא רוצה שזה יהיה משהו מיוחד.. מה זה אומר לעזאזל?! היא מדברת על אווירה? מקום? מה?!
בבקשה תעזרו לי ><
אני וחברה כבר כמעט 4 חודשים יחד והיא אמרה שהיא מוכנה לשכב (בשבילה זאת הפעם הראשונה) אבל היא אמרה שהיא רוצה שזה יהיה משהו מיוחד.. מה זה אומר לעזאזל?! היא מדברת על אווירה? מקום? מה?!
בבקשה תעזרו לי ><
|
|
היא מתכוונת שזה יהיה רומנטי,לא ראית סרטים?לא ראית איך עושים את כל הבולשיט הזה?
הולכים לסרט אחר כך נרות בחדר וכל הבולשיט?יש מלא דוגמאות..
הסרטים היחידים שראיתי בקשר לזה זה פורנו חח רציני אחי אני הבנאדם הכי לא רומנטי שאני מכיר.. בגלל זה אני מבקש עזרה ><
תקנה לה כרטיס טיסה לקפריסין, באמצע הדרך תפתח ת'דלת של המטוס ותצנחו לים, שם תחכה לכם יכטה...
או שפשוט תשאל אותה מה לעזאזל היא מתכוונת?
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
סקייפ:saimon90901
iM Pr0 Cs_1.6
nick: Aa || EleCtR0`=>Pr0--->>>R.w (C) i love Cs
http://www.youtube.com/watch?v=CCoOKa1kSrc
היא בטח מצפה משהו מהסרטים...
כשתיהיו בדיוק 4 חודשים.. תעשה לה ארוחת ערב רומנטית (שאתה בישלת), אור נרות, מוסיקה רגועה...
ואז את ההמשך אני לא צריך לספר לך
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
היא לא יודעת מה היא רוצה, או שהיא פשוט מתביישת לספר ויצא מצב שזה לא מה שאתה חשבת ויצא קטע קצת מביש מבחינתה לפחות..
במקומך לא הייתי שואל אותה, למרות שמטבע האדם זה לקבל הוראות ולבצע, לפעמים גם להיות יצירתי זה נחמד ואפילו מועיל ואולי גם תיראה שזה יותר טוב מלבצע "הוראות".
הייתי אומר שתפעיל את הדמיון, יצירתיות, תחפש באינטרנט על רומנטיקה ודברים כאלה ותתחיל ליישם את זה בחייך הפרטיים.
בהצלחה (:
לשעבר 'Like