היי כולם , אני יניב בן 17
דיווח שטח ראשון שלי , שהחלטתי לכתוב אותו בשבילכם :-)
זה היה יום שישי בספונטניות חבר שנקרא לו ' נ ' ( בן 19 מקושר עם כל מה שזז בחיי הלילה ) מתקשר אליי לקראת 4 בצהריים אומר לי ' יניב יוצאים למסיבה , יש2 בנות ושם יהיו עוד כמה.. תהיה מוכן בסביבות 11 וחצי מתייצבים שם ' בלי יותר מידי דיבורים .. רבע ל11 הייתי מאורגן ויצאנו !
חשוב לי להזכיר שהיינו 4 , 2 בנים 2 בנות ( בנות 18 )
המועדון - בר הזה הוא לגילאי 20 - 19 + ( בנות לא מקפידים כמעט )
בנים ובנות בינתיים מחכים בתור עמדו בסלקציה קפואים , ואנחנו עם קצת פרטוקציות וקצת שכנוע כמו שרק אנחנו יודעים הצלחנו להיכנס , השגנו חותמת מהמפיק הראשי והשארנו את כולם בקור ואנחנו לוהטים מהאווירה המחשמלת בפנים !
זה התחיל ככה נכנסו , בכיליון עיניים .. שכל בחורה , וכל גבר הסתכלו עלינו נכנסים למועדון .. אומרים שלום לחברים וידידות ואחרי זה עם חיוך כובש ישבנו על הבר ,
אחרי ששתינו צ'ייסרים לפתיחת הלילה וראינו איך הכל מתנהל שם ישר קמנו לרקוד , אני לא רואה אפ'חד בעיניים .. ידעתי שזאת ההזדמנות שלי עכשיו לשחק במגרש של הגדולים !
פתאום שתי בנות 18 וחצי HB 8 התחילו לרקוד אחרינו ושמנו לב למבטים שלהם הם ראו שאנחנו עושים מה שבא לנו לא מפחדים מאפ'חד , היינו עם מוטיבציה וביטחון עצמי מכל איש במסיבה ! ( אני בטוח שזה מה שגם משך אותם )
בקיצור :
אנחנו קולטים אותם בצד רוקדות ורק מסתכלות ומחייכות לעברנו אני ונ' הלכנו לאט לכיוונם בלי להראות להם תשומת לב ו"יענו" לא ראינו את המבטים שלהם , אחר כך התקרבנו והיה מין כימיה כזאת מיוחדת בינינו לבין א' ו ב' התחלנו לרקוד , חיבקנו אותם .. עשינו רכבת כזאת ברחבה והיה מטורף
החלטנו לקחת הפסקה קצרה ארבעתינו וישבנו בבר .. התחלנו לספר כל אחד מאיפה הוא , צחוקים , קינו רץ שם חופשי .. וכמובן נ' העלה לנו את הערך עם סיפור DHV
והם עוד יותר נפלו בקסם שלנו
נ' לקח את א' , ואני את ב' , סגרנו נשיקה . פייסבוק . פלאפון , וכמובן כניסת V.I.P למסיבת יום ההולדת של א'
שתי הידידות גם הן הצליחו להכיר בנים , אבל לא ייצא מזה כלום
באנו משוחררים , רגועים .. מלאי ביטחון עצמי ומוטיבציה והכל זרם !
מקווה שנהניתם ;-)
פנקו בתגובות !
( פייסבוק או כל שאלה / ייעוץ בפרטי ) חשוב להזכיר שאני בתחום כמעט שנתיים .
המשתמש שלי בפורום הוא ישן והרבה הזמן לא נכנסתי אילו , אז אמרתי לעצמי יאללה בוא נתחיל להיות קצת בפורום ויעזור לכם![]()

ציטוט ההודעה