לכל מי שקרא, הגיב, ביקר, יישם לעצמו בחיים או פירגן למשהו שאי פעם כתבתי בנושא - אתם הקהל יעד שלי, ובשבילכם כתבתי.
לכל מי שנכנס לפורום הזה גם כשאין בו כלום - כמו מקרר, רק בשביל לראות מה המצב - היה כיף לעבוד איתכם.
תודה לכל מי שהצחיק אותי עם תגובה חריפה ליציאה דבילית, לכל מי שנתן לקישור כל פעם שמישהו שאל שאלה שכבר ענו עליה,
ובסכ"ה לכל מי שנתן את הדקה מעצמו במקום רק לשאול שאלה ולקבל תשובה.
אני כבר לא אמשיך לנהל את הקטגוריה, ובכנות לא נדמה לי שאני גם אהיה פה להגיב יותר מידי, למרות שאני אשמח
לענות על שאלות אם ייצא. הסיבות שונות ומגוונות, אבל תכלס הסיבה האמיתית היא שאין לי זמן, או זמן מיותר בכל אופן.
אני מקווה שגם בלעדי תמשיכו להתעניין ולכתוב על אומנות הפיתוי, הנושא באמת מעניין, ומי מכם שייקח אפילו טיפה מהתאוריה וינסה
להשתמש בה בחיי היום יום שלו, ירוויח גם כישרון שאני באופן אישי חושב שהוא שימושי, וגם חוויות מפה ועד הודעה חדשה,
ואת זה אני יכול לחתום. (על י3 יבשות, 7 ארצות ו3 שפות שונות).
למי שירצה ללמוד עוד או לא חושב שהוא יכול לבד ליישם את התאוריה בשטח, הייתי ממליץ לקחת קורס בתשלום - כן כן, קורס בתשלום,
בסופו של יום, גם אם את כל התאוריה תוכל ללמוד לבד, תמיד טוב שיש מישהו שיודע לתת לך בעיטה בתחת ולתת לך תנופה. בסופו של יום,
אף אחד מהקורסים לא המציא משהו חדשני שאף אחד לא ראה במקום אחר בעולם - ובמינימום, כולם יצליחו לדאוג שתיהיה "בסדר" עם בנות.
אז לא תזיין כמו כוכב רוק, אבל לפחות לא תעשה ביד עד שינשור לך הזין, או שתסתפק במישהי שאתה לא באמת רוצה. אין דבר יותר נורא
מלהרגיש שאתה עם מישהי כי אתה לא יכול להשיג מישהי שמתאימה לך יותר. הא כן, ובעברית - במקום לשבור את השיניים ולנסות לתרגם מושגים מאנגלית.
בהצלחה לכולם, למי שרוצה לנסות לתפוס אותי במסנג'ר (אין סיכוי כ-ז-ה גדול, אבל..) ins.dror@gmail.com .

ציטוט ההודעה