"צרחתי לה הכי חזק שיכולתי: 'את אלופת העולם'"בן פינקלשטיין, מאמנה של קורזיץ מספר על הרגע בו הפכה לאלופת עולם: "רק כשצרחתי והורדתי חולצה היא הבינה שזכתה. אני עדיין לא מעכל את זה".

לי קורזיץ, או שמא מוטב, אלופת העולם, לי קורזיץ. כמה אושר מסבה לי בתור כתב הזכות שניתנה לי להשתמש בטייטל החדש-ישן של אחת מהספורטאיות הגדולות ביותר שהיו כאן. רק לפני שנתיים הרופאים הטילו ספק אם תוכל לחזור ללכת לאחר שעברה פציעה קשה בתאונת גלישה בהוואי, אתמול בפרת' היא כבר הוכתרה כאלופת העולם בגלישת רוח, ספורט הדורש כוחות פיזיים ומנטאליים עצומים.
קורזיץ לא הייתה לבדה במסע הקאמבק המדהים הזה, אולי האחראי הגדול ביותר מלבדה לשיקום המהיר ולחזרה המטאורית לטופ העולמי הוא המאמן שמלווה אותה בשנתיים האחרונות, בן פינקלשטיין.
פינקלשטיין מסתייג מהמושג 'חניכה' בהקשר של לי קורזיץ מבחינתו הם יחידה אחת, "יש לנו מערכת שלמה שבנינו. אני מנסה בעיקר לתת לה כמה שיותר שקט, כי יש לה המון כישרון שרק צריך לבוא לידי ביטוי. לקחתי על עצמי את כל ה'מסביב', אני מתעסק עם ענייני הציוד, לוגיסטיקה, טיסות ומשתדל לתת לה את השקט בים כדי שתוכל לתת את האימונים הכי טובים וחזקים. אנחנו מערכת אבל לכל אחד יש את התפקיד שלו".

קרדיט ל- One.

לכתבה המלאה: http://one.co.il/Article/11-12/7,982,0,0/191945.html