ברצוני לומר תודה לכולכם הקוראים אני מסיים את הקדנציה של פה במשך של חודשיים שלא הפסקתי לפרסם ולעדכן כרגע דיי נמאס לי אני קיבלתי מספיק סטירות ועכשיו זה הזמן לפרוש בסי . לא אפסיק לפרסם ולהעדכן אך לא במסגרת ניהול תודה רבה לאושרי שנתן לי להיות מנהל וגם למקס וגם לחברי הטוב מיכאל .
אני פורוש מהרבה סיבות וגם מכיוון שכעסו עלי על זה שאני לוקח אינפורמציה מאתרים אחרים וע"י הלשנה של אחד הקוראים ואני כועס על זה שבגלל פרסום כזה חטפתי הודעה נוזפת .
אני רוצה לומר לכם שהיה לי מאוד כיף לרשום לכם ולהעדכן אותכם אני ישאיר לכם את האוסף של האנימציות שהכין לי במיוחד AFX ותוכלו להצטרף ולהפוך לחלק אחד מהפורום הזה .
אין מבטיח שאני לא יעלם לגמרי ואני ימשיך להגיב ולהעדכן כמו עכשיו![]()
הפושע השבועי
השבוע, מתאבקת ה-WWE לשעבר, ליטה הצטרפה לרשימה המכובדת שכוללת מתאבקים כמו קורט אנגל ומאט הארדי.
אמש, ה-9 בדצמבר, ליטה נעצרה בג'ורג'יה כשהיא נוהגת במהירות גבוהה מאוד. השוטר שעצר אותה גילה כי לא רק שהיא נהגה על מהירות גבוהה, הרישיון שלה לא היה בתוקף.
נכון לרגע זה, ליטה עדיין במעצר, כשדמי השחרור עומדים על 2,200 דולר.
הנה המוג-שאט שלה:
http://www.wzronline.com/wp-content/...gger2011/1.jpg
חדשות WWE
ג'ון סינה נגד זאק ריידר?
מקור ב-WWE חושף כי ב-WWE יש תוכנית שזאק ריידר יעשה היל טרן בזמן הקרוב, ויכנס לפיוד נגד ג'ון סינה.
לא ברור עדיין אם הדבר הזה יקרה.
מה אתם אומרים, סינה נגד ריידר בראמבל?
כריס ג'ריקו מגיב לסרטוני שמקדמים את החזרה שלו
סרטוני המסתורין שמשודרים ב-RAW, כרגע מקדמים את החזרה של ג'ריקו, אבל ג'ריקו עצמו בכלל מכחיש כל קשר לחזרה.
ג'ריקו אמר שהוא לא צפה ב-RAW כבר חודש, ואין לו מושג מה זה הסרטונים האלה.
שקר או אמת?
אנגל שהוסר מסמאקדאון השבוע
בהקלטות של סמאקדאון, הולקט אנגל בו קייטלין עושה היל טרן, ומצטרפת לבת' פיניקס ולנטליה.
משום מה ה-WWE החליטו לא לשדר את האנגל הזה בתוכנית.
הנה קישור לאנגל:
תוכנית אירוח בערוץ של ה-WWE?
ה-WWE מתכננים לעשות תוכנית אירוח יומית בערוץ שלהם. בתוכנית יתארחו מתאבקים, שופטים ועוד. ב-WWE מקווים שגם כמה כוכבים גדולים כמו זמרים, שחקנים ועוד יתארחו מדי פעם בתוכנית. יש גם תוכנית לעשות תוכנית רדיו.
פרק 43 של Z! True Long Island Story
הנה קישור:
המיז אצל קונאן
הנה קטע חזק בו המיז הופיע בקונאן אובריין:
חדשות TNA
מתאבקת TNA מעורבת בתאונת דרכים
מתאבקת TNA, ברוק טסמקר, הייתה מעורבת בתאונת דרכים, נראה שהיא התנגשה ברכב אחר. נראה כי לא היו נפגעים בתאונה, וזו הייתה תאונה קלה. ברוק הגיבה בטוויטר על התאונה, ואמרה שהיא לא הייתה שיכורה, רק עייפה.
למי יש יום-הולדת?
היום קורט אנגל חוגג את יום-הולדתו ה-43.
מזל"ט.
חדשות נוספות
ג'ון מוריסון פונה למעריצים
ג'ון מוריסון העלה סרטון ליוטיוב, ונתן עדכון מצב:
הסרט הבא של הרוק...
הרוק צפוי להתחיל בקרוב בצילומים של סרטו הבא, שנקרא "Snitch".
בשונה מהסרטים האחרונים של הרוק, הסרט לא יהיה סרט אקשן, אלא סרט דרמה.
הרוק יגלם סוחר סמים שנכנס לכלא, ועושה עסקה בה הוא יעבוד בתור סוכן חשאי עבור המשטרה, וזאת כדי לעזור לבנו.

ציטוט ההודעה
תודה על הכל ואני לא מאמין שריידר יעשה היל טרן .....